2024. Április 19. | Emma
Előző

Beach body helyett beach face!...

Következő

Végső búcsú a narancsbőrtől...

A mindennapok hősei

A svéd bőrápolási márka, a Barnängen tudja, az elmúlt egy év különösen megterhelő volt az édesanyák számára, akik nem csak szülők, feleségek, sikeres nők voltak, hanem egyik napról a másikra informatikusokká, pedagógusokká és edzőkké is kellett válniuk. Az idei anyák napján éppen ezért minden eddiginél nagyobb elismerés illeti őket.

 

„Hálás vagyok érted!”

A Barnängen neve magyarul azt jelenti, a „gyermekek virágmezeje”. A márka számára rendkívül fontos a gyermekek védelme, az édesanyák erőfeszítéseinek elismerése, a családokban rejlő erő támogatása. Az idei anyák napján termékeikkel mondhatunk köszönetet annak, aki minden pillanatban önzetlen szeretetével támogat bennünket. 

 

Már országszerte elérhetők a drogériák és hiper, szupermarketek üzleteiben a márka egyedi nyak­címkékkel ellátott kozmetikumai, melyeken olyan szívet melengető üzenetek olvashatók, mint a „Szeretlek!”, „Az én Hősöm”, a „Köszönöm, hogy vagy!” és a „Hálás vagyok érted!” Emellett a márka az Instagramon is megemlékszik az édesanyákról, mégpedig Gulyás Lídia (@szialidia) által megalkotott egyedi GIF-ekkel, amelyeket bárki felhasználhat a közösségi médiás posztokban. 

 

A márka így kíván arra biztatni mindenkit, hogy mondja ki, írja le érzéseit akkor is, ha a koronavírus átmenetileg el­szakította egymástól a családot. Az anyák napi köszöntő-üzenetet megjelenítő termékek tökéletes ajándékok lehetnek, melyeket érdemes kiegészíteni az új kézkrémmel is. A köz­kedvelt Oil Intense termékcsalád legújabb kényeztető készítménye a tavasz esszenciáját zárja magába, hogy egyedülálló hatóanyagaival hosszan tartó hidratálást nyújtson minden bőrtípusra. A vadrózsa-olajat és az 5%-nyi védő Cold Creamet tartalmazó termékek mélyen hidratálják és helyreállítják akár a nagyon száraz bőrt is, hosszan tartó puha érzetet kölcsönözve kezeinknek.

 

„Lagom” életérzés karnyújtásnyira

Van egy szó, amelyet minden svéd ismer: lagom. Ez a szó összetett jelentést és egy egész élet­stílust foglal magában. Nem túl sok. Nem túl kevés. Pont jó. A lagom a kellemes egyensúly érzésének kifejezése. A márka 1868 óta különleges, természetes, tiszta és kímélő termékeivel hozza el az otthonokba a lagom életérzést, hogy bármikor meg­találhassuk ezt az egyen­súlyt, amikor szük­ségünk van rá.

 

Előző

Beach body helyett beach face!...

Következő

Végső búcsú a narancsbőrtől...

Kövess minket!