Hozzávalók (2 adaghoz):
2 Nespresso Torta di Nocciole kávékapszula (40 ml)
30 g étcsokoládé
160 ml hideg 30%-os tejszín
20 ml hideg tej
5 g mogyoró
kakaópor
Eszköz:
Barista receptkészítő készülék
Elkészítés:
Tegyen 30 g étcsokoládét a Barista receptkészítő készülékbe. Öntsön hozzá 60 ml tejszínt és 20 ml tejet. Válassza ki a „Forró csokoládé” receptet.
Öntse a keveréket 2 közepes csészébe vagy pohárba. Készítsen a tetejére egy-egy kávét a Torta di Nocciole kapszulából, és jól keverje el. Tisztítsa ki a Barista gép kiöntőjét, szárítsa meg. Öntsön bele 100 ml tejszínt, válassza ki az „Espresso Con Panna” receptet. Az elkészült tejszínhabot kanalazza a kávé tetejére, és szórja meg friss, reszelt mogyoróval és kakaóporral.
recept: Nespresso