2024. Március 19. | József, Bánk
Előző

Nespresso Negroni...

Következő

Mentás csokis álom...

Caffe torta di nocciole

Hozzávalók (2 adaghoz):

2 Nespresso Torta di Nocciole kávékapszula (40 ml)

30 g étcsokoládé

160 ml hideg 30%-os tejszín

20 ml hideg tej

5 g mogyoró

kakaópor

 

Eszköz:

Barista receptkészítő készülék

 

Elkészítés:

Tegyen 30 g étcsokoládét a Barista receptkészítő készülékbe. Öntsön hozzá 60 ml tejszínt és 20 ml tejet. Válassza ki a „Forró csokoládé” receptet.

Öntse a keveréket 2 közepes csészébe vagy pohárba. Készítsen a tetejére egy-egy kávét a Torta di Nocciole kapszulából, és jól keverje el. Tisztítsa ki a Barista gép kiöntőjét, szárítsa meg. Öntsön bele 100 ml tejszínt, válassza ki az „Espresso Con Panna” receptet. Az elkészült tejszínhabot kanalazza a kávé tetejére, és szórja meg friss, reszelt mogyoróval és kakaóporral.

recept: Nespresso

 

Előző

Nespresso Negroni...

Következő

Mentás csokis álom...

Kövess minket!