2024. Március 19. | József, Bánk
Előző

Csokikekszes krémfagylalt...

Következő

Túrós pohárkrém sült almával, toj...

Gyors vanília fagylalt

Hozzávalók:

250 ml habtejszín

315 ml tej

240 g cukrozott sűrített tej

1 kiskanálnyi vanília kivonat.


Elkészítés:

Öntse bele a habtejszínt, a tejet, a sűrített tejet és a vanília kivonatot egy nagy kancsóba és jól keverje össze. Majd tegye be a hűtőbe, hogy teljesen lehűljön. Ha teljesen lehűlt, akkor öntse bele a keverőtálba. Állítsa be a fagylaltgépet a kívánt beállításra és keverési sebességre, attól függően, hogy lágyabb vagy keményebb fagyit szeretne. Az intuitív kijelző mindenben segít.  Ha a mixtúra megfagyott, akkor öntse át egy fagyálló tálba és tegye a mélyhűtőbe.

 

Előző

Csokikekszes krémfagylalt...

Következő

Túrós pohárkrém sült almával, toj...

Kövess minket!