2024. Április 15. | Anasztázia, Tas
Előző

HotelHero újra...

Következő

Művészek a Baltazár Színházért...

Esély a teljes élethez

Ma Magyarországon évente 9000 koraszülött jön világra, ami azt jelenti, hogy minden 10. család szembesül ezzel a fájdalmas komplikációval. Ezeknek a csecsemőknek megszületésük pillanatától egészen különleges és szakszerű ellátásban kell részesülniük. Egy Giraffe Shuttle gépnek és nyitható-zárható inkubátornak minden koraszülött osztályon ott lenne a helye, de sajnos ez nem így van.

 

A Plüss Kommandó csapata, Nyilka Ildikó vezetésével országos adománygyűjtő akcióba kezdett, amelynek célja, hogy az ország 23 koraszülött intenzív osztályát fel tudják szerelni ezzel a legmodernebb követelményeknek is megfelelő eszközzel, mellyel elősegíthetik a koraszülöttek ápolását, a fizikai és idegrendszeri fejlődésüket és akár az életmentésüket is.

 

Az adománygyűjtő akcióhoz a hazai sztárok mellett immár külföldi világsztár is csatlakozott, Jennifer Hudson személyében, aki a gyulai Pándy Kálmán Kórház koraszülött pici babái számára gyűjt adományokat. Az Oscar-, Golden Globe-, Grammy- és Emmy-díjas amerikai színésznővel Vida Virág – aki a Plüss kommandó amerikai nagykövete – készített interjút új filmje, a Respect kapcsán, miközben véletlenül előkerült az alapítvány szeretet szalagja. Amikor Jennifer meghallotta a szalag történetét és az alapítvány céljait azonnal csatlakozott a csapathoz, s adományán túl személyes népszerűségét felhasználva gyűjteni kezdett a gyulai újszülöttek megsegítésére.


Utánajártunk:

Amennyiben önök is szeretnék segíteni a koraszülött bébiket, megtehetik a https://plusskommando.hu oldalon lévő információk alapján, de adományukat utalhatják egyenesen az Alapítvány az Alapítványokért 11713036-21451047 számú számlaszámára. Közleménybe írják be: Koraszülött Hadművelet

 

 

 

Előző

HotelHero újra...

Következő

Művészek a Baltazár Színházért...

Kövess minket!