2024. Július 22. | Magdolna
Előző

Mango nő...

Következő

Zuhair Murad 2024/tavasz...

Kisfiúknak… ünnepekre

A divattudatosság már egészen kis korban elkezdődik a gyerekeknél. Elsőként a nagyobb testvért, a kislányok az anyukát, a kisfiúk az apukát másolják. Elmondhatjuk, hogy a gyerekdivat az általános felnőtt trendeken alapul, csak éppen az életkornak megfelelően.

 

Modellünk, a két éves Dankó Samuel segítségével most a kisfiúk divatját vesszük górcső alá. A fiúk gyermekdivatja 2021/22 télre viszonylag klasszikus. A fekete, a sötétkék és a piros időtálló, de találkoznak kissé frissebb impulzusokkal: petrol, barna, egy kis zöld és rozsda. A kék különböző árnyalatait és a petrolt elsősorban az alkalmi felsőknél használják. A pulóverek találkoznak a sztreccsnadrágokkal és farmerekkel, de ki nem hagyható a ruhatárból egy kockás ing vagy egy kapucnis dzseki sem.

 

A gyerekek számára azonban a kényelem talán a legfontosabb szempont, ezért a tervezőknek sikkes, kényelmes és praktikus öltözékeket kell megálmodniuk a kis lurkóknak, lehetőleg vidám színekben, izgalmas nyomatokkal.

 

Mivel lassan itt a karácsony, amit a kicsik mindig nagyon várnak, ezért Samu olyan outfiteket mutat be, amelyekben bármelyik családi, baráti összejövetelen, ünnepi rendezvényen, partin egyaránt elragadó. De nem kell túlgondolni egy kislegény ruhatárát, néha elég egy színes csokornyakkendő, vagy egy elegáns zakó és máris ünnepi öltözéket varázsoltunk a kis lurkónak.

 

Fotó: Balogh Noémi, GO 2 Costa Blanca

Előző

Mango nő...

Következő

Zuhair Murad 2024/tavasz...

Kövess minket!