2024. Április 17. | Rudolf
Előző

1…2…3… becsöngetnek!...

Következő

Az Olimpia Milano ismét Emporio Armanib...

Bodylette

2020-ban a Women’secret egy új fehérneműtípus bemutatásával kezdte el a szezont, amely két trendet kombinál egy ruhadarabban: ez a bodylette. A body alapú bralette két klasszikus fazon ötvözetéből született, így egy új, kifinomult, egyszerre otthoni és hétköznapi ruhadarabot alkotva.

 

 Köszönhetően annak, hogy bralettet már akár felsőruházatként is hordhatjuk, a bodylette kiterjeszti a klasszikus bralette szabását egy tüll alsórésszel, így átalakítva egy olyan speciális body alapú felsőrésszé, amely természetesen kihangsúlyozza a test sziluettjét.

 

A bodylette magas derekú alsórésze kiemeli a test vonalait, ezzel érzéki hatást eredményezve. A fehérnemű négy divatos színben elérhető: burgundi, olíva zöld, fekete és fehér. A darabok tökéletesen illeszkednek a különböző stílusirányzatokhoz: viselhetjük széles szárú nadrággal, nyitott ing alatt, V-nyakú pulóverrel vagy akár klasszikus, félig legombolt kardigánnal.

 

Összefoglalva, a bodylette egyedi és praktikus kialakításának köszönhetően hiánypótló a fehérneműek és felsőruházatok piacán

Előző

1…2…3… becsöngetnek!...

Következő

Az Olimpia Milano ismét Emporio Armanib...

Kövess minket!