2024. Május 24. | Eszter, Eliza
Előző

Milyen a szemüveg, ha okos?...

Következő

Úton...

Amoroma – Amor Róma

Coco König

Bvlgari, a világ egyik legnevesebb luxusmárkája és ékszerháza a nemzetközi sajtóképviselőivel, barátaival és hírességekkel ünnepelte új, 2022-es tavaszi/nyári bőráru és kiegészítő kollekcióját a Bvlgari Hotelben, Milánóban.

 

Ide kapott meghívást a félig magyar, félig osztrák származású, nemzetközi színházi- és filmszínésznő, Coco König, aki – több más fiatal tehetséggel együtt – arra kapott felkérést, hogy vegyen részt a márka 2022-es tavaszi/nyári bőráru izgalmas kollekciójának bemutatásában.

 

A 2022-es tavaszi-nyári szezonra a márka új bőráru kollekciója, az AMOROMA, amelyet az a szeretet ihlette, amelyet a Bvlgari ház az Örök Város, Róma iránt érez. Ez egy kimeríthetetlen művészi örökség, amelyet a Serpenti – a márka ékszer és karóra gyűjteménye – szimbolikus képének friss megjelenése és váratlan metamorfózisai támogat. Az új Sunburst dizájn izgalmas és váratlan formákat mutat be, mint például a Serpenti Hobo Bag és a Serpenti ékszerdoboz, valamint olyan páratlan kézműves technikákkal kísérletezik, mint az ultramodern Serpenti Laser Cut vagy éppen a Serpenti Heritage Mesh és Serpenti Full Metal Mesh.

 

A Cocoról készült videó és a fotók arról árulkodnak – a luxusmárka ház szavaival élve –, hogy ez a „belevaló tehetség” a filmvászon és a színház mellett a divat és a stílusosság színpadán is ragyogó jelenség.

Előző

Milyen a szemüveg, ha okos?...

Következő

Úton...

Kövess minket!