2023. December 11. | Árpád, Árpádina
Előző

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox...

Következő

Újbuda Jazz Fesztivál...

Two Steps from Hell, Thomas Bergersen & Nick Phoenix

Thomas Bergersen és Nick Phoenix először lép fel Magyarországon. A koncerten kiváló, egyedi kompozícióit hallhatja a közönség. A világhírű zeneszerzők együttműködése hozta létre a Two Steps from Hell  formációt, amely  többek közt olyan filmek előzeteseinek (trailer) zenéit is jegyzi, mint a Harry Potter, A Karib-tenger kalózai vagy Star trek.

 

A zenészek újraértelmezik a zenekari játékot, amely általuk fiatal, izgalmas és egyben innovatív. Különböző zenei témák egész arzenálja bontakozik ki, olykor kelta beütéssel tarkítva, rock és metál hangzásokkal vagy filmes dallamokkal.

 

Egyedülálló zenekaruk és kórusuk mellett a dalokat maguk a világhírű alkotóik kísérik – Thomas Bergersen és Nick Phoenix zeneszerzők –,  akik zongorán, hegedűn illetve ütőhangszereken színesítik a showt. Az előadás erőteljes, felemelő zenével és szenvedéllyel mesterien borzolja fel az érzelmeket, és olyan fantáziavilágokba kalauzol el, ahol bármi megtörténhet.

"Budapest egy hihetetlenül szép város, és már sokszor bejártam. Több hegedűt is vettem ott, és vannak barátaim is a városban. Nagy öröm lesz olyan történelmi és gyönyörű városban játszani, ahol annyi kultúra és annyi fantasztikus ember található!" - Thomas Bergensen

"Szeretjük a spontán dolgokat. A magyar közönségnek üzenem: “We Will Rock You”." - Nick Phoenix

Videoklip ITT

Helyszín és időpont: Papp László Budapest Sportaréna, 2023. szeptember 27.

 

Előző

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox...

Következő

Újbuda Jazz Fesztivál...

Kövess minket!