2024. Június 19. | Gyárfás
Előző

Hedda Gabler...

Következő

Fedezd fel a műtárgyak titkos életét...

Nyárnyitó magyar találkozó Benidormban

Programajánlónkba ezúttal a spanyolországi tudósítónk, Balogh Noémi Benidormból küldött hírét osztunk meg önökkel. Az utóbbi időben több alkalommal is rendeztek – lassan már havi rendszerességgel – találkozókat azoknak a környékbeli magyaroknak, akik Benidormban, a Costa Blancán vagy Valencia tartomány valamely szegletében találtak új otthonra. Ezeken a rendezvényeken a magyar diaszpóra apraja-nagyja vesz részt.

 

A találkozókkal a rendező GO 2 Costa Blanca célja olyan hagyomány megteremtése, amely kötetlen, családias hangulatban fogja össze a közelben élő magyarokat és épít közöttük szorosabb köteléket, hogy megteremtsenek a maguknak egy kis magyar szigetet: egy életvidám és befogadó mini Magyarországot a spanyol tenger szívében. Ennek a célkitűzésnek a családi rendezvények mellett talán a legkedvesebb programja a gyermekek számára létrehozott és immár egy éve működő „Nagy Magyar Olvasóklub”, amelyre a gyerkőcök mindig nagy izgalommal és szeretettel készülnek.

 

A legújabb, június 9-re meghirdetett esemény egy vidám hangulatú nyárindítás, táncházzal, kézműves gyereksarokkal, vállalkozói fórummal, sztárvendéggel.A fergeteges hangulat garantált, az est sztárvendége Király Viktor énekes, dalszerző lesz, aki nemcsak megjelenésével tiszteli meg a Benidorm és környéki magyarokat, hanem a tőle mindig megszokott tökéletes színvonalú koncertjével.


A szervezők a helyiek mellett az éppen ott nyaraló magyar turistákat is szeretettel várják.

Helyszín és időpont: Benidorm, Levante Beach, KU Lounge Playa , 2024. június 9.

Előző

Hedda Gabler...

Következő

Fedezd fel a műtárgyak titkos életét...

Kövess minket!