2024. Július 21. | Dániel, Daniella
Előző

Ernest Hemingway: A győztes nem nyer se...

Következő

Kultikus disztópia és klasszikus krimi...

Sheila O’ Flanagan: Ház a narancsligetek között

Juno Ryan úgy érzi, végre révbe ért az élete. Elismert radiográfus, és a dolgok nem is alakulhatnának jobban szerelmével, Braddel. Ám amikor a férfi egy szörnyű katasztrófa áldozata lesz, Juno világa összeomlik. Szerelme elvesztése már önmagában óriási tragédia, ráadásul a fiatal nőnek a hírekből kell megtudnia, hogy Brad egész végig hazudott neki.

 

A megrendült, munkájában egyre többet hibázó Juno Spanyolországba menekül, ahol az elbűvölő Villa Naranjában próbálja összeszedni magát. A csodálatos épület, a kék ég és a gyümölcsökkel teli narancsligetek – no és Pep, a jóképű fiatal borász – igazi gyógyírt jelentenek Juno sebzett szívének, de a valódi gyógyulást neki is akarnia kell. Azonban épp akkor, amikor már késznek érzi magát élete folytatására, újabb sokkoló esemény történik.

 

Képes lesz valaha is maga mögött hagyni a múltat, és újra bízni önmagában? Sheila O’ Flanagan világszerte nagy sikert aratott romantikus regénye a lélek gyógyulásáról és az újrakezdésről mesél a gyönyörű spanyol táj díszletei között.

 

Vélemények:

„Rendkívül élvezetes, jó tempójú, szívmelengető romantikus történet. Legszívesebben azonnal repülőre pattannál miatta.” – Sunday Mirror

„A fülledt spanyol vidék csodálatos kikapcsolódást és magával ragadó, napsütötte olvasmányélményt nyújt.” – Daily Express

 

 

 

 

Előző

Ernest Hemingway: A győztes nem nyer se...

Következő

Kultikus disztópia és klasszikus krimi...

Kövess minket!