2024. Június 16. | Jusztin
Előző

Sorfordító találkozás...

Következő

Turnéra indul az újjászületett NOX...

Fran Summers, a modern hősnő

A brit modellel Fran Summers 2020 óta erősíti a Givenchy Parfums csapatát. Az együttműködés keretében a márka női illatának kampányaiban láthatjuk a világ 50 legmenőbb modellje közé sorolt Frant.

 

Fran15 évesen kezdte pályafutást és csak néhány év kellett ahhoz, hogy a világ egyik legkeresettebb modelljévé váljon. Tehetsége, személyisége és természetes kecsessége állandó szereplőjévé teszi a bemutatóknak, beleértve a Givenchy-t is. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a legjobb fotósokkal dolgozhatott együtt, és olyan rangos kiadványok borítóját díszítette, mint a Vogue francia, olasz, brit, amerikai, német és japán kiadása, valamint a The Sunday Times StyleiDWSJ  

 

Nem csoda, hogy a Givenchy-ház Fran Summersben kereste a csillogó múzsát. El kell mondanunk róla, hogy vibráló személyisége tökéletesen megtestesíti a Givenchy által támogatott hősnőt: az egyszerűen szabad és modern nőt...

.

A Givenchy házat 1957 óta a nőiesség ihlette, hogy olyan alkotásokat tervezzen, amelyek mindig elegánsak és modernek. 2020-ban azonban koncepciót vált a cég, ezúttal a Givenchy új Irresistible illata a csábításról, a hitelességről és a könnyedségről beszél nekünk. Az Irresistible névre keresztelt illathoz már egy olyan reklám is társul, amin Fran Summers brit modell szerepel. 

 

Manu Cossu filmjében Frant, mint Tánckirálynőt láthatjuk, egy huncut, természetes és szabadságszerető nőt, aki Párizs-szerte flörtöl, táncol, ringatózok és szórakozik az I Follow rivers dallamára. Fran Summers, a Givenchy Irresistible illatának táncoló és játékos múzsája.

 

A kampányfotókon a sugárzó Fran Summers továbbra is könnyedségével testesíti meg a fiatalos energiát, mely az Irresistible illatokból is árad. Harley Weir fotóján álmodozó tekintete és zavarba ejtően természetes viselkedése teljesen ellenállhatatlanná teszi. Talán arra buzdít minket, hogy ne felejtsük el, la vie en rose (az élet rózsaszínben) sokkal édesebb! Csodásan fest puffos ujjú Givenchy Haute Couture ruhájában, melyet ezüstszínű cipő tesz vakmerőbbé, így válik romantikusból merésszé.

 

 

Előző

Sorfordító találkozás...

Következő

Turnéra indul az újjászületett NOX...

Kövess minket!