2023. November 30. | András, Andor

Alee márkanagykövet lett

Tavaly decemberben robbant be a köztudatba Alee, amikor megnyerte a népszerű televíziós tehetségkutató műsort, az X-Faktort. A céltudatos fiatal rapper azóta szinte egy percre sem állt le, ontja magából a slágereket, klipjeit már több mint 35 milliószor nézték meg a legnagyobb videómegosztó csatornán. Azonban a dalok gyártása és a fellépések mellett most egy új feladatot is elvállalt.

 

A jubileumi, 2021-es X-Faktor győztese most új szerepben mutatkozik be, ezentúl a megnyerő stílusáról és pörgős szövegeiről ismert fiatal rapper a XIXO márkanagyköveteként népszerűsíti a minőségi szénsavas üdítőitalok és jegesteák fogyasztását az online és az offline térben egyaránt

 

„Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja nekem Kevermesen, hogy az egyik legmenőbb magyar italmárka arca leszek, és ennek keretében másoknak is segíthetek megtalálni a saját útjukat, a saját hangjukat, akkor biztosan őrültnek nézem. És tessék, most itt vagyok. Izgatottan várom a nyereményjáték indulását, amelynek keretében hetente más feladatot adunk a versenyzőknek, de annyit már elárulhatok, hogy az egyikben velem kell majd duettezni.” – mondta Alee.

 

Kövess minket!