2024. Február 29. | Elemér, Oszvald, Román
Előző

L’Interdit Eau de Parfum Intense...

Következő

Gentleman Eau de Parfum Boisée...

Légy ellenállhatatlan!

Az alapító fiatalos energiájának nyomdokaiban a Givenchy tovább írja mozgalmas történetét az Irresistible Givenchy segítségével. Szellemes, légies és borzasztóan játékos, az illat tiszta csábítás koncentrációja, melyből egyszerre árad a sárm és a nőiesség. Spontán jelleme fertőző és természetesen elbűvölő.

 

Egy prizma formájú üveg

A parfüm letisztult üvege mágneses, részegítő. A megjelenése a Givenchy fémjelét, a prizmát értelmezi újra, mindezt egy minimalista négyzetes sziluettel emeli ki, érzéki és lekerekített élekkel. Az áttetsző és csiszolt üveg mutatja meg a sugárzó pink folyadékot. Ultra nőies, texturált pink szalag öleli át a nyakát ennek a határozottan Couture formavilágú csomagolásnak.

 

Egy sugárzó illat

A Fanny Bal, Dominique Ropion és Anne Flipo mesterparfümőrök által alkotott illat felfedi színekkel teli keverékét a buja rózsa és a ragyogó fehér fák fúziójával. Egy felemelő, szikrázó rózsa. A körte és az ambrette mag (illatos ábelfű) gyümölcsös, lédús és ropogós indulását púderes írisz lüktetése járja át. A rózsa és a fehér fák tánca érzékelhető feszültséget kelt, mielőtt egy könnyed pézsmával kifinomult egységgé válik.

 

Előző

L’Interdit Eau de Parfum Intense...

Következő

Gentleman Eau de Parfum Boisée...

Kövess minket!