2024. Április 15. | Anasztázia, Tas
Előző

Légy ellenállhatatlan!...

Következő

Givenchy, az örök...

Gentleman Eau de Parfum Boisée

FELFOKOZOTT ÉRZÉKISÉG

2017-es bevezetése óta a Gentleman Givenchy vonal az elegancia új oldalát mutatja meg, mely egyesíti a merészséget és a kifinomultságot. 2020-ban a Gentleman Givenchy vonzereje még tovább fokozódik egy teljesen új illattal: Gentleman Givenchy Eau de Parfum Boisée, a sorozat egy új interpretációja, mely a Gentleman érzékiségét annak teljességében fedi fel.

 

ERŐ ÉS LÁGYSÁG ELEGYE

Egy meglepő illat, mely a tüzes fák melegségét párosítja az írisz kifinomult eleganciájával… akár az úriember, aki ugyanannyira karakteres, mint amennyire érzékeny. Nathalie Lorson és Olivier Cresp alkotása, mint a vonal előző három illata is, ez a virágos, fás, fűszeres illat egy olyan találkozás, melynek sármja három lépésben jut el hozzánk:

– Az első fűszeres kapcsolat

Azonnal szerelem első látásra… a friss és sokoldalú koriandermag egyesül a feketeborssal, mely dinamikussá teszi a geránium zöld jegyeit.

– Kettesben az írisszel

Több mint egy időtlen elegáns összetevő, az írisz a Gentleman Givenchy történetének jellegzetes eleme, a kifinomultság jelzője. Az Eau de Parfum Boisée szívében ez a virág a cédrus és egy függőséget okozó kakaó köré lett felépítve, mely egy érintésnyi melegséget ad az illathoz.

– Egy fás simogatás

A pacsuli titokzatos mélysége ellentétben áll a szantálfa átölelő érzékiségével. Az érzékek elvesznek egy égő fás akkordban.

 

AZ IDŐTLEN FORMA

A régi Givenchy forma modern adaptációja a Gentleman Givenchy üvege, letisztult vonalaival időtlen attitűdöt sugároz. Az egyszerűség örök eleganciája.

A tiszta fehér valamint a szmoking fekete után a Gentleman Givenchy Eau de Parfum Boisée egy teljesen új ruhában jelenik meg: az üveg barna színű, a szalag pedig fahatású, arany betűkkel.

 

A KEDVES AZ ÚJ LAZA

Feltűnő és érzékeny egyszerre, szofisztikált és laza, szexi és vicces… a Givenchy úriembere egy hős, akinek személyisége sokoldalú, nem beszélve az ellentmondásokról. Az egyediségét mindig kifinomultan vállalja fel. A nagy elmék stílusát viseli, mely a reklámkampányban is visszaköszön, ahol a szerepet az egyik legtehetségesebb brit színész ölti magára: Aaron Taylor-Johnson. A színész kiválóan testesíti meg a spontán és elegáns Givenchy úriembert. A modern úriember őstípusa: tökéletesen összhangban a korával, elkötelezett feminista, aki nem hátrál meg, amikor az egyenjogúság bármely formájáért kell kiállni. Nem véletlen, hogy a mai filmes világ egyik leginspirálóbb és legerősebb párját alkotják feleségével, a rendező Sam Taylor-Johnsonnal.

Előző

Légy ellenállhatatlan!...

Következő

Givenchy, az örök...

Kövess minket!