2024. Április 15. | Anasztázia, Tas
Előző

A vegán szépség új világa...

Következő

Az önkifejezés formája – rúzs...

Ha nyár, akkor csillogás!

A meleg idő beköszöntével itt az ideje sminkrutinunk átalakításának! Idén nyáron a könnyed, zselés textúráké és csillogó árnyalatoké a főszerep. Szabó Doris az Avon Sminkmestere készült is nekünk néhány tippel egy csillogó, üde smink elkészítéséhez, amellyel biztosan nem maradunk észrevétlenek még a forró nyári estéken sem.

 

Az évszakok váltakozásával bőrünket különböző időjárási hatások érik, amelyekhez nemcsak bőrápolási szokásainkat, de sminkrutinunkat illetően is érdemes alkalmazkodnunk, hogy mindig tökéletes megjelenéssel tündökölhessünk. A nyár beköszöntével érdemes a télen használt testesebb és erősebb fedésű sminkjeinket könnyedebb textúrájú termékekre cserélni, hogy bőrünk megfelelő hidratáltságáról és pórusaink szabad légzéséről gondoskodhassunk.

 

Kezdjünk az alapozással. A hagyományos, erős fedésű alapozónkat a melegebb időszakokban érdemes egy könnyed BB krémre, vagy színezett hidratálóra cserélni, hiszen ezek amellett, hogy egységesítik bőrünk tónusát, mélyen hidratálják arcunkat anélkül, hogy eltömítenék pórusainkat. Érdemes magas faktorszámú fényvédőt is tartalmazó BB krémet választani ebben az időszakban, így egy lépésben ápolhatjuk és védhetjük bőrünket.

 

Idén nyáron hódítanak a zselés állagú sminktermékek, amelyek amellett, hogy izgalmas vizes hatást és káprázatosan csillogó fényt kölcsönöznek, állaguknak köszönhetően kevésbé mozdulnak el helyükről a nagy melegben, mint por változatú társaik. Szemhéjunkon használhatjuk az Avon True Jelly zselés szemfestékek egyikét, amelyek amellett, hogy természetes nyári színekkel ragyogóvá varázsolják tekintetünket, igazán friss megjelenést biztosítanak.

 

Orcáink kiemelésére is érdemes krémesebb bronzosítót, pirosítót és highlightert használni, hiszen ezek könnyen eldolgozhatók, rugalmasan idomulnak a bőrünkhöz és gyönyörűen visszaverik a napsugarakat, ezzel természetes ragyogást kölcsönözve arcunknak. Szabó Doris arccsontunk kiemeléséhez az Avon True Jelly highlightert javasolja, amely friss és harmatosan csillogó árnyalataival könnyed fényt csempész arcunkra vagy akár testünkre is. Egy picit vigyünk fel belőle bátran kulcscsontunkra, dekoltázsunkra esetleg vállainkra, hiszen nagyon jól mutathat, ahogy megcsillan rajtuk a fény.

 

A nyári melegben érdemes kerülnünk a testes, sötét színű rúzsokat. Ajkainkon csodásan mutathat egy könnyed hidratáló ajakszínező, amely csillogásával dúsítja ajkainkat és nem kell félnünk attól, hogy látványosan elkenődik. Az Avon True Jelly zselés ajakszínező remek választás lehet egy forró nyári estén, gyömölcsös illata feldobja hangulatunkat, míg gyengéd összetevői intenzíven ápolják ajkainkat. Az Avon Sminkmesterének idei kedvence az Avon True Jelly zselés pirosító és ajakszínező, amelyet ajkunkon és orcánkon egyaránt használhatunk, ezzel tökéletes harmóniát víve sminkünk színvilágába.

 

Idén nyáron érdemes tehát előtérbe helyezni a vizes bázisú, zselés sminktermékeket, hiszen ezek hidratálnak, életre keltik tekintetünket és gyönyörű fényt kölcsönöznek bőrünknek.

 

 

Előző

A vegán szépség új világa...

Következő

Az önkifejezés formája – rúzs...

Kövess minket!