2024. Április 22. | Csilla, Noémi
Előző

Színezd újra az őszt...

Következő

A gyönyörű napcsókolta bőr titka...

Az ősz legtrendibb köröm színei

A Pantone nemrégiben nyilvánosságra hozta az idei ősz legtrendibb színeit. Az árnyalatok között megtalálható az éden zöld, a csili, a cukrozott mandula, a sötét cheddar és a galaxy blue is. Budavári Beáta kézápoló és műkörömépítő szerint az idei ősz sztárszínei igazán mutatóssá tehetik a hölgyek kezét.

 

A természetes árnyalatoktól az igazi őszi színekig

- A hölgyek számára a körömlakk színének kiválasztása nem csak a divat szempontjából fontos kérdés, hiszen gyakran tükrözi lelkiállapotukat, hangulatukat is – magyarázza Budavári Beáta kézápoló és műkörömépítő, aki szerint a legnagyobb hatással mégis a ruhatár van arra, milyen árnyalatú lakkot választunk. Hozzáteszi: az őszi kollekciók gyakran tartalmazzák a sötét árnyalatok mellett az okkert és a bordót, ráadásul ilyentájt a farmerek is előkerülnek. Az idei ősz legdivatosabb színei szerencsére abszolút illenek minden ruhatárhoz, így a döntés tényleg, csak rajtunk múlik.

 

- Azt tapasztalom, hogy nyár végén, ősz elején még nem választják a hölgyek az olyan klasszikus szezonális árnyalatokat, mint a bordó, a mély narancssárga vagy éppen a barna, sokkal inkább egyfajta átmenetre törekednek. Ehhez pedig tökéles lehet a nude árnyalat, amely nem csak természetes hatást kelt, de minden ruhadarabhoz tökéletesen illeszkedik. A Pantone által javasolt szezonális árnyalatok közül remek választás lehet most a Creme de peche és a Peach pinkre hasonlító árnyalatok, azok pedig, akik még kicsit ragaszkodnának a nyári hangulathoz, a Fruit dove-ot is választhatják.

 

Októbertől jön az igazi ősz

A szakértő szerint, ahogyan a falevelek szép lassan felveszik az ősz klasszikus színeit,  úgy választják a hölgyek is ezeket a színeket körmeikre. A bordó különböző árnyalatai nélkül nem múlhat el az ősz, idén azonban a divat a merészebbeknek is kedvez.

- Biztos vagyok abban, hogy a hölgyek imádni fogják a sötét cheddart, a csilit és az orange tiger színárnyalatot, azt pedig már most tudom, hogy novemberre be kell majd szereznem a galaxy blue, a sugar almond és a rocky roadhoz leginkább hasonlító árnyalatú géllakkokat - teszi hozzá nevetve.

 

Előző

Színezd újra az őszt...

Következő

A gyönyörű napcsókolta bőr titka...

Kövess minket!