2024. Június 16. | Jusztin
Előző

Papucsok nyárra...

Következő

Milyen a szemüveg, ha okos?...

TOTHBORI

Tóth Bori

A TOTHBORI divatmárka legújabb kollekciója megújult szemlélettel, de korábbi értékeit megőrizve, légies, jól kombinálható darabokból áll.

 

A TOTHBORI szecesszió ihlette ruháiban megjelenő plisszék, flitterek és a matt-fényes társítások kortárs módon idézik a századforduló jellegzetes irányzatát, kortalanul képviselik az eleganciát, a nőiességet, ugyanakkor a vagányság is főszerepet kap bennük. Sokarcúak, akár a TOTHBORI-nő, aki egyszerre eltökélt és sebezhető; határozott és kedves; kimondja, amit gondol; inspirál másokat; mára ismeri és elfogadja önmagát; könnyed, ugyanakkor körültekintően válogat; értékeli a művészetet és a mindennapok örömeit. Egyszerre tudatos és ösztönös, csakúgy mint maga az alkotó. 

 

Több légies, fesztelen eleganciát adó darabon főszerepet kaptak Tóth Bori saját tervezésű printjei - ezek a nagyléptékű, elmosódott, festményszerű minták, melyek az egyszerű sziluettekkel finom harmóniába kerülnek, mindig is a márka jellegzetes elemei voltak. A kollekciók alaptónusai a hűvös színek, a különféle kékek, lilák, a kortalan fekete és az ezüst csillogása.

 

Előző

Papucsok nyárra...

Következő

Milyen a szemüveg, ha okos?...

Kövess minket!