2024. Április 15. | Anasztázia, Tas
Világítás okosan
Design
Dizájn hírek és trendek
Előző

Kényelmes és dekoratív...

Következő

A’ Design Award díj...

Kifinomult és higiénikus

A fürdőszobai terek továbbra is zöldülnek a biofilikus dizájnnal és az olyan környezetbarát termékekkel, mint például öko szaniteráru, de most már egyre élénkebb színekkel is találkozhatunk. A márkák nem csak azt tudják, hogyan lehet egy kis színt vinni a fürdőszobába, de napjaikban a vécé-csészéket már a legújabb légtisztító technológiával szerelik fel, amelyek friss és mikrobamentes légkört biztosítanak.

 

Színpompás színek és fejlett légtisztító technológia

Egyre több szín található meg a fürdőszobákban, a vécé-csésze élénk színű bevonatot kapnak a kiegészítő darabok hozzáadásával, amelyek közé tartoznak a zöld, sárga, rózsaszín, kék és sok más merész árnyalatú ülőkék. A francia start-up cég, a Trone, az első, átlátszó vízcsövekkel ellátott innovatív vécé-csészékből álló kollekciójának köszönhetően, máris kultuszt teremtett a designrajongók körében, egy új, skálazöld, rózsaszín, kék, fekete és krém színekben forgalmazott termékével.

 

Higiénia és a tisztaság

A higiénia és a tisztaság mindig prioritást élvez a fürdőszobákban.  Ebben az évben a fürdőszobák még ragyogóbbá válnak a térbe és a tér köré telepített csúcstechnológiával, amely kezelik a levegőt és tisztítják a légkört. A vécé-csészék már olyan technológiával is rendelkeznek, amely 100% -ban természetes levegőt bocsát ki, amelyek nem elrejti, hanem ténylegesen megszünteti a szagokat. Illatanyagok és vegyi anyagok nélkül, a vécé-csészék beépített légtisztítókkal rendelkeznek, amelyek az aktív oxigén levegőbe történő diffúzióját használják, miután az áthaladt egy baktérium-, gomba- és vírusölő tulajdonságokkal rendelkező szűrőn. A levegő így természetes módon és mélyrehatóan, kevesebb, mint egy perc alatt megtisztul. A könnyű használat és az ökológiai szempontok, valamint a levegőben lévő mikroszemcsék hiánya miatt ez az élvonalbeli légtisztítási technológia olyan trend, amelyre idén érdemes odafigyelni.

 

Fények és virágok

Nincs okunk arra, hogy ne bővítsük a fürdőszobánkat, és ne helyezzünk el benne még több növényt és zöldet. A nagyobb tér elérése érdekében a fürdőszobában sokan a nyitott tér elrendezését választják, így több fényt engedve be a területre. A buja zöld növények hozzáadása a területen hívogatóbbá teszi a fürdőszobai teret, és a beltéri fajok, például az orchideák, az aloe vera és még sok más faj kombinációjának hozzáadása természetes környezetet teremt, amely visszaadja a pihentető érzést.

Előző

Kényelmes és dekoratív...

Következő

A’ Design Award díj...

Kövess minket!