2024. Július 22. | Magdolna
Előző

Gyémánt Bálint – Vortex of Silence...

Következő

Nagy Adri x Lotfi Begi – Nincs túl k...

Bereczki Zoltán – Téli dalok

 A dalokról maga az előadó mesélt: „A „Jössz-e velem…?” című szerzeményemet már játsszuk a koncerteken, s a közönség nagyon szereti, de még nem öltött stúdióformát. A másik nagy boldogság, hogy elkészült stúdióverzió az egyik a legnagyobb közönségkedvenc dalomból, a „Hangokba zárva” című dalból, amelyet a 30. születésnapomra kaptam.

 

Van olyan szerzemény is, amit a feleségemnek készítettem, ez a „Moon River”.  

Az „Úgy szállnék” eredetijét Julio Iglesias és Stevie Wonder énekeli, édesapám legkedvesebb száma és most neki ajánlom ezt a magyar nyelvű feldolgozást. Korai zenei fejlődésem nagy részét neki köszönhetem, hatalmas bakelit gyűjteménye van, s mindig szólt a zene otthon” – mondta el Bereczki Zoltán, aki zenei teljesítményéért Fonogram-díjat kapott, de színházi pályáját is elismerések kísérik.

 

A korongon az utolsó, a „Somewhere” éppen ezt az oldalát idézi meg: „A „Somewhere” egy koncerten énekeltem nemrégiben. A West Side Story Tony-ja volt az első főszerepem a főiskola után, s ennek a musicalnek az egyik legfontosabb és legkatartikusabb dala ez. Ez az egyik olyan szerzemény, ami miatt a musicalt, mint műfajt nagyon szeretem” – tette hozzá az előadó.

 

Vadonatúj dalok a lemezen: a „Selyemszalagok” és a „Csókolj meg még egyszer”, amelyek hangszerelésükben eltérnek a többi zenétől. Igazi mai karácsonyi hangulatot idéznek

 

 

A Selyemszalagok meghallgatható ITT

Előző

Gyémánt Bálint – Vortex of Silence...

Következő

Nagy Adri x Lotfi Begi – Nincs túl k...

Kövess minket!