2023. Október 04. | Ferenc
Előző

Dalok a túlélésről...

Következő

100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi Koncert...

Michelle Kholos Brooks – Kelly Younger: KALAMAZOO

Kern András és Hernádi Judit

Mit akarnak ezek még? – kérdeztük húszévesen, ha idősebbek szerelméről esett szó. Pedig az ember sohasem túl öreg ahhoz, hogy fiatal legyen. Két remek humorú írónő fordulatos komédiája megmutatja, milyen a romantika az élet második felvonásában. Amikor Peg, a konzervatív madárrajongó egy ismerkedési oldalon rátalál az izgalmakat fémdetektorral kereső Irvingre, megérkezik a szerelem, első látásra. Az első randevú és a másnap reggel után a két idősödő  romantikus komplikált helyzetben találja magát: a közös jövőhöz bizony még az ő korukban is fel kell nőni.

 

Addig viszont még rengeteget lehet röhögni, nem utolsó sorban a két főszereplőnek köszönhetően. Hernádi- Kern párosa a hosszú évek alatt remek kollégái és barátai lettek egymásnak, ők azok, akik a színpadon félszavakból, egy tétova mozdulatból, egy szemvillanásból is megértik a másikat. Nem véletlen, hogy már számos darabban láthattuk kettősüket, többek között nagy közönségsikert elért Valódi Hamisítvány, vagy a Válaszfalak című darabokban. Nem könnyű úgy nevettetni, hogy közben a szívünk is összeszorul. Nekik ez sikerült! Köszönjük!

Szereplők:
Hernádi Judit, Kern András
Alkotók: fordító, dramaturg: Zöldi Gergely, látvány: Sós Beáta, zene: Cári Tibor, plakát: Csáfordi László, rendező munkatársa: Varga Miklós, rendező: Sebestyén Aba, producer: Orlai Tibor

Előző

Dalok a túlélésről...

Következő

100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi Koncert...

Kövess minket!