2024. Május 24. | Eszter, Eliza

Jaj, nagyi!

Ha az unokája hajnali háromkor becsönget egy biciklit tolva, nagy hátizsákkal, hogy csak éppen erre járt, akkor mit tesz a jó nagymama? Először is, a fülébe egy hallókészüléket, aztán pedig nekilát, hogy szállást biztosítson a nagy utazónak. Így kezdődik a nagy nemzetközi kritikai és közönségsikert aratott komédia, amelyben két generáció, két külön világ, két gondolkodásmód és sok ki nem mondott szó keveredik szívmelengető és humoros koktéllá.

 

A két különös lakótárs megértésről, elfogadásról és továbblépésről szóló története igazi jutalomjáték egy nagy színésznőnek és ifjú partnereinek.

 

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

 

Szereposztás:
Szereplők:Molnár Piroska, Rohonya Barnabás, László Lili, 
dramaturg: Zöldi Gergely, díszlet: Ondraschek Péter, jelmez: Kiss Julcsi, plakát: Csáfordi László, rendező munkatársa: Szakács Zsuzsa / Varga Miklós, rendező: Szabó Máté, producer: Orlai Tibor

 

 

Kövess minket!