2023. December 04. | Borbála, Barbara
Előző

24. Zsidó Kulturális Fesztivál...

Következő

Világpremierrel érkezik Budapestre Joh...

Jaj, nagyi!

Ha az unokája hajnali háromkor becsönget egy biciklit tolva, nagy hátizsákkal, hogy csak éppen erre járt, akkor mit tesz a jó nagymama? Először is, a fülébe egy hallókészüléket, aztán pedig nekilát, hogy szállást biztosítson a nagy utazónak. Így kezdődik a nagy nemzetközi kritikai és közönségsikert aratott komédia, amelyben két generáció, két külön világ, két gondolkodásmód és sok ki nem mondott szó keveredik szívmelengető és humoros koktéllá.

 

A két különös lakótárs megértésről, elfogadásról és továbblépésről szóló története igazi jutalomjáték egy nagy színésznőnek és ifjú partnereinek.

 

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

 

Szereposztás:
Szereplők:Molnár Piroska, Rohonya Barnabás, László Lili, 
dramaturg: Zöldi Gergely, díszlet: Ondraschek Péter, jelmez: Kiss Julcsi, plakát: Csáfordi László, rendező munkatársa: Szakács Zsuzsa / Varga Miklós, rendező: Szabó Máté, producer: Orlai Tibor

 

 

Előző

24. Zsidó Kulturális Fesztivál...

Következő

Világpremierrel érkezik Budapestre Joh...

Kövess minket!