2024. Május 24. | Eszter, Eliza

Farkas Zsuzsanna – tájképtől az absztraktig

Sok éves csend után, amikor Farkas Zsuzsanna csak magának, esetleg szűkebb környezetének festett, pár éve a művésznő újra kezdte, s napjainkban már rendszeresen kiállítja alkotásait.

 

A művész legújabb munkáiból készült kiállításának témái változatosak, a mindennapok történéseitől – egy utcarészlet, egy kényelmes fotel, vitorlázók a tavon – egészen a csillagokig, minden, ami a festőnőt jelenleg foglalkoztatja. A kiállított képek érzelmeket, gondolatokat ébresztenek bennünk, látogatókban, s valljuk be, Farkas Zsuzsanna képei belső harmóniáról árulkodnak, s a mai világban nagyon fontos: pozitívan hatnak a kiállítást megtekintőkre.  

 

A művész – helyszínen megvásárolható – kis és nagyméretű festményeit a különlegesen kifinomult ecsetkezelés, az előszeretettel alkalmazott aranyfüst eleganciája és a mai világban mentális gyógyírt jelentő pozitív életszemlélet jellemzi.

 

Helyszín és időpont: Volvo Galéria  (1044 Budapest, Váci út 50), megtekinthető: június 25-ig az autószalon nyitvatartási idejében.

Kövess minket!