2024. Június 19. | Gyárfás

Fogadj örökbe!

A Rex Alapítvány védencei egy nem mindennapi kalandot élhettek át; egy napra igazi sztárokká válhattak a „A keverék kutya is lehet divatos, fogadj örökbe Te is!” projekt keretében. A fotózáson hat, jelenleg is örökbefogadó gazdára váró kutyus: Rozi, Lana, Didi, Aladin és Döme vett részt.

 

25 évvel ezelőtt szinte mindennapos volt, hogy a megunt kutyákat-macskákat a város peremén dobták ki az autókból úgynevezett „gazdáik”. Azóta sokat változott a világ, egyre többen tekintik érző, szeretni és szenvedni tudó társnak négylábú barátaikat, és eszerint gondoskodnak róluk.

 

Ennek ellenére sajnos még mindig sok állat szorul segítségre. A Rex Alapítványnál évente közel ezer állatot mentenek meg, ivartalanítanak és adnak örökbe. A Rex Állatszigeten a képeken szereplő kutyusok mellett több mint száz további négylábú vár gazdára. A kampánynak köszönhetően most rájuk irányul a reflektorfény

 

„15 éve fotózom, ebből nyolc évet egy női magazin fényképészeként dolgoztam” – emelte ki Hajas Orsolya, a projekt megálmodója. - „Imádom a munkám, minden nap más kihívást tartogat. Szeretem felhívni az emberek figyelmet olyan problémákra, amiket a szívemen viselek.”

 

Fotó: Hajas Orsolya, styling:Dmitrii Gronic Stylist, smink: Békefi Bianka, Prandovszki Szilvia, haj, foto asszisztens: Netta Bajrami, models: White Model Managment, video: Kerekes Peter

Kövess minket!