A chocoMe idén is valóra váltja minden karácsonyi csokoládéálmunkat. A nemzetközileg elismert, díjnyertes csokoládékülönlegességeiről ismert manufaktúra, ínyenc ganache-aival a szaloncukornak is évről-évre kifinomult újraértelmezést ad, és felejthetetlen élménnyé teszi az ünnepi édesség élvezetét.
Vegyes csokoládé szaloncukor
A márka a 2022-es év legmeghittebb időszakára limitált kiadású, vegyes csokoládé szaloncukor válogatással készül, amelyben a bársonyos csokoládébevonat olyan eszményi ízekkel párosul, mint az izgalmasan fanyar feketeribizli püré, a selymes mandula és mogyoró praliné, amely egy másik ízváltozatban roppanós szárított palacsintatésztával egészül ki. Mennyei ízpárt rejt a Mandula ízesítésű ét- és tejcsokoládé ganache – a szaloncukorköltemények sorát az egzotikus, 66% karibi étcsokoládé és a krémesen finom, 40% tejcsokoládé ganache teszi még teljesebbé.
Táblás különkiadások
Az elmaradhatatlan táblás különkiadások sem hiányozhatnak az exkluzív chocoMe-kínálatból: a karácsonyfa formájú desszert-díszítéssel ellátott Valrhona 66% étcsokoládé szegfűszeggel, kandírozott narancshéjjal, szicíliai mandulával életre kelti a karácsony minden jellegzetes, legszebb emlékeket idéző ízvarázslatát.
A táblás téli ízmámor ezzel nem ér véget: a chocoMe 43% tejcsokoládé fahéjjal, fahéjas-cukros mandulával, szicíliai mandulával, arany mazsolával és szintén karácsonyfa-díszítéssel, maga a legédesebb csábítás és a tökéletes ajándék, csakúgy, mint chocoMe fehércsokoládé mákkal, pekándióval, liofilizált meggydarabkával és karácsonyfával, amely a fehércsokoládé rajongók számára is megkoronázza az ünnepet. Az idei évben a karácsonyi kiadású táblás csokoládék Carré méretben is elérhetőek (50g).
Forró csokoládé
Még több melengető nosztalgiát visznek a hideg napokba és az ünnepi időszakba az ismert csoki márka ősszel debütált forró csokoládé változatai. A Csípős forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, chilivel pezsdítő és krémes különlegesség, a nosztalgikus hangulatú Fűszeres forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, szerecsendióval, szegfűszeggel pedig a lelkünket is felmelegíti. A Sós-karamellás forró csokoládé karamellás tejcsokoládéval, Maldon sóval, Tahiti szigetéről származó vaníliaporral, igazi ellenállhatatlan, ínyenc desszertálom. A Tonkababbal fűszerezett tejcsokoládé alapú forró csokoládé igazi egzotikus kuriózum, míg legújabb forrócsokoládés összeállításunkban a magas kakaó tartalmú tejcsokoládé és a Piemonte-i mogyoróval készített gianduja krémes csábereje találkozik.