2022. Május 17. | Paszkál
Előző

Ne veszítse el a haját!...

Következő

Strandálló hajápolás...

No more: Badhairday

Legyen szó ápoló pakolásról, formázásról, színvédelemről, vagy akár vitaminkúráról, a Maria Nila, Olaplex és SugarBearHair termékei igazi luxussal kényeztetik a szükségben szenvedő hajszálakat.

 

MARIA NILA – egészséges tincsek egy egészséges világban

A svéd családi márka filozófiájában fontos szerepet játszik az állatok, az éghajlat és a környezet szeretete és védelme. A professzionális hajápoló, színező és styling termékek 100%-ban vegán és cruelty-free minősítésűek és szulfát-, és parabénmentes összetevőkből állnak. 

 


OLAPLEX – a sztárfodrász az USA-ból

Hajkötés-sokszorozó molekuláról talán még nem hallottál, de Kim Kardasian, Jennifer Aniston, és Ariana Grande irigyelt hajkoronájáról biztosan. A közös titok: Olaplex. Két amerikai kémikus által feltalált és szabadalmaztatott anyagnak köszönhetően nincs többé roncsolt szőkítés, se maradandó károkat okozó  mechanikai hatás, csak gyönyörű haj. Már otthoni kúra formájában is!

SUGAR BEAR HAIR – kis vegetáriánus macik, nagy vitaminlöket

Vitaminpótlás a legszerethetőbb módon. A hajnövekedést segítő kis kék gumimacik egy speciális vitaminkeveréket tartalmaznak, e mellett folsav, jód, biotin, cink, kolin, inozitol is biztosítja a haj egészséges és csillogó legyen. A macik vegetáriánus és gluténmentes összetevőkből állnak, és nagyon finomak!

Előző

Ne veszítse el a haját!...

Következő

Strandálló hajápolás...

Kövess minket!