2023. November 30. | András, Andor
Előző

A haj fontosabb a szexnél?...

Következő

Az érett haj szakértője 1....

Színezd át!

Hajfestékek, hajkrémek ismét számos új árnyalatban érhetők el, ráadásul olyan összetételben és árnyalatokban, amelyek annyira természetesek, hogy észre sem venni, hogy festve van hajunk.

 

Schwarzkopf Natural & Easy Intensive Natural Cream Color

Három finoman harmonizáló színtónus keverékével segít abban, hogy a hajszín természetesnek tűnjön. Az gazdag Olaj Szérum ápolja a hajat, hogy az egészséges kinézetű, friss és élénk színű legyen. Természetes hatású színek, mintha a haj nem is lenne festve!

 

Hogyan kaphatunk természetes, többfazettás fényű visszatükröződést? A természetesen hajszín különböző színárnyalatokból és hangsúlyokból áll. Ez teszi annyira természetes hatásúvá és kifejezővé a hajszínt. Natural&Easy ugyanezt kölcsönzi hajának, a három finoman harmonizáló színtónus keveréke természetes hatással biztosítja a végső, ragyogó, többtónusú színeredményt.

 

Az értékes olaj komplex-szel dúsított új Natural&Easy hajfesték ápolja a hajat, mert csak az egészséges kinézetű és ápolt haj színe igazán ragyogó.

 

Utánajártunk: A hajfesték 15 árnyalata megújult csomagolással januártól kapható a boltokban.

  

PPCC lovely browns kollekció

A lágyan ápoló ammóniamentes, Selyem Elixírt tartalmazó festékkrém az ápoló hajbalzsammal együtt a lágy és selymes haj érzetét nyújtja. A formula többrétegű technológiája minden hajmosás után segít egy friss színréteg kialakításában a hihetetlen színintenzitásért. 

 

A csokoládé-tónus megatrend egyre nagyobb szerepet kap a hajfestésben. A barnák egyik legkedveltebb hajtrendje a gazdag csokoládébarna, karamellával és tejkaramellával párosítva. A Lovely browns kollekció árnyalataival fantasztikusan ragyogó és intenzív színeredmény érhető el, mindez hajkárosodás nélkül. A végeredmény: csillogó, ragyogó és tökéletesen ápolt haj.

 

Utánajártunk: A Lovely browns kollekció 3 árnyalatban kapható: Szaténbarna, Selymes barna és Bársony barna.

 

Syoss Gloss Sensation

Végre, egy gyengédebb alternatíva a klasszikus hajfestékek helyett, amit a fodrászok mindennap használnak! Az ÚJ Syoss Gloss Sensation hajszínkrém az egyedi, ammóniamentes, duplán aktív Color Gloss hajszínkrémnek köszönhetően gyengéden, de láthatóan akár kétszer egészségesebben tündöklő és csillogó hajat biztosít, lenyűgöző vibrálással. Az elbűvölő, csillogó hajszínért - akár 8 hétig.

 

A hölgyeknek általában 3 kívánságuk van egy hajfestékkel kapcsolatban: feltűnő hajszín, tartós színeredmény hajkárosodás nélkül. Az új hajszínkrém eleget tesz mindhárom elvárásnak, hiszen intenzív és tartós színeredmény érhető el vele, emellett az ultra-gyengéd, ammóniamentes hajszínkrém igazán fényessé és tükör simává varázsolja a hajat. A festék formulában található direkt színezők segítik, hogy a hajszíneredmény ragyogó és fényes legyen. A gazdag, ápoló és hidratáló hajbalzsammal még intenzívebb ragyogást tudunk elérni.

 

Utánajártunk: Az új termék 20 trendi árnyalatban elérhető a boltok polcain: a hamvas szőkéktől a gyümölcsös vöröseken át a gazdag barnákig. 

Előző

A haj fontosabb a szexnél?...

Következő

Az érett haj szakértője 1....

Kövess minket!