Balance Mini Kit

Az idő egyre melegebb és ez utazásra csábít. Ilyenkor biztosan szívesen magunkkal vinnénk kedvenc kozmetikumainkat, különösen, ha problémás a bőrünk, de ennek határt szabhat a bőrönd kapacitása. Az új Balance Mini Kit azonban egy olyan csomag, amely mindent tartalmaz, amire a vegyes vagy olajosodásra hajlamos, problémás, tág pórusú bőrnek szüksége van. Mindez olyan kompakt kis kiszerelésben, hogy bármely úti csomagban vagy egy női táskában is könnyedén elfér.

 

Mit tartalmaz a Balance Mini Kit?

Balance lemosó zselét, intenzív pórustisztító hatással. Szalicilsav tartalmának köszönhetően mélyen tisztítja az arcbőrt és nyáron is nyugodtan használható.

2,5 milliliteres Balance aktív ampullát, mely koncentrált szabályozó hatóanyagokat tartalmaz, így akadályozva meg a faggyúmirigyek túlműködését, csökkenti a bőrirritációt, halványít és összehúzza a pórusokat. A benne lévő hialuronsav pedig hidratálja is a bőrt.

A Balance szivacs maszk is segít szabályozni a faggyúmirigyek túlműködését, mélyen tisztít, homogenizálja a bőrszínt és bőrnyugtató hatása van.

A Balance normalizáló krém szabályozza a zsíros bőr működését. Hidratáló hatásának köszönhetően pedig finom tapintásúvá változtatja a bőrt. Összehúzza a pórusokat és hosszú ideig matt hatást kölcsönöz a bőrnek.