Seaside Breeze

HOZZÁVALÓK: 

1 Nespresso Original Coconut Flavour Over Ice kávékapszula (40 ml) 

210 ml 1,5% zsírtartalmú tej 

½ teáskanál pillangóborsó-virágpor (opcionális) 

3 db jégkocka (egyenként 30 g) 

10 ml levendulaszirup 

 

ELKÉSZÍTÉS:

Öntsünk a Nespresso Barista receptkészítőbe vagy egy shakerbe 120 ml tejet, és adjuk hozzá a pillangóborsó-virágport (opcionális). Zárjuk le a fedelet, válasszuk az Espresso On Ice Macchiato receptet, és nyomjuk meg az indítógombot. Ha shakert használunk, zárjuk le a fedelét, és rázzuk össze jó alaposan. 

Tegyük a jégkockákat egy 350 ml-es átlátszó pohárba, és öntsünk rá a levendulaszirupot. 

Öntsük a maradék hideg tejet a jégkockákra. 

Töltsük az ital tetejére az elkészült tejhabot, majd készítsünk a keverékre 40 ml espresso-t a Nespresso Original Coconut Flavour Over Ice kapszulából.