Ragyogó őszi smink

Az őszi hideg idő beköszöntével lassan itt az ideje elengednünk a nyarat, a meleg, hosszú nappalokat, a langyos szellőt és a zöldellő természetet. A napbarnított, ragyogó arcbőrünknek azonban még nem kell búcsút mondanunk, néhány hétig még élvezhetjük napcsókolta orcáink és napszítta fürtjeink csillogását. Hangsúlyozzuk ki sminkünkkel is bőrünk ragyogását! Ehhez nyújt segítséget Szabó Doris, az AVON Sminkmestere, aki néhány tippel készült nekünk, hogy kiemelhessük bőrünk napcsókolta színét és beragyoghassuk az őszi hónapokat is.

 

A hidegebb évszakokban is mindannyian szeretnénk megőrizni a nyári meleg napsugarak eredményezte lágy, bronzos bőrszínünket, amelyet néhány tanács megfogadásával tovább élvezhetünk orcánkon. A szakértő hangsúlyozza, hogy a tökéletes smink elkészítéséhez – nulladik lépésként – elengedhetetlen bőrünk megfelelő előkészítése, amelyhez az Avon Magix primerek egyikét ajánlja.

 

A szárazságra hajlamos bőrűeknek a hűvös időben kiemelt figyelmet kell fordítaniuk arcuk hidratálásra, ehhez a Magix hidratáló primert ajánlja, míg a zsírosabb, fényesedésre hajlamos bőrre a Magix mattító primer lehet a tökéletes választás. Azon felül, hogy ezek a primerek szép és egészséges bőrképet eredményeznek, meghosszabbítják sminkünk tartósságát, illetve kiemelik bőrünk bronzos ragyogását, támogatják egészséges, napcsókolta színének megőrzését.

 

Az előkészítés után következhet az alapozás és arcsminkünk elkészítése, amely során fényes és szatén árnyalatokban pompázó termékekkel szépen kiemelhetjük bőrünk barnaságát és ragyogását. Használjunk könnyed fedésű alapozót, vagy BB krémet bőrhibáink eltűntetéséhez, hiszen ezeken átsejlik bőrünk természetes, napbarnított fénye. A szakértő ehhez az Urban Defence alapozót ajánlja, amely könnyedtől közepesig terjedő fedéssel egységes bőrképet kölcsönöz arcunknak és SPF 50-el védi bőrünket az őszi napsugarak káros hatásaitól.

 

Alapozás után válasszunk lágy fényű bronzosítót, illetve részesítsük előnyben a krémes highlightereket, hiszen ezek emelik ki legszebben napcsókolta bőrünk finom fényeit. Arccsontunk kihangsúlyozására válasszuk a True Jelly zselés highlighter Bronze Glow árnyalatát, amely bronzos csillogással frissíti fel sminkünket.

 

Szabó Doris szemsminkünket tekintve is az aranyló fényű, bronzosabb, barnásabb árnyalatokat részesíti előnyben ebben az időszakban, hiszen a meleg tónusok arcunkon és szemhéjunkon nagyon szépen harmonizálnak egymással. A márka legújabb Glowing Gold szemfestékpalettájának barnás, aranyló árnyalatai gyönyörűen mutatnak a napcsókolta bőr bronzos fényeivel, és magukban hordozzák az ősz csodás színeinek hangulatát.

 

Bronzos sminkünket pedig kiegészíthetjük az ősz örök klasszikusával, egy bordó rúzzsal, amellyel a bogyósgyümölcsök hangulatát is visszaidézhetjük ajkainkon, ezzel igazán tündöklő sminket alkotva. A szakértő ehhez a True Power Stay szuperkönnyű ajakrúzsok Resistant Rouge árnyalatát javasolja, amely amellett, hogy csodásan kiemeli ajkainkat, szuperkönnyed és hihetetlenül tartós viseletet biztosít.

 

Hangsúlyozzuk ki napcsókolta bőrünk ragyogását és orcánk lágy fényeit ezzel a csodás sminkkel - öltsük fel kedvenc ballonkabátunkat és tündököljük az ősz gyönyörű színeiben!