Ragyogás egész nap

A Max Factor küldetése, hogy a nők számára a világ minden táján elérhetővé tegyen olyan különleges termékeket és könnyű technikákat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kiemeljék, fokozzák szépségüket. A Max Factor nő most készen áll arra, hogy a legjobbat hozza ki magából a hibrid formulák segítségével, amelyek kiváló összetevőket tartalmaznak és olyan elsőrendű sminktermékek születnek belőlük, amik egyúttal ápolják is a bőrt.

 

A  márka, mely számos, a nők mozgalmas, sűrű életébe illeszkedő sminkterméket kínál szerte a világon, most négy újdonsággal bővíti termékskáláját, a maximális eredmények eléréséért. A bőr előkészítésére, tökéletesítésre, hangsúlyozásra tervezve – nemcsak minden sminkstílushoz passzolnak, de tökéletes összetevőket is tartalmaznak, amelyek ápolják a bőrt.

Max Factor Radiant Lift Alapozó

Hosszan tartó fedőhatás és természetesen sugárzó megjelenés - luxus formula, hialuronsav komplexszel gazdagítva, amely hatékonyan hozzájárul bőröd hidratálásához. Emellett a finom ráncok megjelenésének csökkentése érdekében bőrsimító mikro-gyöngyök is végigsiklanak az arcon, míg a 30-as faktorszámú fényvédő szembeszáll a bőr idő előtti öregedéséért felelős UV-sugarak károsító hatásával. Egy sokoldalú, kötelező szépségkellék, amely többféleképpen tölti fel élettel a bőrt. Az alapozót azoknak a nőknek tervezték, akik ragyogó, hibátlan megjelenésű  arcbőrt szeretnének, egész napra. Elég reggelente alkalmazni és egész napra  fedőhatást érhetünk el, amely ápolja is a bőrt. Öt árnyalatban érhető el:  Porcelain (30), Crystal Beige (33), Pearl Beige (35), Nude (47), Honey Beige (79)
Ár: 5.399 Ft


Illuminating & Hydrating Primer
A Max Factor Miracle Prep Illuminating & Hydrating Primer segít a tökéletes „bőr-vászon“ felépítésében, gazdag, olajmentes formulájával. Glicerintartalma hidratálja a bőrt, miközben fokozatosan javítja tónusát - ez a könnyű, nem ragacsos állagú primer elasztomereket használ, így finoman siklik a bőrön és nem ül be a pórusokba. Hibátlan, egyenletes alapot teremt sminkednek. A panthenolt és vitaminokat tartalmazó formula révén a Max Factor Illuminating & Hydrating Primer ragyogóvá és hidratálttá teszi a bőrödet, mindezt még azelőtt, hogy feltennéd a sminkedet!
Ár: 4.699 Ft

Radiant lift korrektor
Tapasztald meg az instant ragyogást az új Max Factor Radiant Lift Korrektorral. C- és E-vitamint, valamint fényvisszaverő porokat tartalmazó korrektor – alkalmazásával kinyílik a tekintet, a szemek hangsúlyosabbá és ragyogóbbá válnak. Két árnyalatban érhető el: Fair (001), Light (002)
Ár: 3.199 Ft

 

Miracle Glow folyékony highlighter
A márka első új típusú highlightere, a Max Factor Miracle Glow Folyékony highlighter, univerzális  ragyogást kínál. Könnyű, nem ragacsos állagú formula és fényvisszaverő pigmentek - a Folyékony highlighter sugárzóvá teszi az arcot és természetes hatást teremtve, gyönyörűen kiemeli a bőr szépségét.
Ár: 4.199 Ft