2021. Október 26. | Dömötör
Előző

Természetfeletti képességek...

Következő

Csonka András spirituális útja...

Valóra vált, amit leírtam…

Dér Heni

Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorának legújabb vendége, Dér Heni nyújt betekintést életének azon részébe, amiről nem beszélt eddig senkinek, valamint különleges képességeiről.

 

Dér Henit mindenki egy nagyon pörgős, vagány lánynak ismeri, ám a felszín alatt ennél sokkal több van. Egy olyan személyiség, aki feltölt másokat a belőle áradó energiáival, és pozitív életszemlélete a környezetére is hatással van. Heni egy szigorú erkölcsű vidéki családban született. Nagyon vallásos nevelést kapott, ami a mai napig hajtja.

 

„Gyerekkoromban naplót vezettem és pár éve ismét a kezembe került, nagyon érdekes volt újraolvasni. Volt benne egy olyan mondat, hogy bárcsak Magyarországon lehetnék híres énekesnő. Ahogy olvastam tovább, kiderült, hogy a legtöbb kívánságom, amiket leírtam, beteljesültek. Azóta is csak pozitív mondatokat írok le vagy mantrázok magamban, hiszen ha pozitív dolgokkal foglalkozik az agyunk, akkor egy idő után tényleg sokkal több jó fog velünk történni” – kezdte az énekesnő.

 

Heni beszámolt egy olyan képességéről is, amit eddig csak keveseknek árult el. Auralátóként mindenkinek látja a színeit, Peller Mariann például zöld és narancssárga aurával rendelkezik, míg saját magát rózsaszínes, lilás árnyalatokban látja. Az énekesnő azt is elárulta, hogy mennyire sokat jelent neki a tanítás.

 

 „Sokszor azt érzem, hogy hagynom kell valamit az utókornak és úgy hiszem, ezt a tanítással megtehetem, de a fellépéseken is hasonló érzésem van. Amikor kiállok a színpadra, érzem, hogy valamit közvetítenem kell”mondta el Heni.

Life TV

Előző

Természetfeletti képességek...

Következő

Csonka András spirituális útja...

Kövess minket!