2021. Október 26. | Dömötör
Előző

Valóra vált, amit leírtam…...

Következő

Apák hatása a gyermekeikre...

Csonka András spirituális útja

Csonka András és Peller Mariann

Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorában Csonka András betekintést nyújtott életének eddig rejtett, spirituális oldalába. A LifeTv ezoterikus műsorában András őszintén beszél életéről, családalapítási terveiről és arról, hogyan tudta feldolgozni édesanyja halálát.

 

Csonka Andrásról kevesen tudják, hogy élete tele van kételyekkel és aggodalommal. Félelmei leküzdése érdekében pedig már többször is rálépett a spiritualitás útjára. Nem szereti a kötelező vallási koreográfiákat, inkább baráti beszélgetéseket folytat Istennel, melyek során többször kéri édesanyja segítségét.

 

„Amióta a szüleim meghaltak, azóta ők is benne vannak az imáimban. Szeretnék hinni abban, hogy édesanyám egyfajta őrangyalként segít. Azt akarom érezni, hogy mellettem van”- mondja Csonka András, akinek két évre volt szüksége ahhoz, hogy meg tudjon nézni egy videó kazettát édesanyjáról anélkül, hogy az mélységesen megviselje. Az elengedés folyamatában az apró szokásokban találta meg a megnyugvást, így lakásában ahányszor lekapcsolja a lámpát, a mai napig megcsókolja édesanyja fényképét.

 

Csonka András hatására Peller Mariann is megosztotta a nézőkkel megdöbbentő tapasztalatait, „lélekutaztatásával” kapcsolatban, s úgy érzi, hogy a korábbi létezésekor tapasztalt élmények tanulságait mostani életében is hasznosítani tudja. „Végig szkeptikus voltam és azon gondolkoztam, hogy most kitalálom ezt az egészet, vagy megfelelési kényszerből látom ezt. Ami nagyon valóságossá tette az egészet azok a zsigerből jövő érzelmek.”

 

Andrásnak az agykontroll hozta meg a megoldást a szorongásaira és segített neki a stressz leküzdésében, de asztrológusnál is járt már korábban, aki a bolygók állása és születési időpontja alapján többek között azt is megjósolta, hogy András soha nem lesz boldog egy klasszikus családmodellben.

 

Előző

Valóra vált, amit leírtam…...

Következő

Apák hatása a gyermekeikre...

Kövess minket!