2023. December 01. | Elza
Előző

2023.évi horoszkóp...

Következő

2023.évi horoszkóp...

2023.évi horoszkóp

KOS  (március 21-április 20.)

Mottó: rugalmasság, szakszerű tervezés

Az összes csillagjegy közül a Kos lesz a legszerencsésebb 2023-ban, bár lesznek hullámvölgyek az év során, de egy igazi Kos ezeket legyűri. Rugalmasnak kell lennie és bizonyos stratégiai kiigazítások is szüksége lesz. Az élete április végétől gyorsul fel igazán. Új lehetőségek tárulnak fel, s az új munkakör, vagy az új vállalkozás jó eséllyel sikeres lesz, de azért meg kell majd dolgoznia. Bővülnek a társadalmi kapcsolatai, melyek szintén segítik előmenetelt. Pénzügyi téren a második negyedévben új lehetőségek nyílnak meg, amelyek bevétel növekedéssel járnak. Azok, akik alkalmazásban állnak a második negyedévben fizetésemelésre számíthatnak. Az idei év eredményei attól függnek, hogyan tervezi meg rövid és hosszú távú pénzügyeit, szem előtt tartva prioritásait. Inkább hosszabb távra tervezzen bármilyen befektetést, akkor a siker garantált.

 

Szerelemi életére a mesebeli romantika kifejezés illik. Számos Kos kapcsolata révbe ér, megházasodik ebben az évben, de lesznek olyanok is a jegy szülöttei között, akik kapcsolata ingadozó lesz, hol fenn, hol lenn, de aki hű önmagához és ahhoz, akit szeret, arra öröm és mosoly vár.

 

Ami az egészségé illeti, az első félévben fokozottan ügyeljen egészségére. Azt követően az állapot javulni kezd, és szinte újjáéled. Fogadja meg tanácsunkat: nem szabad, hogy a stressz eluralkodjon önön.

 

 

BIKA (ápr. 21-május 20.)

Mottó: remény, újrakezdés

Bár lesznek akadályok, de jelentős eredmények is 2023-ban. Legyen óvatos, ne kapkodjon el semmit, ne kockáztasson. Ebben az évben erősítse a kapcsolatait a családtagjaival. Amennyiben lehetősége van, képezze magát, annak érdekében, hogy a karrierjében előre tudjon haladni, illetve, hogy saját vállalkozásba kezdhessen. Nagyon hasznos lehet egy rövid külföldi utazás munkavégzés céljából. Amennyiben a kihívásokra pozitív hozzáállással válaszol, megfelelő eredményeket fog elérni. Minél több munkát fektet be, annál jobb lesz az eredmény. Pénzügyei változatos képet mutatnak. Ajánlatos pénzügyi tervet készíteni, vegye figyelembe a prioritásokat és fordítson gondot a megtakarításokra. Az év utolsó negyedében váratlan kiadások érhetik, azonban a Jupiter átsegíti ezen az időszakon. és végül úgy sikerül lezárnia az évet, ahogyan eltervezte.

 

Szerelmi téren előfordulhat, hogy az év elején meg kell megküzdeni párjával, de a dolgok hamarosan jóra fordulnak. Nyár végén ismét jön egy negatív hullám, azonban az év végére ismét rátalálnak egymásra. A szingli Bika már tavasszal kialakít egy számára kedvező kapcsolatot, de végül csak az év végére derül ki, hogy abból mi lesz.

 

Egészsége megfelelő lesz. Ha betartja a rutint a fizikai aktivitáshoz és a tápláló étkezéshez, közelebb kerülhet fitneszcéljaihoz. Kisebb betegségek előfordulhatnak, azonban, ha megfelelően kezeli, nagyobb baj nem lesz.

 

 

IKREK (május 21-június 21.)

Mottó: váratlan események, fantasztikus lehetőségek

Bár az év kissé döcögősen indul, ennek ellenére a 2023-as év kedvezőnek tűnik az Ikrek számára. Rengeteg lehetőséget kap az élet minden területén az előrelépésre, azonban figyelnie kell arra, hogy nem mindent kontrolálhat. Bár az Ikrek szeret irányítani, most meg kell tanulnia engedni. Nem lesz több probléma a munkájával, és a szerencse ragyogni fog, mindez hosszú távon fog működni. Előléptetés és nagyobb bevétel várható. Amennyiben vállalkozó, gyakori külföldi utazásra számíthat, ami kedvező lesz anyagi helyzetére. Ingatlanvásárlásra is lehetőség adódik. Az év utolsó három hónapját nyereségek, váratlan események és fantasztikus lehetőségek jellemezhetik. 

 

Idén kivirágozhat a romantika és a szerelem, de mindenképpen kötelezettségeket kell vállalnia, ha romantikus kapcsolatról van szó. A párkapcsolatban élők az első negyedévben vitákra számíthatnak, de áprilistól minden visszazökken a megfelelő kerékvágásba.  A lelkesedés és kölcsönös megértés szintje továbbra is magas marad. Ha szingli, őszig kell várnia, hogy megismerje azt a személyt, akire mindig is vágyott.  

 

A bizonytalan évkezdés ellenére az egészsége valószínűleg jelentősen javulni fog a második negyedév felé és azt követően. Energikusnak kell maradnia, és be kell építenie a testmozgást a napi rutinjába, hogy élvezze az egészséges test előnyeit. 

 

RÁK (jún. 22-július 22.)

Mottó: tervezés, következetesség

2023 fantasztikus év lesz. Előléptetésre vagy fizetésemelésre számíthat. Következetes, csekély, de idővel kitartó erőfeszítésekre van szüksége ahhoz, hogy elérje, amit elgondolt. Az év első hónapjaiban rengeteg munka vár önre, azonban kreativitással, tervek készítésével sikeresen veszi az akadályokat. Az év második felére beérnek munkájának gyümölcsei, sikerül megvalósítania terveit. Ön jól tudja, hogy nem gyorsan és könnyen kell meggazdagodni, hanem hosszútávra tervezve, tartósan. Ennek érdekében képezze magát, hogy mindig szinten maradjon tudása. Fordítson több időt családjára, mivel a szeretteivel való kapcsolata igencsak ingadozást mutat. Ahhoz, hogy megőrizze az otthoni békét, önnek kell engedményeket tenni.

 

A párkapcsolatban élők számára problémát okozhat, hogy párja külföldre szeretne menni, ön pedig nem. Lehetőség van felülvizsgálni a kapcsolatot és dönteni arról, hogyan tovább. Ön fog dönteni. Ha még szingli jó hírünk van. Egy utazás során megismerkedik egy nagyon izgalmas személlyel, akivel hosszútávra tervezhet.

 

Ami az egészséget illeti, néhány Rák jegyben születettek hajlamosak lesznek a depresszióra, ezért vigyázzon nagyon a mentális és fizikai egészségére. Meditálás, jóga javasolt. Az év vége felé különösen ügyeljen egészségére. 

 

Oroszlán (július 23-augusztus 23)

Mottó: új lehetőségek, új kapcsolatok

Az újévben rengeteg lehetőséget nyújt az Oroszlánok számára. Ha szeretné élvezni a kínálkozó lehetőségeket, őrizze meg hidegvérét és koncentrációját. Karrierben való előrelépést kemény munkával fogja elérni, azonban a 2020 óta végzett fáradságos munkája most jutalomban és elismerésben testesül meg. Építsen ki minél több személyes és szakmai kapcsolatot, de arra vigyázzon, hogy ne sértse meg a hatalmon lévőket. Váratlan dolgok és sok változás várható, de ezek jó irányba terelik, pozitívan hatnak életére. Az is előfordulhat, hogy külföldön képezi magát. Pénzügyei megfelelően alakulnak

 

A romantika virágzik, párként megoldják a kisebb nézeteltéréseiket. Lehet, hogy egyeseknél megszólalnak az esküvői harangok. Ha még egyedülálló, egészen decemberig kell várnia egy varázslatos új kezdetre.

 

Figyeljen oda az étkezésére, kerülje a stresszt. Bár komolyabb betegség nem várható, fontos az egészséges életmód szabályainak betartása, és ha eddig nem tette, iktasson be heti 2 alkalommal valamilyen sportot.

 

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)

Mottó: siker, új kezdet

A sors megnyitja az utat a vadonatúj kezdetek előtt. Az aprólékos pénzügyi tervezésnek köszönhetően ez az év anyagilag nagyon eredményes lesz. Szakmai élete javulni kezd, ha okos döntéseket hoz a karrierjét és a céljait illetően. Ahhoz, hogy versenyképes maradjon a mai munkaerőpiacon, lépést kell tartania tudásával és végzettségével.  Az elmúlt évek erőfeszítései idén térülnek meg mind előléptetésben, s amennyiben vállalkozó, a cége eredményességében.  Nagy az esélye annak, hogy örökséget kap. Kerülje el a tulajdonjogi vitát. Az utolsó negyedévben felmerülhet egy esetleges külföldi megbízás. 

 

A párkapcsolatban élőknél problémák merülhetnek fel, azonban, ha ön is akarja, ezek szerencsésen megoldódnak. Ha a továbblépés mellett dönt, esküvő, gyerekvállalás lehetséges. 

Ha még szingli, májusban találkozik egy olyan személlyel, akivel romantikus sikereket érhet el, azonban ez a kapcsolat mégsem lesz hosszú távú.  A valódi nagy Ő az év második félévéig várat magára.  

 

Komolyabb megbetegedés nem várható, mindamellett, ha elkötelezi magát az egészségesebb életmód mellett, az óriási energiát biztosít. Nem ártana a rendszeres mozgás, annak érdekében, hogy elkerülje a mozgásszervi problémákat.

 

 

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)

Mottó: új kihívások, váratlan fordulatok

Jó esélye van arra, hogy a második negyedévben elérje a céljait. Az idei év sok lehetőséget kínál az előrelépésre. Ne ijedjen meg a lehetőségektől, még akkor sem, ha úgy tűnik, sokkal több felelősséggel jár, mint az eddigi munkája. Bőségesen megtérül a befektetése anyagilag is. Néhányan a Mérlegek közül váratlan örökségben részesülhetnek. Az anyagi jólét mellett szakmai fejlődésre is lesz lehetősége. Az erőfeszítései, hogy vagyont gyűjtsön, mire nyugdíjba megy, bőven megtérülhetnek. Tanulja meg saját szükségleteit rangsorolni, mielőtt mások véleményére összpontosítanál. A plusz bevételeit ne élje fel azonnal, jobban jár, ha szakember segítségével befeketeti.

 

A párkapcsolatban élők első negyedéve nem lesz zökkenőmentes, de azt követően egyre jobban élvezik egymás társaságát, ami házassághoz, gyermekvállaláshoz vezethet. A családi élet csúcspontjait és mélypontjait egyaránt megélheti. A szingli Mérlegek életében több lehetőség is adódik, de a nyár elejéig ne kötelezze el magát. Érdemes lesz kivárni az igazit.

 

Azok, akik bizonyos krónikus betegségekben szenvednek, további odafigyelésre tarthatnak számot. Biztató azonban, hogy az év harmadik negyedévében javulni fog állapotuk. Aki eddig nem észlelt magán betegséget, de mégis feltűnnek tünetek, azonnal forduljon szakemberhez, ezzel elkerüli a komolyabb betegséget.

 

 

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)

Mottó: változás, új lehetőségek

2023-ban a „Változás” lesz a mantrája. Pénzügyi helyzete valószínűleg új csúcsokat dönt. Azok előtt, akiknek vállalkozásuk van, soha nem látott növekedési lehetőségek nyílnak meg. Fontolja meg, hogy a lehetőségek közül melyiket választja, ráadásul saját magának kell döntenie, ne hagyja, hogy mások beleszóljanak. Most végre megtérül a karrierjében eddig befektetett energiája, ha jön a lehetőség, bátran vágjon bele az újba. Az esetben sem kell elkeserednie, ha ön alkalmazott. Ebben az évben jelentős előrelépéseket tehet mind beosztásban, mind anyagiakban. Különösen az év utolsó negyedében lesz sikeres.

                                                                                                                              

A párkapcsolatban élők életében otthon nyugalom és egyetértés uralkodik, de az év második felében még lehet kihívás. Összességében elmondható, hogy kapcsolatuk új szintre lép. Ámor nyila megtalálhatja azokat, akik magányosak és szerelmet keresnek. Végre belép az életébe egy olyan ember, aki minden téren méltó önhöz.

 

Ha idén az egészség a prioritás, az jó lehet. Ha tisztán tartja az elméjét spirituális gyakorlaton keresztül, akkor átláthatja a saját korlátait. Önre igazán illik az „épp testben épp lélek” mondás. Sok mozgás, egészséges táplálkozás, immunerősítés, és a betegségek elkerülik.

 

NYILAS (november 23-december 21.)

Mottó: esély, kivárás

Jó esély van arra, hogy idén új magasságokba kerüljön. A feladatok folyamatos áramlásának köszönhetően egész évben elfoglalt lesz. Szerencsére ehhez meglesz a szükséges energiája, ráadásul munkatársai is támogatni fogják, és nagy népszerűségre tehet szert választott szakmájában.  Használja jól megérzéseit, amikor pénzügyi kérdésekről van szó, hogy biztosítsa vállalkozása sikerét. Benne van a pakliban, hogy az év második felében munkahelyet vált, de ne kapkodja el, hiába vonzó a felajánlott nagy fizetés. Vegye figyelembe az összes szempontot, érdemes kivárni, mert bejön a tökéletes ajánlat. Egész évben azon fog dolgozni, hogy elérje a célját, de megéri a befektetett energia, mert az év végi számvetéskor elégedett lesz.

 

2023 második felében a Nyilas érzelmileg nyugodtabbnak érzi magát, így jobban összpontosíthat az otthoni életre. Ön és partnere boldogabbá válhat, és közelebb kerülhet egymáshoz. A szingli Nyilas már az év elején beleveti magát a párkeresésbe, amit hol lelkesen, hol kevésbé bizakodóan tesz. Rossz hírem van, csak az év utolsó negyedében talál rá az igazira.

 

Ez az év lesz az egyik legegészségesebb az életedben annak ellenére, hogy néhány Nyilasnak az ősz kisebb betegséget hozhat. Pihentető tevékenységek, több relaxálás segíthetnek elkerülni a stresszt, s ezzel elháríthatja a betegség kialakulását.

 

 

BAK (dec. 22. – január 21.)
Mottó:
jó üzleti lehetőségek, optimizmus

Az év elején sikereket érhet el a karriere frontján. Fennáll a keresete növekedésének és ennek következtében a vagyonnövekedésnek a lehetősége. A vállalkozók számára jó hír, hogy egy nagy vagyonnal rendelkező ügyféllel köthetnek rendkívül jövedelmező üzletet. Nem számít, mit csinál a pénzével, minden a legjobban fog menni. Határtalan optimizmusa segíteni fogja bármilyen kihívás leküzdésében. Az év utolsó negyedévében az ingatlanvásárlás- és befektetés pozitív eredményeket hoz. Ha felmerül az utazás lehetősége, nem árt megragadni.

 

Boldogság és béke hatja át az otthonát és kapcsolatait. Jó év ez a családalapításra, így ha eddig is gondolkodott az összekötözésen, itt az ideje. A melegség és az intimitás a kapcsolatodban valószínűleg növekedni fog a második és harmadik negyedévben, ami nagy örömöt és stabilitást hoz az életébe. Az egyedülálló Bak több próbálkozáson is átesik, de csak a nyár beálltával talál rá egy olyan személyre, akiben megbízik, és akivel hosszú távra tervezhet. 

 

Komolyabb betegség nem várható, azonban rendszeresen vegyen részt szűrővizsgálatokon, beleértve a fogászati ellenőrzést is. Bár D-vitaminra szüksége van, legyen óvatos a napozással.

Relexálás és sportolás elengedhetetlen ahhoz, hogy közérzete jó legyen.

 

VÍZÖNTŐ (január 22-február 19.)

Mottó: megújulás, előléptetés

Zord kezdet után kedvezően alakul ez az év. Hamarosan fizetésemelésben vagy előléptetésben részesül, mivel főnökei értéket látnak abban, amit a munkája terén nyújt. Ebben az évben energikusabb lesz, mint valaha, s ez lesz az a plusz, ami folyamatosan előre viszi. Ha egész évben ezzel az energiával dolgozik, akkor az év végére nagyon biztos anyagi helyzetbe kerül. Az eredményességhez az is hozzájárul, hogy átgondolva  a karrierjének állomásait, levonva a tapasztalatokat, képes lesz megújulni. A megújulás része az is, hogy folyamatosan továbbképzi magát. Pénzügyei jól alakulnak, azonban, ha a növekményt be akarja fektetni, mindenképpen kérje szakember tanácsát.

 

A munkahelyi kötelezettségek megakadályozhatják, hogy elegendő időt töltsön párjával. Figyeljen jobban a kapcsolatára, mert még a szakítás lehetősége is felmerül kedvesében. Pozitív hozzáállása és a kapcsolatba vetett bizalma segíthet megerősíteni a kettőjük közötti köteléket. A szingli Vízöntő ismerkedjen, legyen türelmes, ne kapkodjon, meg fogja találni azt a személyt, akivel tökéletes harmóniában tud működni.

   

Egészségének megőrzése az egyik legfontosabb prioritás kell, hogy legyen. Az energiaszintje csökkenhet, ha túlságosan túllépi a fizikai határait, s ez bizony bevonzhat betegségeket.  A betegségek elkerülése érdekében rendszeresen vegyen részt szűrővizsgálatokon.

 

 

HALAK (február 20-március 20.)

Mottó: siker minden téren, mérlegelés

2023-ban megkap mindent, amire vágyott. Új lehetőségek várhatóak, amelyek segítségével az élete szinte minden területén sikerre számíthat. Gyorsan és jól fog dönteni, ami szintén segíti a siker útján. Ezen az úton találkozik néhány emberrel, akik pénzügyekben a mentorai lesznek. Az év második felében új állás, vagy vállalkozás vár önre. Amennyiben karrierje érdekében továbbképzi magát, jól fog teljesíteni. Pénzügyei februártól fokozottan jól alakulnak. Ahhoz, hogy plusz jövedelmét megfelelően fektesse be, legyen óvatos, kérje szakember tanácsát. Az év utolsó negyedében ingatlan befektetésben gondolkozik, de csak alapos mérlegelést követően vágjon bele. Előfordulhat, hogy új kihívásokat kell szembenéznie, amelyeket azonban óvatos lépésekkel hatékony tervezéssel eredményesen old meg.

 

A párkapcsolatban élők szerelmi élete ebben az évben kimondottan jól fog alakulni, annak ellenére, hogy mélységek és próbatételek egyaránt követik egymást. Az év közepén lesznek olyan helyzetek, amikor észnél kell lennie, azonban az év utolsó hónapjaiban a szerelem mindent felülír, és maximálisan élvezni fogja párjával a kapcsolatukat. A szingli Halak egy kissé visszafogják magukat az év első felében, de év végre visszatér a mosolygós énjük és ezzel megnyílik a lehetőség egy tartós kapcsolatra.

 

Az egészség terén minden rendben lesz, azonban figyelnie kell az immunerősítésre, a sportolásra és a megfelelő táplálkozásra. Nem opció a „lustaság fél egészség” mondás.

 

 

Előző

2023.évi horoszkóp...

Következő

2023.évi horoszkóp...

Kövess minket!