2022. December 03. | Ferenc
Előző

2022.évi horoszkóp...

Következő

2022.évi horoszkóp...

2022.évi horoszkóp

A Jupiter és a Neptunusz 2022 folyamán találkozik, ami a művészetek, a zene és minden kreativitás számára kiemelkedő évet hoz. Az univerzum egy kis szünetet ad nekünk, 2022 messze lesz azoktól a nagyon ritka kozmikus hatásoktól, amelyek az elmúlt két évünkben velünk voltak (amelyek az 1347-es pestis óta nem fordultak elő). Szóval poroljunk le és köszöntsük az új esztendőt.

 

KOS (március 21. – április 20.)

Mottó: Frissesség és változás


Általános: Készen áll arra, hogy szétzúzza a reset gombot? A tavasz megteremti a lehetőségét, hogy kikapcsolódjon, méghozzá oly módon, ahogyan eddig még soha. Ez lehet egy utazás egy távoli szigetre, vagy egy meditációs elvonulás, esetleg egy hegymászó kaland. Az utazásairól visszatérve májusban vadonatúj üzleti vállalkozásra is lesz lehetősége. Ezek az izgalmasan események eltérnek mindentől, amit eddig csinált.


Karrier, pénzügyek: Az év első hónapjait használja arra, hogy átértékeli a megélhetése módját. Megéri befektetni a munkába, – mivel a csillagok segítik ebben –, ami azt jelenti, hogy a jutalom, nagy valószínűséggel, nagyon kézzelfogható formában fog megjelenni. A bőség minden formája megtalálja önt május 11. és október 27. között – amikor a szerencsés Jupiter a jegyében jár –, így ezekben a hónapokban van a legtöbb esélye az önérvényesítésre.


Szerelem: Tavasztól várható változás. A párban élők kényelmes kötelékben lesznek partnerükkel, az érzékiség fokozódni fog köztük. A nyár visszalépést hoz, de kellő kompromisszumokkal békésen átvészelhetik ezt az időszakot, sőt az év vége harmóniát, boldogságot, esetenként házasságot hoz. Az egyedülállók egy olyan személyre lelnek, akire mindig is vágytak. Lehet, hogy eljön az életükbe az igaz szerelem?


Egészség: Az év eleje kissé problémás lesz, fogfájástól, torokgyulladástól és bőrallergiától szenvedhet. Az év első tizenöt napjában gyenge lesz, hajlamos a balesetekre és a sérülésekre is. Ebben az időszakban nagyon óvatosnak kell lennie, amikor az utcán sétál vagy vezet. Április közepétől azonban egészségügyi gondjai nagymértékben csökkennek. Június hónapban a Mars a felkelő jegyében lesz, ez fokozza az akaraterejét, azonban ebben az időszakban a napsugár okozhat kellemetlenségeket. Az év vége erőt hoz, edzésekkel és óvatos étkezéssel segíti vitalitását. Az extra gondoskodással jó fizikai erőnlétre és jó állóképességre fog szert tenni.

 

BIKA:(április 21. – május 20.)

Mottó: Szerelem és üzlet


Általános: Egyértelműen készen áll arra, hogy 2022-ben komolyan foglalkozzon a partnerséggel (szerelem és üzlet). Áprilisban és májusban a csillagok segítik, hogy átlássa mi, vagy ki áll az útjában. Társasági élete áprilisban felragyog, néhány kiváló személlyel ismerkedik meg, hagyja, hogy a Jupiter és a Neptunusz varázsoljon, és élvezze az ünneplést.


Karrier, pénzügyek: Ebben az évben a pénzkeresés teljesen új formát ölt, mivel a technológia, a közösségi média és a legújabb trendek terén fejlesztheti tudását és képességet. A szokások embere, de mivel az Uránusz egész évben a jegyében tartózkodik, több pénzt és bőséget vonz be, ha felpezsdíti a rutinját, és új, izgalmas személyekkel kerül kapcsolatba. A 2022 az eddigi legjobb éve lehet, ha nem fél a lázadó, eredeti és excentrikus oldalát előtérbe helyezni.


Szerelem: A párkapcsolatban élőknek azt javasoljuk, hogy a hibákra való rámutatás és a hibáztatás helyett inkább a partnerével való kapcsolatának erősítésére kellene összpontosítania. Válassza meg bölcsen a szavait. Amint helyreáll a bizalom, teljes szívvel megkapja partnere támogatását, ami erősíti önbizalmát. Az egyedülálló Bika jegy szülöttét azzal vigasztaljuk, hogy a szerelem a levegőben van, és mindenhol ott van! Ennek jegyében ebben az évben lehetőséget kap, hogy elkezdje élni az életét egy csodálatos személlyel.


Egészség: Az év elején előfordulhat némi gyengeség, a nők ebben az időszakban hormonális problémáktól szenvedhetnek, de szemfertőzés és kötőhártya-gyulladás, sőt műtét is lehetséges. Az április utáni időszak kedvezőbb lesz, azonban enyhe emésztési és gyomorproblémák előfordulhatnak. Rendszeresen fogyasszon citromot és édesköményt, mert ez segíti emésztőrendszerét rendben tartani.  Szeptembertől ismét felerősödhetnek az egészségügyi problémái, kontrolálja vércukorszintjét. Az év vége azonban erőt és jó immunitást hoz, képes lesz felépülni a betegségeiből.

 

IKREK (május 21. – június 21.)

Mottó: pályakorrekció, izgalmas kihívások

Általános: Ez a pályakorrekció éve lesz. A csillagok arra kérik, hogy álmodjon nagyobbat, lásson túl azon, amit lát, és magabiztosan lépkedjen előre. Bár ahhoz, hogy ezeknek az új és izgalmas kihívásoknak megfeleljen, minden szinten egészségesnek kell lennie. A sors megjutalmazza, ha használja kommunikációs képességeit, és a belső egészségtől a külső egészségig sikerre állítja magát.


Karrier, pénzügyek: Az Ikrek számára a tavalyi év az átirányításról szólt, idén pedig arra építhet, amit korábban elkezdett. Mivel a nagylelkű Jupiter január 1. és május 10. között, majd október 28. és december 20. között a karriere tízedik házában tartózkodik, elindíthatja álmai vállalkozását, vagy előléptetést kaphat a jelenlegi állásában. Az egyetlen dolog, amit tennie kell, hogy koncentrált maradjon! Ebben az évben egy mentorral vagy pénzügyi tervezővel való együttműködés nagyban befolyásolhatja a jövőbeli pénzügyi kilátásait, ezért tartsa szemmel azt, aki segítheti útján. Ez a személy szó szerint a semmiből bukkanhat elő!


Szerelem: A következő év áldásosnak bizonyul szerelmi élete számára, mivel képes lesz megerősíteni a partnerével való kapcsolatát. Imádni fogják egymás társaságát, és arra törekednek, hogy kapcsolatukat a következő szintre emeljétek. Párjának kedveskedjen ajándékokkal és gesztusokkal. A szingli Ikrek számára a tavasz hozhat áttörést, ekkor találkozhat élete párjával. Használja ki ezt az időszakot!


Egészség: Az év eleje kissé zavaró lesz azok számára, akik reumával, idegrendszeri zavarokkal vagy lábfájdalmakkal küzdenek. A március némi enyhülést hoz a megfázás, a köhögés és a nátha terén. Az április gyógyulást hoz a testi fájdalmakból és enyhülést az ízületi fájdalmak és az idegi problémák terén is, azonban emésztési problémák előfordulhatnak. Július hónapban a Szaturnusz visszatranzitál a nyolcadik házba, ezért ebben az időszakban fennáll a lehetősége, hogy a múltbeli betegségek kiújulnak. Emellett ebben az időszakban túl lustának és letargikusnak fogja érezni magát. Az év végére a Merkúr átvonul a hatodik házból, ez jó jeleket hoz a betegségek és bajok enyhülésére.

 

RÁK (június 22. – július 22.)

Mottó: Az álmok valóra válnak


Általános: A 2022-es égbolt megnyugtató lesz a lelke számára. Mivel a Naprendszer nagy része a víz és a föld jegyében fog állni – könnyebb és lágyabb idők várnak a Rákokra. Túl szépnek hangzik ahhoz, hogy igaz legyen? A külföldi utazások várhatóak januártól májusig és októbertől decemberig. Ez egy olyan év lesz, amikor emlékezetes pillanatokat szerezhet – elvégezheti azt a tanfolyamot, amiről mindig is álmodott, nyaralhat egy álomhelyszínen, vagy digitális nomádként beutazhatja a világot. Az álmok valóra válnak, a hasonlóan gondolkodó barátok közel maradnak.


Karrier, pénzügyek: Egy mesés év vár a Rákra! Keményen dolgozott, és a szerencsés Jupiter megjutalmazza ezért. Ha úgy érzi, készen áll arra, hogy munkahelyet váltson – ahol több pénzt, jobb juttatásokat és több előnyt kaphat –, ez a legjobb időzítés. Egy másik dolog, ami sikereket és pénzt is hozhat ebben az évben, az, ha a kapcsolatépítésre és a közösségre összpontosít. Megértjük, ha félénk – de a kozmosz üzenete hangos és világos: lépjen ki a komfortzónájából.


Szerelem: Biztosítékot és biztonságot kell nyújtania kedvesének, és meg kell győznie őt az őszinteségéről és a kapcsolatuk iránti elkötelezettségéről. Ha minőségi időt töltenek együtt, és érzelmi támogatást nyújtanak egymásnak, az sokat javít a szerelmi életükön. A szingli Rák számára is eljön a nagy Ő, végre rátalál az igaz szerelem.


Egészség: Figyelnie kell a lustaságra és az energiaszegénységre, a lábára, térdére és a bokájára. Különösen azok ügyeljenek egészségükre, akik elhízottak, keveset mozognak. Próbáljon meg tudatosan étkezni. A stressz alvási problémákat okozhat, ezt meditációval és légzési gyakorlatokkal elkerülheti. Az év második felé jobb lesz egészsége szempontjából, a korábbi életmódváltozás segíteni fogja a múltbéli betegségekből való felépülésben.

 

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Mottó: Ambíció és pénzeső


Általános: Összhangban van a pénzkeresése a szívével? Ha a válasz nem, akkor nagy változás következik be, ahogy az univerzum összehangolja a valódi útját. Ha úgy érzi, összhangban vagy, akkor számíthat arra, hogy a változás szele a háta mögött fog fújni! Erős ambíciók szabadulnak fel ebben az évben, a pénz akkor talál önre, ha korszerűsíti a technológiáját és felvállalja a felfedezés iránti izgalmát. Ez különösen igaz a nyáron, amikor a csillagok segítségével váratlan pénzesőhöz juttathat.


Karrier, pénzügyek: A pénz és a befektetések kifizetődőek lesznek ebben az évben, mivel a pénzügyei a Jupiter és a Neptunusz által lendületet kapnak. A fő szabály idénre, hogy merjen nagyot álmodni. Befektethet ingatlanba vagy egy üzleti vállalkozásba. Egy jelzálogügylet vagy egy kezdő befektetői pénz hamarabb érkezik, mint azt várná. Lépjen hátra, hogy lássa a nagy képet, és száguldjon a csillagok felé.


Szerelem: Közelítsen együttérzéssel a párjához. Ha ezt megteszi, szerelmi életed kivirágzik, öröm és boldogság forrása lesz. Partnere támogatni fogja a nehéz időkben, ami növeli a kettőjük közötti szeretetet.  A szingli jegy szülött belebonyolódhat egy munkahelyi, vagy éppen egy háromszög kapcsolatba. Ez utóbbi esetben gyorsan döntsék el, hogyan és kivel tovább.


Egészség: Az év első felében nagyon oda kell figyelnie az étkezésére, a cukorbetegek vagy megnagyobbodott májjal küzdők ebben az időszakban némi problémával szembesülhetnek, épp úgy, mint az ízületi gyulladással bajlódók. Az állóképessége és az energiaszintje helyreáll júliusra, amikor aktívan fog tornázni vagy sportolni a Szaturnusz hatására, továbbá lehetősége van arra is, hogy ebben az időszakban részlegesen felépüljön a múltbéli betegségeiből. Az év végén hajlamos lesz az epe, a gyomorhurut és a savassággal kapcsolatos problémákra. Azt tanácsoljuk, hogy kerülje a forró ételek fogyasztását, és növelje a folyadékbevitelt, hogy megőrizze egészségét ebben az időszakban.

 

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

Mottó: Váltás, új szerepkör, siker


Általános: Áprilistól májusig egykülönleges csillagállás megfordítja élete forgatókönyvét, ha hagyja, hogy a különös egybeesés mágiája működjön. Mondjon igent arra az új szerepre, ami lehet a kiadói, a műsorszolgáltatói vagy a tanári pályán, és figyelje a hatást. A napfogyatkozás az Uránusszal áll kapcsolatban, ami azt jelenti, hogy felgyorsul a fejlődés a médiában, talán a technológia új formáinak vagy úttörő stratégiáknak a felhasználásával.


Karrier, pénzügyek: Át kell szerveznie a karrierjét és a pénzhez való hozzáállását. Pénzügyei és rutinjai ezen átalakulása 2022-ben folytatódik, egészen odáig, hogy talán még munkahelyet is vált. A Szűz előtt álló év arról szól, hogy megkülönböztesse, mi hasznos számára, és mi nem. Ez különösen igaz lesz március végén, amikor is úgy dönthet, hogy új munkát vállal, vagy elkötelezi magát egy teljesen új, izgalmas és innovatív, jövedelmező lehetőség mellett.


Szerelem: Örömteli időszakot fog átélni a kapcsolatában. Akik jelenleg egyedülállók, új romantikus kapcsolatba kerülhetnek, ami békét és stabilitást hoz az életébe. Gondoskodóan fognak hozzáállni a partnerhez, amit az nagyra fog értékelni.


Egészség: Az év eleje kényelmes lesz.  Márciusban lehet némi érzékenység, remegés vagy szédülés. Ha neurológiai rendellenességben szenved, akkor az ebben az időszakban súlyosbodhat. Az április hónap fül-, orr- és torokproblémákat hozhat, de előfordulhatnak balesetek is. A nyáron megváltoztatja étkezési szokásait, ami jótékonyan hat egészségére. Az év végén visszaeső betegségek előfordulhatnak.

 

MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.)

Mottó: Felemelkedés éve


Általános: A 2022-es év a felemelkedés éve, a Jupiter és a Neptunusz együtt áll, jó közérzet, egészség, a friss ételek, a friss levegő, az új, elegáns edzőfelszerelések évét biztosítja – bár elsősorban az ideális egészség alapkövét teremti meg, ami a jövőben még évekig folytatódni fog. Májustól októberig párkapcsolata erősödik, ezért szánjon időt arra, hogy élvezze ezeket a fejleményeket.


Karrier, pénzügyek: A Sorscsomópontok aktiválják a horoszkópja két olyan részét, amely a gazdagsággal kapcsolatos. Egy olyan kétéves időszakba lépett, amely változásokat és kiigazításokat hoz majd az ön és a partnere jövedelmét illetően. Ha karrierépítésen gondolkodik, az április 12-i Jupiter-Neptunusz együttállás a legjobb esélye arra, hogy egy hihetetlenül jól fizető állást kapjon. 


Szerelem: Azok a párok, akiket erős kötelék fűz össze, tervezhetik a megállapodást. Ha házas, kerülje a durva vitákat és a partnerével szembeni rossz viselkedést, ez esetben megmarad a szerelem és a béke, mindenféle fennakadás nélkül élvezhetik majd a szerelmi életüket. Az egyedülállókra csodálatosan szép szerelmi találkozás vár.


Egészség: Az év eleje kissé kellemetlen lesz a fogai számára, valamint a torka lesz érzékeny ebben az időszakban. Április hónapban előtérbe kerülnek az emésztési problémák, majd lábfájdalmak várhatóak. Szerencsére életmódváltásba fog, ami közvetlen hatással lesz az egészségére. Ha megfelelő gyakorlatokat alkalmaz, akkor képes lesz gyógyírt találnia krónikus problémáira. Októberben bőrrel kapcsolatos problémákat merülhetnek fel, emellett a hormonjaiban is lehet egyensúlytalanság. Ezek a problémák nem tartanak majd sokáig.

 

SKORPIÓ (október 23. – november 21.)

Mottó: Nyissa meg a szívét


Általános: Itt az ideje, hogy megnyissa a szívét a szerelem és a mélyebb elköteleződés előtt. Ritka együttállásban lesz a Jupiter és a Neptunusz a horoszkópja szerelmi házában, míg az április 30-i áttörő napfogyatkozás megnyitja az ajtót egy újfajta elköteleződés előtt. Ennek ellenére, ha kihívást jelentő kapcsolatban van, a májusi és a novemberi holdfogyatkozás pályakorrekciót fog végrehajtani. Őszintének kell lennie önmagával, hagyja, hogy a szeretet vezesse.


Karrier, pénzügyek: Hatalmas változások éve előtt áll a Skorpió. De ne aggódjon, rengeteg lehetősége lesz pénzt keresni, mivel a Jupiter expanzív energiája május 11. és október 27. között elárasztja a munkával foglalkozó hatodik házát. Valójában lehet, hogy jobban meg kell válogatnia vállalásait, hogy elkerülje a kiégést. Olyan projekteket válasszon, amelyek eredetiek, innovatívak, és amelyek a kifejezés szabadságát biztosítják.


Szerelem: Elégedet lesz a párkapcsolatával, szeretet és szerelem lesz a levegőben. Intim élete dinamizmussal telik majd meg és minden egyes pillanatot megbecsül. A szingli Skorpióra idén rátalál a szerelem, ami lehetővé teszi számára, hogy az élete még jobban egyensúlyba kerüljön.


Egészség: Az év eleje hozhat néhány magas vérnyomással, súlyos fejfájással és migrénnel kapcsolatos problémát. Április végére  rendeződnek ezek a betegségek, azonban vigyázzon a szemére, továbbá influenzával vagy allergiával is szembesülhet. Néhányan a gyenge látás miatt szemüveg viselését is elkezdhetik. Vigyázzon magára, és májustól július végéig rendszeresen járjon szűrővizsgálatokra. Július után tele lesz energiával, ami segíteni fogja abban, hogy bármilyen betegséggel megküzdjön. Az év utolsó negyedéve jó lesz az egészsége szempontjából. Ennek ellenére legyen óvatos, kövesse a helyes életmódot és az egészséges táplálkozási szokásokat.

 

NYILAS (november 22. – december 21.) 

Mottó: Kreativitás és szenvedély


Általános: Miután az elmúlt két évben napfogyatkozások aktiválták a párkapcsolati és házassági házát, most itt az ideje, hogy integrálja a tanultakat. Kulcsfontosságú lesz a mentális, az érzelmi és a fizikai egészsége előtérbe helyezése. A május és október közötti időszak a romantika újjáéledése lesz, mivel a Jupiter az igaz szerelem házában tartózkodik. Kreativitása és szenvedélye szárnyalni fog.


Karrier, pénzügyek: A 2022-es évben a legváratlanabb helyeken is találhat bevételi forrásokat. A csillagok azt mutatják, hogy nagy az esély annak, hogy olyan szakmai felismerésbe fut bele, amely döntő lehet a fejlődésed szempontjából. Figyeljen a jelekre, különösen nyár környékén, amikor az univerzum segítségével frissítheti és korszerűsítheti a készségei sorát.


Szerelem: A párkapcsolatban élők sok időt töltenek egymással, ami javítja a kölcsönös kötődést. Akik hosszú kapcsolatra kötelezték el magukat, azok alig várják, hogy megköthessék az esküvőt. Ne engedjék, hogy a bizonytalanságuk elrontsa a kapcsolatot. Bízzanak meg teljesen a partnerükben. A szingli Nyilas nyár közepéig inkább rövidebb kalandokba bocsátkozik, de azt követően összejön egy olyan személlyel, akivel úgy érzi, hogy hosszabb távra is képes elköteleznie magát.


Egészség: Év elején sérülések, apróbb balesetek – főleg közlekedésből fakadóak –, műtétek is előfordulhatnak. Május hónapban a vércukorszintje emelkedhet meg, esetleg a vérnyomása, vagy a koleszterinszintje rendetlenkedik. A júniustól október végéig tartó időszak jó lesz. Mindezek mellett ebben az évben hajlamos lesz az elhízásra, ezért próbálja meg rendszeresen ellenőrizni a testsúlyát, és fogyasszon egészséges, olaj-, zsír- és szénhidrát szegény ételeket.

 

BAK (december 22. – január 20.)

Mottó: Felemelkedés és újrakezdés


Általános: A legsötétebb mélységeken ment keresztül 2020 óta, amikor a Plútó és a Szaturnusz a jegyében állt, de végre kezd felemelkedni és újrakezdeni. Az írás és a publikálás kivételesen jól fog menni 2022-ben. A saját érdeklődési körébe való elmerülés révén új szereplők jelennek meg ön körül, és tartalmas kötelékek alakulnak ki. Április és május hónapok kiemelkednek egy izgalmas napfogyatkozás miatt, eben az időszakban új szerelemre és kreativitásra talál.


Karrier, pénzügyek: Az előttünk álló év arról fog szólni, hogy okosabban, nem pedig keményebben kell dolgoznia. Ennek a folyamatnak része az is, hogy új dolgokat tanul, új tehetségekkel bővíti a pénzkereseti eszköztárát, és megtanulja, hogyan használja bölcsen az erőforrásait. Végül – mivel a csillagok ebben segítik –, előtérbe kerül a produktív oldala, évezi az életét és annak minden gyönyörű ajándékát.


Szerelem: Az év eleje némi problémát hozhat a szerelmi életében, de az év előrehaladtával a kapcsolata egyre zökkenőmentesebbé válik. Az önbizalma javulni fog, szerelmi ügyekben nyugodt és higgadt marad. Ha még egyedülálló, az esetben ősztől segítik a csillagok, hogy rátaláljon párjára és boldog szerelmi kapcsolatot alakítson ki.


Egészség: Az év eleje jól alakul az egészsége szempontjából, fegyelmezett lesz, fitt marad, korlátozza az étkezéseit és keményen beáll a sportba is. Előfordulhat némi fogfájás és lábfájás, de odafigyeléssel mindenféle fájdalmat gyorsan leküzdhet. Legyen azért óvatos, rendszeresen menjen rutinvizsgálatra. Április után allergiával kapcsolatos problémák merülhetnek fel. A július utáni időszakban visszatér a vitalitása és az állóképessége, továbbá, jobban meg tud majd birkózni mindenféle apró problémával. Az év harmadik negyedéve a felépülés időszaka lesz, az utolsó negyedév pedig kimondottan jó lesz az egészsége szempontjából.

 

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

Mottó: Szenvedély és önkifejezés


Általános: A 2022-es év egy vadonatúj bevételi forrást hoz önnek. még ha az a szenvedélyen és az igazi önkifejezésen alapul is. Ez az év az, amikor komolyabban veheti a már évek óta tartó hobbiját, mivel a Jupiter és a Neptunusz segíti ebben. Tavasszal ígéretesnek tűnik egy új otthonba vagy nyaralóba költözés.  


Karrier, pénzügyek: A szigorú Szaturnusszal a jegyében megtanulja, mit jelent és mivel jár a kemény munka. Bár nem biztos, hogy ez a legszórakoztatóbb időszak, azonban ez az erőteljes tranzit segít felépíteni valamit, ami kiállja az idő próbáját. És mivel a jótékony Jupiter január 1-től május 10-ig, majd október 28-tól december 20-ig ismét a pénzzel foglalkozó második házába tartózkodik, a jutalmak máris a láthatáron vannak. Végül pedig, ha a karrierjében változásra vágyik, ez az év az, amikor megteheti a nagy ugrást, függetlenül attól, hogy mennyire érzi radikálisnak.


Szerelem: Törekedjen arra, hogy több időt töltsön a partnerével, és legyen megértőbb, mert ez teheti erősebbé és előremutatóbbá az önök közötti köteléket. Ne ragaszkodjon a terveihez, és igyekezzen improvizálni, amikor és ahogyan szükséges. Tervezzenek időnként közös nyaralást a partnerével. Ha még szingli, ez az év kellemes meglepetéseket okozhat. Találkozik egy olyan személlyel, akivel minden téren – testi, szellemi és érzelmi – megtalálják a közös hangot.


Egészség: Az év elején hajlamos lesz allergiás megfázásra, influenzára és mellkasi fertőzésre, emellett még az elhízás is fenyegetheti. Mindez eltarthat április végéig, attól kezdődően azonban pozitív változás áll be, aminek köszönhetően egy jó rendszert alakít ki magának annak érdekében, hogy fitt maradjon. A júliusi időszak a láb duzzanatával, ízületi fájdalmakkal és szezonális influenzával kapcsolatos problémákat hozhat. Az év végén a hatodik ház ura együttállásban lesz a Szaturnusszal, ami stresszt és idegeséget hozhat. Ebben az időszakban óvatosnak kell lennie az alvási szokásaival kapcsolatban, mivel az alváshiány vagy az álmatlanság több problémát okozhat.

 

HALAK (február 20. – március 21.)

Mottó: Ez a te éved


Általános: Mivel a Jupiter és a Neptunusz 2022 nagy részében mágnesesen közelségben marad a jegyében, az, aki művészetekkel és kreativitással foglalkozik, úgy ragyog majd, mint senki más. Az elmúlt évek szorgalma, visszafogottsága most kezd kifizetődni, a művészi kifejezés és elismerés új magasságokba ér. A Jupiter segítségével pont azt fogja bevonzani, amire az élet minden területén szüksége van. Az egyetlen kockázat, ami gondot okozhat az a túl sok lehetőség, ezért használja ki az intuíciós képességét, ami segíti, hogy ki tudja választani a legjobbat, a maga számára legfontosabbat. Ha ebben az évben sokszor szándékozik igent mondani, előtte mindig győződjön meg arról, hogy a feltételek megfelelnek.


Karrier és pénzügyek: Mivel a Jupiter 2022 elején és végén is az ön jegyében áll, hatalmas növekedés előtt áll. Úgy tűnik anyagi téren az eddig legjobb éve lesz a Halaknak. A siker kulcsa a kreativitása és a kommunikatív oldala összeolvadása, továbbá, hogy képes lesz kihasználni a technológia és a közösségi média előnyeit tehetsége terjesztésére. Amennyiben alkalmazott és emelést szeretne, vagy egy új állást céloz meg, esetleg saját vállalkozást szeretne nyitni, akkor arra a legjobb a május 11. és október 27. közötti időszak.  


Szerelem Az egyedülálló Halak szerelmi életébe bekopogtat valaki, akivel bensőséges kötelékbe kerül. A párkapcsolatban élők boldogságra és beteljesedésre számíthatnak. Akár már régebbi a kapcsolata, akár most alakítja ki, mindenképpen tartsa meg a tiszta kommunikációt a partnerével, és ne hagyjon teret a kétértelműségnek.


Egészség: Ez az év nem hoz nagyobb problémákat, de hajlamos lesz a súlygyarapodásra, a gyomra és a mája is kissé gyenge lesz. Ha kézben tartja a súlyát, akkor képes lesz ellenőrizni és kontrollálni az egészségét. Ezért a rendszeres időközönkénti kis adagok fogyasztása vagy az időszakos böjt hagyományos módszerei nagy segítségére lehetnek. Növelje a vízfogyasztását, és ragaszkodjon a zöld zöldségekhez. Októberben a szeme okozhat némi gondot. Lehet, hogy szemüveget kell hordania, de néhányuknak szürkehályogműtétre is szükségük lehet.

 

 

Előző

2022.évi horoszkóp...

Következő

2022.évi horoszkóp...

Kövess minket!