2021 évi horoszkóp

2021. ÉVI ÁLTALÁNOS HOROSZKÓP:

A 2021-es év pozitív változásokat hoz az összes állatövre, jó hangulatot és boldogságot. Bár lesznek az évnek sötét aspektusai is, a megfelelő lépésekkel kezelhető a helyzetet. A 2021-es év bolygóhatásai a bevételt, a kemény munkát és a luxuscikkek felhalmozását hangsúlyozzák. A Szaturnusz és a Jupiter bolygók segítenek olyan innovatív ötletek létrehozásában, amelyek ütközhetnek a hagyományos elképzelésekkel. A Jupiter segít kialakítani az egyensúlyérzetet, hogy alkalmazkodhasson az újszerű elképzelésekhez és helyzetekhez. Bár a 2021. évi horoszkóp jó időket jelez, vannak dolgok, amely nem biztos, hogy az irányításunk alatt állnak, ezért tudatosabban kell tudatosítanunk. 

 

KOS (március 21. – április 20.)

Általános: sok változást mutat az elkövetkező évre a Kos horoszkóp-előrejelzése, de ezek valószínűleg pozitív változások lesznek. Már az év elején fokozatosan javulnak a kapcsolatai a barátokkal és a társakkal. Ebben az évben sokkal kreatívabbnak, gondoskodóbbnak és energikusabbnak érzi magát a jegy szülötte, azonban minden, az életét megváltoztató döntés előtt alaposan győződjön meg a körülményekről, a tényekről.  Bár a csillagok – Jupiter, az Uránusz, a Mars és a Plútó hatással van a Kosra – segítik, de tartsa szem előtt, hogy minden választás végül saját magán múlik.

 

Karrier, pénz: az év elején kommunikációja és kapcsolata főnökeivel kimondottan jól alakul, ezáltal anyagi helyzete is javul. Az év első felében nagyon elfoglalt lesz, de szerencsére ebben az időpontban produktívabb lesz a megszokottnál. Pénzügyeit váratlan események befolyásolják, de önön múlik majd, hogy melyik irányban. Figyeljen arra, hogy csak a bevételei arányában költekezzen. Régi kapcsolatai segítik pénzügyeiben. Használja ki a tehetségét plusz bevételek megszerzésére, mert ez az év lehet az, amikor a hobbijával pénzt kereshet. A plusz bevételeit ingatlanba fektesse.


Szerelem, család: a párkapcsolatban élő Kos olyan problémákat tapasztalhat, amelyeket elsődlegesen a kommunikáció hiánya okoz. Ez legfőképp az első félévben fordulhat elő.  Amennyiben komollyá válnak a nézetkülönbségek, és nem tudnak kompromisszumot kötni, az akár a kapcsolatuk végét is jelentheti. Az egyedülálló Kos – de a párkapcsolatban élő is – a második félévben szenvedélyesebb és romantikusabb lesz a megszokottnál. Az egyedülállókat ez segítheti új kapcsolat kialakításában. A párkapcsolatban élők vigyázzanak a kísértéssel, mert a szenvedély megcsaláshoz vezethet. A Jupiter a Kos családi életére is hatással lesz, pozitívan befolyásolja kapcsolatát gyerekeivel, fiatalabb rokonaival. Az apró dolgok elvégzése nagyobb hatással lesz családi kapcsolatára, mint egy nagyobb dolog.

 

Egészség: ebben az évben különösen fontos, hogy gondoskodjon a mentális egészségéről, akár meditációval, akár jógával. Ezek segíthetik stressz szintjének csökkentésében, ami az egészségének egyéb aspektusait is javíthatja. A rendszeres testmozgással megőrizheti egészségét.

 

 

BIKA (április 21. – május 20.)

Általános: ebben az évben tudomásul kell vennie, hogy a változás, az új lehetőségek elfogadása szükséges és elengedhetetlen. Ez az önvizsgálat éve lesz a Bikák számára mind a barátai, mind a szeretteivel kapcsolatban. Bár ez az ön számára nem könnyű, ezért vegye igénybe barátai támogatását. Ha ezt megteszi, akkor átvészeli ennek az évnek a kihívásait. Kockáztasson, mert megéri.

 

Karrier, pénz: szakmai életében számíthat a csillagok támogatására.  Tudása növekedni fog, jól fog teljesíteni, új és kreatív módszereket talál ki a feladatai elvégzéséhez. Valószínűleg sikerül tetten érnie a változások előnyeit. Az év elejétől július végéig sokkal elfoglaltabb lesz a munkában, mint általában.  Mindehhez meglesz a megfelelő energiaszintje és képes lesz –megfelelő átgondolást követően – az üzletileg fontos döntéseket meghozni.  Mivel többet fog dolgozni, több pénze is lesz. Használja fel az extra pénze egy részét, hogy másoknak segítsen. Tegye mindezt nyitott szívvel, ne egy jövőbeni haszonszerzést érdekében. Ha így tesz, az segít javítani a karmáján.


Szerelem, család: ebben az évben nagy változások nem várhatóak szerelmi életében. Minden marad a régiben, annak jegyében folytatódik. Ha a dolgok rendben vannak, akkor továbbra is harmonikus marad párkapcsolata, ha problémák adódnak, azokat 2021-ben sem tudják megoldani. Aki egyedülálló, az nagy valószínűséggel ebben az évben sem fog párjára találni. Családjával, testvéreivel szorosabbra köti kapcsolatát. Családja bővülni fog, egyaránt lehet házasság, gyermek, vagy unoka születése, esetleg a korábban elhanyagolt családtag újracsatlakozása.

 

Egészség: szerencsére a sok munkához meglesz a kellő energiája. Használja ezt az energiát a munka mellett pihentető és szórakoztató tevékenységre is, ezzel stressz szintjét ellensúlyozza, ami csodákat tesz a mentális egészségének javításában.

 

 

IKREK (május 21. – június 21.)

Általános: különleges év lesz ez az Ikrek számára, olyan év, amely véget vet régi dolgoknak, kapcsolatoknak és lehetőséget nyújt az újrakezdésre. Szerencse kíséri útján és az akadályok is csökkenek. A Jupiter, a Neptunusz és a Plútó bolygók hatására valószínűleg karizmatikusabbnak és kreatívabbnak érzi magát ebben az évben. Sok változás várható, elsősorban a társadalmi életében. Töltsön több időt családjával és barátaival, lehetséges, hogy az utóbbiak közül lesznek olyanok, akiket el kell engednie.

 

Karrier, pénz: munkája megterhelőbbé válik, keményebben kell dolgoznia, és gyakrabban kell együtt dolgoznia más emberekkel. A munkatársak a szokásosnál idegesítőbbnek tűnhetnek, de próbáljon hűvös maradni, amikor velük foglalkozik. Valószínűleg nagyszerű konfliktus megoldási készséget fog mutatni, s ez lehet a sikere kulcsa. Bizonyára kreatívabbnak érzi magát a szokásosnál, ami arra ösztönözheti, hogy találjon egy új hobbit vagy tanuljon új nyelvet. Anyagi téren szerencsés lesz, főleg az év első öt hónapjában. Kísérje figyelemmel pénzügyeit, ne adja át a kezdeményezést másoknak, sem a családtagoknak, sem a bankoknak. Befektetéseiről – kellő tájékozódást követően – ön döntsön.

 

Szerelem, család: a párkapcsolatban élők érzelmei valószínűleg jobban elmélyülnek ebben az évben. Aki romantikus kapcsolatban él, készüljön fel arra, hogy kötelékük még szorosabbá válik, mint az elmúlt években volt. Figyeljen még jobban partnerére, javítsa érzelmi és szexuális kapcsolatának meghittségét. Barátai segítenek átvészelni az előforduló nehézségeket. Ha egyedülálló, szerelemre lel az egyik barátban. Gyerekeivel, fiatalabb családtagjaival kapcsolata jó lesz, ennek egyik oka, hogy a szokásosnál jobb hangulatban telnek napjai. A családban gyermekáldás, vagy unoka érkezése is lehetséges.

 

Egészség: a Jupiter hatással lesz az egészségére. Javulni fog mind a fizikai, mind a szellemi állapota, ami elősegíti a mentális egészségét is.

 

 

RÁK (június 22. – július 22.)

Általános: a bolygók szélsőséges mozgása bonyodalmakat és lehetőségeket egyaránt rejt magában. A változás élete minden területére kihat. Bár a változás nem a rák erőssége, alkalmazkodnia kell a megváltozott körülményekhez, és nyitottnak lenni az új lehetőségekre. Ha képes erre – ami nem lesz könnyű –, ez az év csodálatos lehet a Szaturnusz segítségével, aki jutalmazza a kemény munkát és az erőfeszítéseket. A legjobb, ha mindig szem előtt tartja azt, hogy nem minden változás negatív.

 

Karrier, pénz: fontos szerepet játszik karrierjében a kreativitás, ezért azoknak a jegy szülötteinek lesz elsősorban szerencséjük, akik olyan területen dolgoznak, amely ösztönzi azt. Ha nem ezeknek a köréhez tartozik, akkor jobban megterheli a munka, tovább tart egy-egy projekt elvégzése. Az Uránusz okozta változás kihathat munkahelyének megváltoztatására is. Meg kell tanulnia alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, mert ha nem, akkor gyarapodás helyett stresszt talál. Az év második felében lehetősége lesz a tehetségére összpontosítani, sőt még a kreativitása is növekedni fog, ami pénzügyeire is pozitívan hat.

 

Szerelem, család: a Vénusz az összes jelen átmegy ebben az évben, de a Bakban kezdi és fejezi be. Ez azt jelenti, hogy a közeli kapcsolati – beleértve a szoros romantikus kapcsolatokat –, valószínűleg még szorosabbá válnak.  Azok a jegy szülöttei, akik problémáival küzdenek a párkapcsolatukban, feltehetően megoldják 2021-ben. Ha párkapcsolatuk harmonikus, akkor valószínűleg további lendületet kap a boldogságuk. A Mars arra ösztönzi a Rákokat, hogy több időt töltsenek az otthonukban, legyenek többet a családtagokkal. Bár mindez kissé megterhelő számukra, de végül megéri.

 

Egészség: ebben az évben lehetősége lesz arra, hogy lelki és mentális egészségére összpontosítson. Ez fizikai egészségre is pozitív hatással lesz. Hallgasson az intuíciójára, és szánjon időt, hogy újra felfedezze szellemiségét.

 

 

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Általános: ez az év sok hullámvölggyel jár, sok döntést kell meghoznia, épp ezért ügyeljen arra, hogy ne váljon rugalmatlanná és makaccsá. Bár a Jupiter és a Szaturnusz némileg negatívan hat a jegy szülötteire, ne hagyják, hogy ők irányítsák az életüket. Ne felejtse, hogy a döntés mindig az ön kezében van. Ha keményen dolgozik, és nem hagyja, hogy ellenségei ön fölé kerekedjenek, akkor biztosan sikeres lesz az éve. Szeretteivel mély érzelmi kötődést fog tapasztalni, szinkronban lesz gyökereivel és családi értékeivel. 

 

Karrier, pénz: a csillagok segíteni fogják munkatársaival, munkájával kapcsolatos társadalmi interakciókat, ami könnyebbé teszi a feladatok elvégzését. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenki egyformán kedveli önt. Próbáljon nyugodt lenni, kerülje a stresszes helyzeteket, mert azok növelhetik a konfliktusok számát. Koncentráljon a karrierjére és próbálja megtakarítani a pénzét, mert anyagi helyzete igen változatosan alakul. Jó hír azonban, hogy minden pénz, amit megkeres biztonságban lesz, sőt még új jövedelemforrás is kilátásban. Az év közepén nagyobb kiadások várhatóak, elsősorban háztartással kapcsolatban, jobb, ha erre az időszakra félretesz.

 

Szerelem, család: a komoly párkapcsolatban élő Oroszlán esetében kapcsolatuk megértéséhez meg kell próbálnia a dolgokat a partnere szempontjából látni. Ha ezt sikerül, akkor akár házasság is lehetséges, házasok számára pedig fennáll a gyermekáldás. Az egyedülállóknak lehetőségük lesz kialakítani egy komoly kapcsolatot. A családtagok inspirációs és örömforrásként szolgálnak, valószínűleg a gyermekeivel, a testvéreivel és a fiatal rokonaival lesz legjobb a kapcsolata. 


Egészség: főleg az év első felében vigyázzon magára, mert lehetnek egészségügyi problémái. Csökkentse a stresszt és bánjon szűkösen a szénhidrátokkal, mert kialakulhat inzulinrezisztencia vagy akár 2-es típusú cukorbetegség, de hajlamos lehet a légi úton terjedő kórokozók okozta fertőzésekre.

 

 

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

Általános: ebben az évben sok pozitív hatás éri, amelyek nagy valószínűséggel a társasági életében és a tanulásban, a tudás megszerzésében következnek be. Kreativitás és lelkesedés árad önből, újra érdeklődni fog az élet iránt, legyen az a munkája, a családja, vagy a párkapcsolata. Bár a Szaturnusz hatására lesz egy retrográd időszaka, de azt követően fejleszteni fogja a kommunikációval, a technológiával és az oktatással kapcsolatos készségeit.  Emiatt hirtelen késztetést érezhet az utazásra vagy a másokkal való kapcsolatfelvételre. A most megszerzendő új barátok valószínűleg azért kerülnek be az életébe, hogy megtanítsanak valamit, vagy, hogy ön tanítson nekik valamit. 

 

Karrier, pénz: sok munka vár önre, mivel a jelenlegi mellé még további feladatokat is vállal. A túlzott túlterhelés elkerülése érdekében a legjobb, ha megtanulja, hogyan kell feladatokat átruházni másokra. Ne féljen segítséget kérni. Munkatársai és alárendeltjei nélkülözhetetlenek lesznek tervei megvalósításához. Pénzügyei jól alakulnak, bár lehet, hogy rengeteg fizikai és szellemi energiát kell felhasználnia a pénzzel kapcsolatos céljainak megvalósításához, de megéri, mert ez egy remek időszak ingatlanbefektetésekhez. Mivel változékony lesz a csillagok állása pénzügyei vonatkozásokban, amikor nagyon jól mennek a dolgai, tegyen félre a kevésbé sikeres pár hónapra.

 

Szerelem, család: a Neptunusz hatással lesz kapcsolataira. A szokásosnál jobban fog bízni partnerében, tegye, de azt ne hagyja, hogy kihasználják. Rózsaszín szemüveg nélkül figyelje partnerét, s lássa meg az igazi énjét. Ezt követően döntsön, hogy együtt vagy egymás nélkül. Aki elkötelezett érzelmi kapcsolatban él, azoknál még gyerekáldás is várható ebben az évben. Családi kapcsolatai 2021-ben újjászületési szakaszon mennek keresztül, pozitív irányban változik kapcsolata gyermekeivel, testvéreivel és fiatal rokonaival.  

 

Egészség: a csillagok arra ösztönzik, hogy fejlessze intelligenciáját új készségek elsajátításával és új dolgok kipróbálásával. Ez viszont javíthatja a mentális egészségét. Az is fontos egészsége megőrzése érdekében, hogy sokat legyen szabad levegőn.

 

 

MÉRLEG  (szeptember 23. – október 22.)

Általános: ígéretes év áll ön előtt, ez lehet az egyik legsikeresebb éve akár a munkája, akár baráti kapcsolatai tekintetében. A 2021-es horoszkóp jó híreket hoz a reményről és a pozitív változásokról. Támaszkodhat partnerére és a régi barátokra, de segíteni fogja a hobbija által nyújtott kellemes időtöltés is. Remek év ez a múltból való tanulás és a jövő felé nézés szempontjából egyaránt.

 

Karrier, pénz: a Jupiter hatása bonyolulttá teheti a karrierjével, a munkájával kapcsolatos döntéseket. Rendkívül elfoglalt lesz szinte az egész évben, különösen a második negyedévben. Profizmusa azonban átsegítheti a nehéz időszakokon, segít abban, hogy befejezze a félbehagyott projektjeit, de új lehetőségek is megnyílnak ön előtt, új emberekkel találkozhat, új kapcsolatokat építhet ki. A Szaturnusz megnehezíti pénzügyeinek kezelését. Nehezebben fog pénzt megtakarítani, mint máskor. Ennek oka nem a kisebb pénzáramlás, hanem a kiadások növekedése. Próbálja meg csökkenteni a lényegtelen tételekre fordított kiadásait, hogy pénzügyei egyensúlyban maradjanak.


Szerelem, család: intenzív és szenvedélyesebb lesz ebben az évben, ami – attól függően, hogy milyen jegyben van párja – segítheti kapcsolata javításában, de akár árthat is. A 2021-es horoszkópja azt javasolja, kövesse partnere útmutatását, hogy megtudja, mi a helyes. Az egyedülálló Mérleg a munkahelyén találkozhat egy olyan személlyel, aki feltüzeli érzelmeit. Az év vége felé olyan energiák lesznek, amelyek az egyedül állóaknak segít bevonzani partnereket, de a hosszú távú kapcsolatokban problémákat okoz. Az Uránusz drámai változásokat okoz a családi életében. Ezek a változások nagy valószínűséggel a szüleihez vagy idősebb rokonaidhoz kapcsolódnak. Számítson változásra a család hatalmi dinamikájában. Lehet, hogy az idei évtől néhány hónapig – ha nem is tovább – gondoznia kell szüleit vagy idősebb rokonait.

 

Egészség: valószínű, hogy próbál javítani az egészségén, nem a közérzete, hanem inkább a kinézete érdekében. Kerülje az őrült divatos diétákat. Ha egészséges módon tudja teljesíteni fitnesz céljait, az nagyszerű, ha nem, akkor annál kevésbé lesz egészséges.

 

 

SKORPIÓ  (október 23. – november 21.)

Általános: vegyes év előtt áll, az év előrehaladtával valószínűleg egyre energikusabb, bátrabb lesz, sőt határozottan ragaszkodik ahhoz a döntéséhez, amelyet bátorságából hoz. Sok minden fog történni ebben az évben, amelyek nagy része pozitív lesz. Koncentráljon a munkájára, attól jobban fogja érezni magát. A Plútó egész évben pozitívan befolyásolja társasági életét. Ez a kombináció javítja kommunikációs képességeit, különösen nagyszerű lesz az írásbeli kommunikációja. Itt az ideje az önvizsgálatnak, el kell fogadni, hogy nem hibáztathat mindig másokat a saját problémái miatt. Vállalja a felelősséget a tetteiért, csak ön javíthat az életén. A legjobb módszer erre, ha abbahagyja a saját magára való összpontosítást, és mindent megtesz annak érdekében, hogy másoknak segítsen.

 

Karrier, pénz: akkor lesz sikeres, ha egyedül dolgozik, a másokkal való együttműködés elvonja figyelmét a feladatokról. Ne kerülje a csapatmunkát, de ne is keresse. Legyen diszkrét – ami nem könnyű önnek – és tartsa meg a munkájával és a pénzügyeivel kapcsolatos információkat magának, mert ha túl nyíltan kezeli ezeket a dolgokat, veszélybe kerülhetnek. Új lehetőségek várnak önre a munkájával kapcsolatban, lesz választása, de ügyeljen arra, hogy olyat válasszon, ami tetszik, amit jókedvvel, örömmel képes elvégezni, ráadásul még tanulhat is néhány új dolgot. Bár sokat kell foglalkoznia a munkájával, ami elég megterhelő lesz, de meg fog térülni anyagiakban. Stabil lesz pénzügye, nehezen megszerzett bevételeinek egy részét fordítsa önmagára és szeretteire

Szerelem, család: jelentős változás áll be szerelmi életében. Ha már randevúzgat, elmélyülhet kapcsolata, akár eljegyzés is lehetséges. Sok kérdés felmerülhet a Skorpiókban, függően attól, hogy éppen hogyan áll a szerelmi élete. Ha már elkötelezte magát akkor olyan kérdések foglalkoztatják, mint például itt az ideje a babának? Ha egyedülálló, akkor az, hogy miként próbáljon meg romantikus kapcsolatot kialakítani? Ha párkapcsolatban él, itt az ideje a szorosabb kapcsolt kialakítására, vagy éppen a szakításra? Fontolja meg ezeket a kérdéseket az év elején. Őszre a Mars a Bakban tudatja majd, hogy mit kell csinálnia. A munka nagyon elvonja a figyelmét a családjáró, kevés időt tölt velük. Ha együtt vannak, kerülje a pénzről való beszélgetést, mert csak feszültséget okoz. A legjobb, ha kerüli a munkahelyi projektekről való beszélgetést is. 

 

Egészség: fordítson figyelmet mind a szellemi, mind a testi egészségre. A lelki egészségének azonban valószínűleg több segítségre lesz szüksége a  Merkúr retrográd időszaka alatt. Különböző események lesznek ebben az évben, amelyek megerőltetik és megterhelik. Ezért meg kell találnia azokat a dolgokat, amelyek segíthetnek a kikapcsolódásban és a feltöltődésben.

 

 

NYILAS (november 22. – december 21.)/em>

Általános: sok meglepetésben lesz része ebben az év, sőt szinte minden korosztály számára lesz valami, ami örömet szerez. Jólét, siker, szerencse, nyugodt és virágzó év vár önre. Általában a Nyilas születésűeknek őrült az élete, de ebben az évben sokkal nyugodtabb lesz a helyzet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy unalmas év vár önre. Összpontosítson a céljaira, függetlenül attól, hogy az a munkájához vagy a kapcsolataihoz kötődik. Utazás is lehet cél, ahol új emberekkel találkozhat, olyanokkal is, akik a jövőjében is szerepet fognak játszani. Azonban még mindig kemény munkát kell végeznie. A csillagok megpróbálják a siker felé terelgetni, de saját magának is tennie kell lépéseket, hogy el is érje azt.

 

Karrier, pénz: a munkahelyén nagy valószínűséggel együtt kell működnie másokkal. Próbáljon magabiztos lenni, miközben ezt teszi.  Ha nem működik jól másokkal, konfliktusokat okozhat a munkával kapcsolatos kapcsolataiban, amelyek negatívan befolyásolhatják az általános munkahelyi előrehaladást. Pénzügyei remekül alakulnak. Az év első negyedéve alatt nagyon könnyedén fog pénzt keresni. Ha van adóssága, próbálja meg kifizetni, vagy fektesse be extra jövedelmét. A Jupiter hatására némi kísértést érez arra, hogy felesleges dolgokra vagy másokra költsön. Ha romantikus kapcsolatban él, akkor a pénze nagy részét ajándékokra költheti, fogja vissza magát, nehogy úgy tűnjön, mintha valaki szerelmét próbálja megvenni.


Szerelem, család: az elmúlt években úgy érezhette, hogy szerelmi élete romokban.  Na, ez most változni fog, sokkal impulzívabbnak érzi magát, ezáltal izgalmassá teheti jelenlegi kapcsolatát. Ha szeretetet ad, akkor szeretetet kap. A hosszabb kapcsolatok házassághoz vezethetnek. Ha pedig egyedülálló, akkor sokkal intenzívebbé válik a párkeresésben. Lelkesedése és optimizmusa vonzóvá teszi az ellenkező nem szemében, több lehetősége is lesz kiválasztani a szánára legmegfelelőbb partnert. Családi életében változás nem várható, még az is mondható, hogy elég unalmas, de úgy is fogalmazhatunk, hogy nyugodt, izgalommentes. Arra azonban számíthat, hogy ha ellentmondást érez a világgal, ott leszel azok az emberek, akik szereik, s ez javíthatja a hangulatát és az általános mentális egészségét.

 

Egészség: alaposan vizsgáltassa ki magát. Előfordulhat, hogy régi rossz szokások rabjává vált, használja ki ezt az évet új, egészséges szokások kialakítására, például járjon edzőterembe, szokjon le a dohányzásról, legyen mérsékletes az alkoholfogyasztással. Mindez javítja egészségét.

 

 

BAK (december 22. – január 20.)

Általános: a Plútó pozitívan hat a jegy szülötteire, új lehetőségekre irányítja figyelmét, látszólag minden irányból. Törjön ki a rutinból, használja az intuícióját és annak segítségével hozza meg a döntéseit, hogy él-e a lehetőségekkel vagy sem. Lesznek új barátai, de elsőre ne ossza meg velük titkait, várja meg, hogy kivel mélyül el a kapcsolata. Előre haladni csak akkor fog, ha kipróbál új dolgokat, de ha nem érez ehhez belső kényszert, akkor jobb, ha semmit nem tesz. Itt az ideje egy nagyobb önvizsgálatra is, mert azt követően némi kiigazításra, irányváltásra lehet szüksége. Összességében elmondható, hogy mivel sok bolygó ragyogja áldását a jegy szülötteire, bár némi hullámvölgyre számíthat, de többnyire szerencsés lesz. Ebben az évben fókuszáljon a családjára és a pénzügyeire.

 

Karrier, pénz: a Mars hatására ebben az évben valószínűleg magabiztosabbnak és karizmatikusabbnak érzi magát. Bizonyos értelemben természetes vezetőként fog viselkedni. Ezt munkatársai és főnökei is észreveszik, ami kinevezéssel és pénzbeli juttatássál is járhat. Ebben az évben fontos a közös munka, a másokkal összedolgozás. A Vénusz pedig nemcsak a szerelmi életében, hanem a pénzügyeiben is segíti. Ez különösen igaz, ha házas vagy más módon osztja meg valakivel a pénzügyeit. A másik személy lehet a házastársa vagy egy pénzügyi tanácsadó. Akárhogy is két fej jobb, mint egy, ha javítani akar az anyagi helyzetén.

 

Szerelem, család: a Vénusz hatására az ellenkező nem tagjai a szokásosnál vonzóbbnak találják. Ha egyedülálló, akkor ez az év alkalmas arra, hogy párra leljen. A vonzóbb karakter mellett karizmatikusabbnak is érezheti magát, ami szintén segíti, hogy szerencsét találjon a szerelemben. A jegy szülöttei számíthatnak gyermekáldásra, vagy unoka érkezésére. A családi életében lesz némi problémája, ami valószínűleg nagy stresszt okoz majd. Akár megteheti, akár nem, a legjobb, ha kompromisszumokat köt az otthonában együtt élőkkel. Bár lehet, hogy ezzel nem pontosan azt kapja, amit szeretne, de az biztos, hogy enyhítheti a feszültséget. 

 

Egészség: próbáljon a lelki egészségére fókuszálni. Van, amikor zavartnak és stresszesnek érzi magát. Amikor ez megtörténik, szakítson időt más emberekre, attól megnyugszik és ellazul. Fontos megjegyezni, hogy mentális egészsége ugyanolyan fontos, mint fizikai állapota. Ha szükséges, beszéljen valakivel (akár egy baráttal, akár egy terapeutával) a mentális egészségéről.

 

 

VÍZÖNTŐ  (január 21. – február 19.)

Általános:ebben az évben szánjon időt új barátokra és egy hobbira. Ez az év a tapasztalatszerzés időszaka. Az első néhány hónapban nő önben a feszültség és szembesülhet néhány kihívással, néhány problémával, de szerencsére a jegy szülöttje képes kezelni mindazt, amit a csillagok rá osztanak. Májustól az Uránusz hatására nő a karizmája. A jó kisugárzása, magával ragadó stílusa megkönnyíti a másokkal való beszélgetést, barátkozás. Legyen kedves barátaival, ez megerősíti kapcsolatait. Ebben az évben az elméje még a  Merkúr retrográd idején is leginkább a szellemi tevékenységekkel foglalkozik.


Karrier, pénz: a Jupiter segíteni fogja a munkahelyi személyi kapcsolatok javítását. Próbáljon összpontosítani a csapatmunkára, mert akkor nagyobb esélye lesz a sikerre, mintha egyedül próbálkozna. Mind a főnökei, mind munkatársai értékelik, ha hozzájuk fordul a problémákkal.Legyen óvatos a pénzügyeiben. Szükségtelen dolgokra ne költsön, bár az új dolgok vásárlása miatt adott pillanatban jól érezheti magát, de ez az érzés nem fog sokáig tartani. Ehelyett próbáljon takarékoskodni, hogy az így felhalmozott extra pénzét jobban felhasználhassa a következő években.

 

Szerelem, család: lehet, hogy idén érzelmesebbnek és titokzatosabbnak érzi magát, de nem biztos, hogy tudja majd kezelni ezeket az érzéseket. Akár egyedülálló, akár párkapcsolatban  a  Jupiter arra ösztönzi, hogy koncentráljon kapcsolatai intellektuális részeire. Ha egyedülálló, akkor nagy valószínűséggel olyan kapcsolatot teremthet valakivel, aki osztja hobbiját és érdeklődési körét. Ha már párra lelt, próbáljon meg találni olyan közös dolgot, ami fellendíti kapcsolatukat. Annak ellenére, hogy nehéz megoldani, nem kell szoros kapcsolatot ápolnia az összes családtagjával. Engedje el azokat az embereket, akik folyamatosan megbántják, még akkor is, ha rokonságban van velük. Ez segíthet az érzelmi állapotának javításában. Ez bizonyos pontokon megnehezítheti az évet, de hosszú távon jobb lesz az.

 

Egészség: a Jupiter ebben az évben nagy hatással van egészségére. Ez a bolygó arra ösztönöz, hogy tanuljon új módszereket az egészségének javítására. Amikor megismeri ezeket a dolgokat, ne felejtse el szem előtt tartani szellemi és fizikai egészségét.  Próbáljon ki új gyakorlatokat, meditációt vagy terápiát.

 

 

HALAK (február 20. – március 21.)

Általános: nyugodt évet jelez a jegy szülötteinek 2021-es horoszkópja. Ez egy tökéletes év lesz arra, hogy a hobbijára és a családi életére összpontosítson, hogy intellektuálisan és társadalmilag is előre lépjen. A Jupiter pozitív hatással lesz a Halakra és jó irányba tereli dolgait. Ez a bolygó ösztönzi az önszeretet érzését, fokozza kreativitását, életének számos területén segíthet, beleértve a szerelmi életét, a hobbit és a családi kapcsolatait.

 

Karrier, pénz: a Jupiter pozitív hatással lesz munkájára ebben az évben. Valószínűleg nagyobb elégedettségre tesz szert a mindennapi munkája során. Ennek az lehet az oka, hogy új emberekkel fog dolgozni, vagy valami újat tanulhat, de a kreativitása és magabiztossága is hozzájárulhat ahhoz, hogy munkája kifizetődőbb legyen. Fontolja meg az online munkát, mert ez egy nagyszerű év arra, hogy pénzt keressen online kreatív projektekből. Ha van tehetsége hozzá, akkor fontolja meg az írást. Ebben az évben előfordulhat, hogy meg kell osztania anyagi forrásait másokkal. Ha ez megtörténik, kössön kompromisszumot, mert az viszi előre. Ha ezt nem tanulja meg, akkor valószínűleg olyan nézeteltérésekbe kerül, amelyek könnyen elkerülhetők voltak. Ha be szeretné fekteti a pénzét, mindenképpen kérjen tanácsot hozzáértő szakembertől.

 

Szerelem, család: a szerelem minden bizonnyal váratlanul érkezik, amennyiben jól kommunikál és szerencsés lesz, már bekövetkezhet február végén, márciusban, amikor a Vénusz a Halakban van. Úgy élheti meg ezt a szerelmet, ahogy a költők, a filmkészítők és a mesemondók mindig is ábrázolták. Nagyon jól fogja érezni magát ebben a kapcsolatban, úgy érzik magukat. mintha már az elmúlt életükben is ismerték volna egymást. Karmikus kötődés érzése lehetséges. A párkapcsolatban élők sikeresen és szeretetben élik mindennapjaikat. Ha fenntartja az önmagába és a kapcsolatukba vetett hitet, akkor könnyedén legyőzik az apróbb nézeteltéréseket. A Neptunusz a családdal kapcsolatos dolgaira lesz hatással. Maradjon hű önmagához és mutassa meg az igazi önmagát a családjának is.

 

Egészség: fókuszáljon a fizikai egészségére, mert több olyan dologra is számíthat, amely megterheli fizikai testét. Eddzen gyakran és étkezzen megfelelően. Ez egy remek év egy méregtelenítő kúra kipróbálására a test megtisztítása érdekében.