2020. December 01. | Elza
Előző

2020 évi horoszkóp...

Következő

2020 évi horoszkóp...

2020 évi horoszkóp

KOS (március 21. - április 20)

Mottó: változásokkal teli év

Munka: már az év elején a munkára fókuszál, a csillagok segítségével sikeres lesz, képes megvalósítani terveit. Még a tavaszon is a karriere lesz a középpontban. Előfordulhat, hogy válaszút elé kerül, vagy döntenie kell valamiben a munkájával kapcsolatban. Azt tanácsoljuk, fontolja meg, legyen figyelmes és akkor minden rendben lesz. A nyár elején anyagilag is szép eredményeket ér el, ebben munkatársai is segíteni fogják. Az ősz néhány kellemetlen percet hoz, de végül is pozitívra fordulnak az események és egészében véve egy sikeres évet tudhat magáénak.

Szerelem: a párkapcsolatban élőkre kellemes, harmonikus időszak vár, bár május körül előfordulhat egy nagyobb vihar. Önökön fog múlni, hogyan kezelik. A nyár jól telik, de ősszel ismét nehézségekkel kell megküzdeniük. Félreértések, viták előfordulhatnak. A szingli Kosok szeretnek flörtölgetni. Ez így lesz az év elején. Februárban és májusban lesz a legnagyobb esélyük arra, hogy párt találjanak.

Egészség: a stressz a legnagyobb ellensége, amit sportolással, masszírozással fel tud oldani. Sokat segíthet a tánc is. Fogát ellenőriztesse rendszeresen, Influenzás megbetegedések többször előfordulhatnak.

 

BIKA (április 21. – május 20.)

Mottó: érzelmi alapú döntések

Munka: bár nem szereti a változásokat, már az év elején arra kényszerül, hogy munkájában új utakra lépjen. Kiváló elképzeléseit részben meg is tudja valósítani, mert kitartó és szorgalmas. Óva intjük attól, hogy érzelmi alapon döntsön, a karrierje tekintetében nem árt, ha inkább az eszére hallgat. Ha így tesz, rövid megtorpanásokat követően sikerre viszi terveit. Pénzügyei jól alakulnak.

Szerelem: a párkapcsolatban élők készüljenek arra, hogy az év elején fontos döntést kell hoznia partnerével kapcsolatban. A születésnapja körül minden rendben lesz, felhőtlenül élvezi párja bizalmát. A nyár ismét a szerelem időszaka lesz, de a vége felé felborulhat az idilli állapot. Csak akkor tudják együtt folytatni, ha úrrá tudlak lenni a kialakult helyzeten. Ha sikerül, akkor az év további időszaka harmonikus, szeretetteljes lesz. A szingli Bikák nyáron számíthatnak egy komolyabb kapcsolat kialakulására.

Egészség: évek óta küzd a torkával, az arcüregével, a fogaival. Ebben az évben is elő fog fordulni, hogy ezek közül valamelyikkel gondja lesz.

 

IKREK (május 21. – június 21.)

Mottó: váratlan meglepetések sorozata

Munka: szerencsés év elé néz. Remek kommunikációs képességét jól tudja alkalmazni. Tavasszal új lehetőségek tárulnak fel, Lehet, hogy állást vagy munkakört vált, amennyiben ez bekövetkezik az új lehetőségekkel élni tud, sikert sikerre halmoz. Az apróbb nehézségeket könnyedén megoldja. A munkájában elért eredmények anyagi helyzetén is nagyot fognak lendíteni.

Szerelem: a párkapcsolatban élő Ikrek a tél vége felé kellemetlen szituációba keveredhetnek, de szerencsére hamar megoldják a viszályokat, félreértéseket. A nyár kellemesen telik, az ősz, a kora tél gyermekáldást, vagy unoka érkezését jelzi. A szingli Ikrek már tavasszal párra lelhetnek.

Egészség: bár alapvetően jól érzi magát, nem árt odafigyelnie az idegrendszeri problémákra. Lehetőleg kerülje a stresszt, relaxáljon sokat. Főleg az év elején fordulhatnak elő ilyen jellegű panaszok. Hajlamos az influenzás megbetegedésekre is. Kerülje a függőségi helyzeteket.

 

RÁK (június 22. – július 22.)

Mottó: hullámvasút effektus: egyszer fenn, egyszer lenn

Munka: tavasz beköszöntével ön is változtatni szeretne. Úgy érzi, mostani feladatai nem kötik le, ha munkavállaló a főnökével is meggyűlik a baja. Április-május az átmeneti időszak, de már keresgéli az új lehetőségeket. A nyár pihenéssel és további lehetőségek felkutatásával telik, de őszre sikerül rendeznie sorait, és olyan lehetőséget talál, amelyekben ki tud bontakozni és újra sikeres lehet. Anyagi problémák nem várhatóak.

Szerelem: ha párkapcsolatban telnek napjai harmóniában, szeretetben élik a heteiket egész évben. Csak apróbb zökkenők lehetnek, de azokat is gyorsan megoldják. A csillagok is önnel vannak ebben az évben. A szingli Rák nagy valószínűséggel nyáron talál párra.

Egészség: mint a legtöbb embere, önre is rossz hatással van a stressz. Figyeljen a keringési problémákra, hajlamos a magas vérnyomásra, főleg, ha könnyen felidegesíti magát. A rendszeres orvosi ellenőrzést ne hanyagolja el, figyeljen az étkezésére.

 

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.)

Mottó: munka és sikerek

Munka: jól kezdődik az év és jól is fog folytatódni, már ami a munkát illeti. Akár főállású, akár nyugdíjas, képes megvalósítani azt, amit megtervezett. Áprilisban felmerülhetnek új körülmények, de ezeket is határozottan és jól oldja meg. Az év többi részében is sikeres lesz, képes minden kihívásnak eleget tenni. Anyagi helyzete nyár közepétől felfelé fog ívelni.

Szerelem: a párkapcsolatban élők vegyes év elé néznek. Az év első felében inkább a munkájával foglalkozik, nem koncentrál párjára. Nyáron beléphet az életébe egy harmadik személy, ami őszre már komoly konfliktus helyzetet teremhet, akár váláshoz is vezethet jelenlegi párjával. Ha ön szingli, az esetben nyáron találhatja meg azt a személyt, akivel komollyá válhat kapcsolata.

Egészség: sportsérülések, szívpanaszok fordulhatnak elő e jegyben szülötteknél. Ezt elkerülendő legyen óvatos a sportban, de ne hagyja el, mert az a másik, önre jellemző probléma elkerülésében segíthet. Kérje ki egy edző tanácsát, járjon rendszeresen orvosi ellenőrzésre.

 

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 23.) 
Mottó
:
kiegyensúlyozottság és megfontolt döntések

Munka: sikeres év elé néz, már az év elején olyan döntéseket hoz meg, amelyek előreviszik karrierjében. Előfordulhat, hogy szeretne állás változtatni, de azzal várjon még, majd ősszel lesznek olyanok a csillagállások, amelyek segítik az útján. Kreatív, szorgalmas, és bár szereti a munkáját, ne hagyja, hogy kihasználják.

Szerelem: akár párkapcsolatban, akár szingliként telnek napjai, váltakozó intenzitással éli meg szerelmi életét. Amikor a munkájára koncentrál, kissé elhanyagolja magánéletét, azonban májustól ismét előtérbe kerülnek az érzelmek. Bár ősszel némi probléma adódhat, de hamar újra harmónia, szeretett veszi körül. Ebben az évben gyermekáldás vagy unoka érkezése is várható. A szingli Szűz május és július között rátalál párjára.

Egészség: ügyeljen az étkezésére, hajlamos a gyomorrontásra, sőt a gyomorfertőzésre is, főként, ha külföldre utazik. Napjainkban már többféle reformétkezési tanfolyam közül válogathat. Sportoljon sokat.

 

MÉRLEG (szeptember 24. – október 22.)

Mottó: izgalmas év, anyagi sikerek

Munka: szakmai sikerekre számíthat, annak ellenére, hogy több nehézséggel is meg kell küzdenie. Szerencsére jól veszi az akadályokat, kitartó és megfontolt, ennek köszönhetően már az év elején fizetésemelésre számíthat. Munkatársai és az ügyfelei egyöntetűen remek szakembernek tartják. A Mérlegek közül többen külföldi munkalehetőséget kapnak, amely anyagilag előnyős lesz számukra.

Szerelem: párkapcsolatban élők számára ez az év jól alakul, annak ellenére, hogy igen változékony lesz. Nehézségek és örömteli pillanatok váltják egymást, bár ön és a párja is harmóniára törekszik. Sikerülni fog önöknek megteremteni és megtartani a szeretetteljes életet. A szingli Mérleg a nyár elején egy igazán komoly kapcsolatot épít ki.

Egészség: ön sportol, odafigyel magára, egészségtudatos életmódot folytat. Csak így tovább! A jövőben se hanyagolja el az apró tüneteket, így elkerülheti a nagyobb bajt.

 

 SKORPIÓ (október 23. – november 21.)

Mottó: szerencse és szakmai siker

Munka: tavasszal és ősszel várhatóak izgalmas események karrierében. Ezekben az időszakokban érezheti úgy, hogy változtatni szeretne. Bármelyik időszakot választja, sikerre viszi elképzeléseit. Sok Skorpió külföldön is megállja a helyét, ha úgy dönt, szerencsét próbál. Ősszel előfordulhatnak problémák – leginkább az irigyek intrikáiból fakadó kellemetlenség lehet –. de ezeket az akadályokat is sikeresen meglépi. Anyagi helyzete jól fog alakulni.

Szerelem: a párkapcsolatban élők között a nyár lesz az, amikor elsősorban kommunikációs problémák miatt, gondok merülnek fel. Ne hagyja, hogy mások beleszóljanak kapcsolatába. Szerencsére ez az időszak nem tart sokáig, gyorsan átvészelik ezeket a heteket. A szingli Skorpió már tavasszal párra talál.

Egészség: alapvetően nem lesznek problémái, azonban ügyeljen arra, hogy ne fázzon fel, mert a csillagjegyének szülötteit hólyaghurutra, felfázásos megbetegedésekre hajlamosak. Öltözzön mindig az időjárásnak megfelelően.

 

NYILAS (november 22. –december 21.)

Mottó: szerencse és válság váltakozása

Munka: izgalmas év elé néz, hol sikereket mondhat magáénak, hol pedig azt érzi, hogy azonnal új állás, vagy új munkakör után kell néznie. Ez az érzés az év közben többször is önre törhet. Előfordulhat, hogy teljes változás áll be karrierjében. Mindenesetre sokat fog dolgozni, de a végeredmény pozitív lesz, főleg a nyár hoz anyagi gyarapodást.

Szerelem: a párkapcsolatban élők számára kedvezően alakul ez az év. Némi visszalépés tavasszal várható, de ezen hamarosan túllépnek és a problémák hatására még erősebbé válik kapcsolatuk. Az egyedülálló Nyilas az ősz folyamán találkozik azzal a társsal, akit elfogad, és akivel úgy érzi kiteljesedik az élete.

Egészség: óvakodjon a stressz helyzetektől. Az ön számára nagyon fontos, hogy megfelelő időt töltsön relaxálással, pihenéssel. A sport is segít megtartani az egészségét.

 

BAK (december 22. – január 20.)

Mottó: szerencsés periódusok

Munka: önnek fontos, hogy a munka területén minden jól menjen, hogy a kihívásoknak mindig megfeleljen. Így lesz ez ebben az évben is, főleg az év elején, de minden akadály remekül vesz. Oly annyira, hogy az év harmadik dekádjában külföldi munkaajánlat is érkezhet. Ha ez bekövetkezik vállalja, mert ott is sikeres lesz. Az is előfordulhat, hogy munkavállalóból vállalkozó lesz. A siker akkor sem kerüli el.

Szerelem: ha párkapcsolatban él, akkor nem úgy alakul az év, ahogy elképzeli. Kellemes és vitákkal terhes időszakok követik egymást. Ez egyrészt önön is múlik, sokkal jobban oda kellene figyelnie párja véleményére, nem ártana több megértés és tolerancia. A szingli Bak augusztustól számíthat egy komolyabb kapcsolatra. Végre kiteljesedhet a magánélete.

Egészség: ön elsősorban mozgásszervi panaszokra számíthat, ezért mozogjon sokat, kímélje az ízületeit. A sport sok mindenre megoldás lehet, főleg a jóga és a lazító gyakorlatok.

 

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 22.)

Mottó: remény és féltékenység

Munka: jől alakul ez az éve. Sokat fog dolgozni, de meg is éri. Várható előléptetés, fizetésemelés. Ha ön munkavállaló, akkor főleg a szeptember körül számíthat anyagi előnyökre, köszönhetően a szorgalmas nyári hónapoknak, ha pedig vállalkozó, akkor az év utolsó hónapjaiban. A siker mindenképpen garantált.

Szerelem: a párkapcsolatban élők kellemes hónapokra számíthat egész évben. Azért némi vihar lehetséges, ami elsősorban az ön féltékenységéből fakad. Mivel erre nincs oka, jobb, ha visszafogja magát. A szingli Vízöntő reménykedhet. Az év utolsó dekádja elhozza a várva várt szerelmet..

Egészség: apróbb balesetek előfordulnak, gondolunk itt bokaficamra, bokarándulásra, de komolyabb betegségek nem várhatóak. Ha van rá módja, ússzon rendszeresen.

 

HALAK (február 23. – március 20.)

Mottó: hobbiból fő megélhetési forrás

Munka: az év eleje gondokat hozhat a munkájában, lehetséges, hogy változtatás mellett dönt. Az új munka minden szempontból előnyős lesz. Sikeres lesz, elégedet az új kihívással, ami nemcsak a munka örömét nyújtja, hanem anyagiakban is jelentős pozitív változással jár. Ha művészeti területen tevékenykedik, biztos az erkölcsi és anyagi siker.

Szerelem: a párkapcsolatban élők szép napokra számíthatnak. Olyan szorossá válik kapcsolatuk, hogy gyermekvállalást terveznek. Némi csalódás érheti tavasszal, de az csak egy rövid, átmeneti időszak lesz. A legkedvezőbb évszak az ősz és a tél. A szingli Halak nagyon szerencsések esznek, már az év elején rátalálhatnak a nagy Ő-re.

Egészség: sportoljon minél többet, mert az nagyon jó hatással van a szervezetére. A Halak gyenge pontja a láb, figyeljen rá. Az étkezését sem ártana felülvizsgálnia, kevesebb szénhidrát, több zöldség és gyümölcs!

 

 

Előző

2020 évi horoszkóp...

Következő

2020 évi horoszkóp...

Kövess minket!