2021. Szeptember 28. | Vencel

Rejtett energiák

Papadimitriu Athina és Peller Mariann

Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorának vendége június utolsó napján, Papadimitriu Athina volt, aki a LifeTv ezoterikus műsorában betekintést engedett életének kevésbé ismert, misztikus oldalába. 

 

A színésznő a pránanadi híveként tisztában van azzal, hogyan használja gyógyításra képességeit, de arra ő sem számított, hogy elsőként vele történik megmagyarázhatatlan eset az ezoterikus műsor forgatása alatt.

 

Papadimitriu Athina szikrázóan energikus jelenség. Környezete szerint őserő lakozik benne. „Egész kicsi korom óta úgy éreztem, hogy vissza kell vennem magamból, de soha nem tudtam igazán. Mindig úgy tűnt, hogy rengeteg vagyok” - mondta a színésznő, aki úgy érzi, hogy azért van egyedül, mert nem találta meg azt a megfelelő energiájú embert, aki mellett kiteljesedhet.

 

2009-ben ismerte meg a természetes gyógyításra épülő pránanadit, mert úgy érezte, hogy mély depressziója annak ellenére sem halványul, hogy korábban is át kellett már vészelnie tragédiákat, de azokból mégis könnyebben sikerült felállnia. A pránanadi ereje segítette őt abban, hogy megtalálja rejtett energiáit és képességeinek köszönhetően kollégáján is segíteni tudott, aki Athinának köszönhetően tervezett gégeműtétje előtt kigyógyult betegségéből.

 

A színésznő éppen az átvészelt tragédiák kapcsán mesélt Mariannak testvéréről, Grigiről, aki 23 évesen, tele energiával távozott az élők sorából, és ez nagyon megviselte a színésznőt. Végül arra jutott, hogy az energia nem vész el, csak átalakul. „Elkezdtem figyelni és rájöttem, hogy vannak jelek. Hiszem, hogy ő az. Az volt a mániája, hogy olyan gyufaszálakat gyűjtögetett, aminek csak az egyik oldalát lehetett használni. Tele volt vele a fiókja” - mesélte Athina Peller Mariannak, amikor a műsorvezetővel egy hangos puffanásra lettek figyelmesek.

 

„Egy pillanatra megfagyott a levegő... Egy telefon esett le. Először kifejezetten dühös lettem a szerkesztőmre, hogy egy ilyen drámai pillanatban miért ilyen ügyetlen, de aztán mindannyian megdöbbentünk, amikor kiderült, hogy ő hozzá sem ért” - mondta Peller Mariann.

 

„Szerintem a testvérem itt van velem. Ezek nem véletlenek. Aki ezeket a jeleket nem veszi észre, az csak magának él” - mondta a színésznő.

Kövess minket!