2021. Január 20. | Fábián, Sebestyén
Előző

Görög László a legjobb férfi fősze...

Következő

Marton Adri inspirációi...

Nőnek kódolva – anya-lánya bizalmasságok

A leánygyermekek világnapjának előestéjén híres színésznők és lányaik vallanak saját érzéseikről a Nőnek kódolva – anya-lánya bizalmasságok című különleges könyvbemutató talkshown, amelynek bevétele az Unicef Magyarország munkáját támogatja.  

 

Velem van a baj? Vajon mit gondolnak rólam? Miért nem vagyok tökéletes? Miért ilyen vagyok? Miért nem fogadnak el úgy, ahogy vagyok? Aki valaha feltette magának ezeket a kérdéseket, vagy hallotta őket a lányától, annak október 10-én a Nőnek kódolva – anya-lánya bizalmasságok című rendhagyó előadáson a helye a Radnóti Tesla Laborban. Útkeresésről, hibákról, sikerekről és kudarcokról, önmagukról és egymásról beszélgetnek D. Tóth Krisztával olyan anya-lánya párosok, mint Hámori Eszter és Bajor Lili, Hámori Ildikó és Szinetár Dóra, Hernádi Judit és Tarján Zsófia, valamint Kováts Adél és Kováts Rozi.

 

Az eseménnyel egy napon jelenik meg Az önbizalom kódja lányoknak című kötet. A könyv gyakorlati segítséget ad a kamasz korosztálynak abban, hogy miként lehet a nőiséget, a vágyakat, a bizonytalanságot, a mindenhonnan érkező elvárásokat kezelni a mindennapi életben.

 

A könyvbemutatóhoz kapcsolódóan részt vesz az eseményen a Radnóti Színház Ifjúsági (RIM) tagozata is. A RIM középiskolásai Az önbizalom kódja lányoknak című könyvből saját korosztályukat érintő gondokról, bajokról és azok megoldásairól adnak elő jeleneteket.

 

Minden év október 11-én a világ a lánygyermekeket ünnepli. Az Unicef ezen a napon kiemelten igyekszik felhívni a figyelmet a világban tapasztalható számtalan aránytalanság egyikére: a valamennyi kultúrában jelen lévő nemi alapú megkülönböztetésre. Az Unicef elkötelezetten küzd azért, hogy aki lánynak születik, ne hátrányból induljon az életben. 

 

Mind a könyv, mind a belépőjegy vásárlásával az érdeklődők az Unicef Magyarország munkáját támogatják.

 

 

Előző

Görög László a legjobb férfi fősze...

Következő

Marton Adri inspirációi...

Kövess minket!