2021. Január 17. | Antal, Antónia

Miért ne?

Pataki Zita

A Morning Show vendége ezúttal Sziklai Pál tetoválóművész volt, aki nemcsak két szerencsés hallgatót, de a műsorvezetők egyikét is kitetoválta élő adásban. Stohl András korábban viszolygott a dologtól, a bátor jelentkezőkön felbuzdulva azonban úgy döntött, csatlakozik a tetováltak táborához.

 

Ahogy azt a hallgatók már megszokhatták, a műsorvezetők érdekes és izgalmas témákkal készülnek a reggeli adásokra. A Morning Show vendége, Sziklai Pál tetoválóművész volt, aki elárulta, annak ellenére, hogy a tetoválás megosztja az embereket, egyre többen varratnak magukra vadabbnál-vadabb motívumokat és ábrákát.

 

A beszélgetés során az is kiderült, hogy a három műsorvezető közül eddig egyedül Pataki Zita büszkélkedhetett tetoválással, ő viszont mindjárt kettővel is. A szemfüles TV nézők talán már ki is szúrhatták az időjárásjelentések során, hiszen az egyik tetoválásom a bal csuklómon található. A másik már kevésbé látható helyre került. Egy kolibrit ábrázol, ami az örömteli életet szimbolizálja” árulta el Zita, aki azt is megosztotta, hogy férje is épp megismerkedésük idején készítette első tetoválást, így számukra ez egy teljesen elfogadott dolog.

 

Stohl András elmondta, ő mindig is viszolygott a tetoválásoktól, de ahogy egyre jobban elmélyültek a témában, hirtelen nagy elhatározásra szánta el magát. „Sosem szimpatizáltam különösebben a tetoválásokkal, és nem gondoltam volna, hogy a mai adásban elvesztem a tetkószüzességem, de ha már itt volt a stúdióban egy igazi művész, úgy voltam vele, hogy miért ne. Persze elsőre nem egy egész hátat beborító ábrát választottam, inkább csak egy apró, végtelen jelet. Őszintén elkezdtem izgulni, mielőtt Pali hozzákezdett volna. Zita próbált felkészíteni az élményre, elmondása szerint ez egy csikis érzés, de nekem azért fájt is egy kicsit – mesélte András a műsort követően, aki egy kevésbé látható helyet választott tetoválása számára, az alkotás jelentéséről pedig csak titokzatosan beszélt. „Hogy mit jelent ez a szimbólum számomra, az legyen az én titkom” – tette hozzá a színész, műsorvezető.

 

Kövess minket!