2021. Október 22. | Előd
Előző

Fischer Iván 70...

Következő

Így karácsonyoztak a Jóbarátok...

Fogyás – egészség – szépség

Rebel Wilson

Rebel Wilsonnak elege volt a tükör által mutatott képből és úgy döntött, hogy befejezi az édességfalást, és hiába adnak neki a stúdiók – mint remek duci színésznőnek – kiemelt gázsit, azért, hogy maradjon is duci, az egészsége többet ér neki a pénznél. Ennek jegyében az egészségmegőrzésre összpontosított és nekiállt egy elég nehezen betartható diétának.

 

Természetesen döntésével a bulvár lapok címoldalára került, s a követői is folyamatosan figyelték, hol pozitív, hol gúnyos megjegyzésekkel, hogy vajon sikerül-e leadnia súlyfölöslegét, ami valljuk be nem volt kevés. Szerencsére többségben voltak azok a rajongók, akik szeretettel, támogatóan viszonyultak hozzá. Twitter oldalán ilyen és ehhez hasonló pozitív megjegyzések jelentek meg: „A lelked miatt midig is gyönyörű lány voltál, de mostani eredményedhez, a kemény munkához gratulálok”

 

Mint ahogyan több interjúban is elmondta, a legnagyobb nehézsége azt volt, hogy korábban szénhidráttal tömte magát – amitől egyre éhesebb és éhesebb lett –, a diéta alatt pedig sok fehérjét kellett fogyasztania, ami nagy kihívást volt számára, mivel korábban nemigen evett húst. Emellett sok halat és zöldséget fogyasztott és fogyaszt jelenleg is, mert mára már teljesen megszokta az új típusú étkezését. S nemcsak az étellel való kapcsolatát kellett újragondolnia, az életmódján is változtatnia kellett, így a sportot is beépítette 

 

Nos, úgy tűnik sikeres volt az akciója, mert legújabb fotóiról és videofilmjeiről egy karcsú derekú, nagyon csínos, szép arcú nő tekint ránk.S ha neki sikerült, akkor azoknak az olvasóinknak is sikerülhet, akiknek az újévi fogadalma éppen a fogyást tűzte célul.

Előző

Fischer Iván 70...

Következő

Így karácsonyoztak a Jóbarátok...

Kövess minket!