2021. Augusztus 04. | Domonkos, Dominika

Emily Blunt és az Anyakirálynő

Emily Blunt
Hamarosan a mozikba kerül Emily Blunt izgalmas új trhillert, a Hang nélkül, amelyben különös rém tartja rettegésben egy tanya lakóit. A filmet a színésznő férje, John Krasinski rendezte, aki az egyik forgatókönyvíró és a máik főszereplő is, tehát elmondhatjuk, hogy a műfaja ellenére valódi családi moziról van szó.

 

Emily Bluntra  Az ördög Pradát visel fanyar titkárnőjeként figyelt fel a világ, és ehhez a filmhez kötődik az első tudnivaló is.

  1. Az Oscar-jelölt Stanley Tucci divatszerkesztőt alakít a Pradában, és azóta Blunt sógora lett. Elvette ugyanis a színésznő húgát, Felicityt. Blunt és Krasinski 2010-es esküvőjén találkoztak.
  2. Kamaszkorában beszédhibás volt, és a színészet jelentette számára a terápiát, hogy leküzdhesse ezt a problémát.
  3. Írtak neki egy dalt. Blunt 2005 és 2008 között Michael Bubléval járt, aki annyira bele volt zúgva, hogy hozzá írta az Evereything című dalt.
  4. Képzett énekesnő és csellista. A Vadregény című filmben hallhattuk énekelni, a Szerelmem nyara című filmben pedig csellózik.
  5. Majdnem ő lett Fekete Özvegy a Marvel-filmekben, de aztán egy másik produkció miatt visszalépett, és Scarlett Johansson kapta meg a szerepet. Egyébként el tudjuk képzelni, amint Emily fekete bőrszerkóban lehajít valakit a harmadikról?
  6. Kis korában volt egy kínos találkozása az Anyakirálynővel. A színésznő nagyapja magas rangú katonatiszt volt, aki egyszer elvitte kislányát egy ünnepségre, ahol az Anyakirálynő (II. Erzsébet érdesanyja) is megjelent. Amikor bemutatták egymásnak, Emily meglengette kedvenc plüssállatát, amely a fokozott igénybevétel miatt rendkívül koszos volt. „Ó, látom, nagyon szereted őt” – reagált udvariasan az Anyakirálynő.
  7. Legszívesebben házakat újítana fel. „Ez lenne az állom munka számomra – árulja el a Vanity Fair idei januári számában. – Imádok különféle anyagokkal dolgozni és kitalálni, azt, hogy az egyes szobáknak mi legyen a története. Néha le sem tudok szakadni a Pinterestről.”

 

(A Quiet Place hazai bemutatója:2018. május 10.)

Kövess minket!