2021. Október 22. | Előd

Dallos Bogi talkshow

A fiatal énekesnő egy éve vadonatúj platformon jelentkezett: friss Youtube csatornáján debütált a 7kornálam!, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához.
Az új generációs talkshow lényege az, hogy Dallos Bogi otthonába invitál ismert embereket, hogy kibeszéljék az élet fontos dolgait, sőt még különböző “kihívásokat” is teljesítenek, így még inkább megismerhetjük az igazi oldalukat. Boginál, eddig olyan hírességek jártak, többek között, mint Istenes Bence, Iszak Eszti, ByeAlex, Radics Gigi, vagy Lábas Viki.

„Mindig is imádtam a különböző talkshowkat, és a szabadidőmet általában Ellen, Jimmy Falloon, vagy James Corden társaságában töltöm. Nagyon régi vágyam volt, hogy egyszer én is kipróbálhassam magam valami hasonlóban, és nemrég eljött a pillanat. Este 7kor áthívok magamhoz egy ismert barátomat, hogy dumáljunk, együnk egy kis popcornt, és vicces játékokat játsszunk. Nagyon örültem a pozitív visszajelzéseknek, és imádtam, ötletelni, kreatívkodni, ezen a műsoron, ezért megkezdtük a 2. évad forgatásait, Temesi Ádám operatőrrel, fotóssal.” - árulta el a műsorról a házigazda.

A friss évadban Bogi többek között Pápai Jocit, Freddiet, Závodi Marcit, Viszkok Fruzsit és Tóth Gabit is vendégül látja lakása kanapéján.

 

Az évad premier részei március 19-től, minden hétfőn, a Petőfi Tv-n látható, kedd este 7-kor pedig a youtube csatornájára is megérkezik.

Kövess minket!