2021. Június 17. | Laura, Alida
Előző

Az évad legjobb táncművésze...

Következő

Műfajteremtő...

A Liu-tesók a magyar gyerekek kedvencei

Most először lehetett magyar jelöltekre is szavazni a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards globális mezőnyében, így a győztes Liu-tesók most olyan világsztárokkal állhat együtt a virtuális dobogó tetején, mint Beyoncé, Taylor Swift, Shawn Mendes vagy Ariana Grande.

 

Magyar idő szerint május 2-ról 3-ra virradó éjszaka tartották a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020: Celebrate Together című virtuális gálát rengeteg világsztárral, meglepetésekkel és a hagyományokhoz híven tengernyi slime-mal, azaz zöld trutyival. Az esemény során adták át az egymillió dolláros adományt is, amelyet a gyermekcsatorna csapata a Covid-19 világjárvány károsultjainak megsegítésére különített el.

 

A kedvenc animációs film díját a Jégvarázs 2 hozta el, a gyerekek legnépszerűbb tévéshow-ja az America’s Got Talent lett, kategóriájában pedig tarolt a Stranger Things és a SpongyaBob Kockanadrág. A kedvenc női előadó idén Ariana Grande, így nem meglepő, hogy a fiúknál pedig Shawn Mendes bizonyult az abszolút kedvencnek, aki egyébként Camila Cabelloval közös “Señorita” című daláért is elismerésben részesült.

 

A Kids’ Choice Awardson most debütáló kedvenc magyar sztár kategóriában a gyerekek Kulcsár Edina, Weisz Fanni, a Liu-testvérek és Puskás Peti közül választhatták ki kedvencüket. A győztest a nemzetközi virtuális díjátadó gálával egyidőben hirdette ki Facebook-oldalán a magyar Nickelodeon csatorna: Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang lettek idén a befutók! „Köszönjük, hogy ennyien szavaztatok ránk, ez egy nagyon gyönyörű díj, nagyon meg vagyunk tisztelve” – mondta el a Liu Shaolin Sándor.

 

Előző

Az évad legjobb táncművésze...

Következő

Műfajteremtő...

Kövess minket!