2020. Október 20. | Vendel
Előző

Megosztom… György Ádám, zongoraműv...

Következő

Megosztom... Janicsák Veca, énekesnő...

Megosztom… Gallusz Nikolett, színész, énekes

Ezen a héten kérdéseink válaszadója Gallusz Nikolett, aki már eddig is számos színházi és filmszerepben, zenei albumon és koncerten bizonyította tehetségét.

 

-  Melyik volt hivatásában az élete legemlékezetesebb pillanata?

 

- Több is volt, nehéz választani, de amikor találkoztam Andrew Lloyd Webber-el, épp az ő szerzeményét énekeltem, feljött a színpadra és nagyon megdícsért.

 

-  Mennyire határozta meg későbbi párkapcsolatát az első szerelem?

 

- 19 éves koromban ismerkedtem meg az első párommal, aránylag hosszú időt töltöttünk együtt, 4 évet. Sajnos csalódtam benne. Hajlamos vagyok a szebbik énjét látni annak, akivel együtt élek. Ma már magabiztosabb vagyok, nem engedem magam elnyomni.

 

-  Magyarországon kívül hol élne a legszívesebben?

 

- Szerintem oka van annak, hogy valaki hova születik, hosszú távra nem tudom elképzelni, hogy elhagyjam szülőföldemet, de ha mégis, az egy trópusi sziget lenne Imádom a tengert, a napot, a jó időt!

 

- Mennyire befolyásolta környezete a pályaválasztásban, volt olyan híresség, vagy példakép, aki motiválta?

 

- Szüleim művészek, nem tiltottak a pályától, anyukám bátorított. Azok a kollégáim a példaképeim, akik mérhetetlenül tehetségesek és őszintén, szívből kedves emberek. Például Dunai Tamás és Hajdu Steve. Ők nagyon sok erőt adnak ebben a nehéz, sokszor kétszínű világban.

 

- Melyik a kedvenc könyve és miért?

 

-A Bibliából az Újszövetség olvasása hasznos volt az életemben, és nagyon szeretem Bagdy Emőke, Popper Péter, Müller Péter és Vekerdy önsegítő írásait.

 

- Mit gondol a személyiségéről, milyennek tartja magát?

 

- A közvetlenség és a zárkózottság is jellemez. Ma már zsigerből el tudom dönteni, hogy melyik viselkedésforma indokolt az adott esetben. Mindig is a magam útját jártam. Egy új közegben, idő kell, hogy beilleszkedjek, mert nagyon önálló vagyok, ugyanakkor érzelmileg ragaszkodó is. A szeretteim, az otthonom, az állataim a legfontosabbak.

 

- Mi az, amitől a legjobban retteg?

 

- A rettegéstől…..

 

- Mennyire teljesültek be gyermekkori álmai?

 

- Szinte tökéletesen, habár azt nem sejtettem, hogy mennyire igaz a közmondás, „Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni”. A poklot természetesen érzelmileg értem. Minden fejlődési szakaszért, keményen meg kell küzdenem, a mai napig is.

 

- Mi a véleménye az adományvonalakról és azok hatékonyságáról, lépett már fel jótékonysági eseményen?

 

- Jótékonysági rendezvényen számtalanszor énekeltem már, fogok is a jövőben. Sajnos azt sosem tudhatjuk, hogy az adományok valóban eljutnak-e a károsultakhoz, mindig remélem, hogy igen.

 

-  Ön szerint a hiúság pozitív vagy negatív tulajdonság, mennyire tartja magát hiú embernek?

 

- A higiéniát és a komfort érzetet keresem, mert mint előadó, akkor tudok a leghitelesebb lenni, ha jól érzem magam a bőrömben. Azt mondják rólam, hogy igényes nő vagyok, szeretem a szép sminket, csinos ruhát, törődöm a bőrömmel, hajammal, de a szükségleteimet magamnak teremtem elő. Ugyanakkor vannak olyan napok, amikor hálóingben kócosan takarítok, kutyát sétáltatok, igazán elengedem magam.

 

- Mi az, amire a legbüszkébb?

 

Szeretem magamban, hogy a mai napig, el tudok pirulni, néha szemérmes vagyok, tehát nem múlt el belőlem a gyermeki ártatlanság, a szakmámban a fanatizmusig kitartó vagyok, és megingathatatlan a hitem a jóság erejében.

 

- Mi volt élete legnagyobb csalódása?

 

- Ezt az érzést sajnos a szüleim tudták kiváltani belőlem, nagyon szomorú, amikor egy ember azt képzeli, hogy bizonyos kor után már nem kell fejlődnie.

 

- Mit gondol a most oly divatos diétákról, ön hogyan étkezik?

 

- Sosem diétáztam, a házias ételeket szeretem, többször étkezem egy nap, kisebb adagokat. Nagy szerencsém, hogy inkább a zöldséget, gyümölcsöt igénylem, mint a húst. Az édességeknek viszont nem tudok és nem is akarok ellenállni.

 

NÉVJEGY:

Gallusz Nikolett 1974. szeptember 11-én született. Édesapja dzsessz-zongorista volt, édesanyja énekesnő. Niki hatéves koráig Kanadában élt, majd Japánban és Ausztráliában. A középiskola elvégzését követően tért vissza Magyarországra, itthon először a Madách Színház stúdiósa lett, majd Földessy Margitnál tanult. 1997-ben elsőre felvették a Színművészetire, ahol 2001-ben diplomázott, azóta a Madách Színház tagja. Országos ismertséget a Média Márk reklámfilmje hozta meg számára, de azóta számos színházi- és filmszerepben bizonyított. A színészi feladatai mellett rendszeresen énekel, hol zenekarral – tagja volt a 2003-n alakult Club 54-nek – hol önállóan. Számos filmben szerepelt. 2014-ben színházában megkapta a Mamma Mia! főszerepét.

Főbb színházi szerepei: Betsy (Anna Karenina), Roxie Hart (Chicago), Lucy (Drakula), Miss Casewell (Az egérfogó) Christine Wohl (A vád tanúja) Széll kisasszony (Az ibolya), Mesélő (József és a színes szélesvásznú álomkabát) Lengelingéla (Macskák) Ulla (Producerek), Mimi Marquez (Rent), Christine (Volt egyszer egy csapat), Donna Sheridan (Mamma Mia!)

Film: MediaMarkt reklámfilmjei, Szent Iván napja, Arog, Állítsátok meg Terézanyut! Noé bárkája, Szinglik éjszakája

 

Előző

Megosztom… György Ádám, zongoraműv...

Következő

Megosztom... Janicsák Veca, énekesnő...

Kövess minket!