2021. Szeptember 28. | Vencel
Előző

Megosztom… Palya Bea, énekesnő...

Következő

Megosztom… Lábas Viki, énekesnő...

Megosztom… Dallos Bogi, énekes, zeneszerző

Kérdéseink válaszadója ezúttal Dallos Bogi, énekesnő, aki alig 16 évesen meghódította a közönség és a szakma szívét, s azóta is folyamatosan bűvöletbe ejti rajongóit dalaival.

 

- Melyik volt hivatása legemlékezetesebb pillanata?

 

- Elég nehéz ilyenkor egy pillanatot kiválasztani. Sok mérföldkő volt. Az első saját szerzemény, az első rádiójátszás, a We all sikere, a Fonogram-díj, de talán a legmeghatározóbb az volt, amikor 2014-ben James Blunt előtt léphettem fel az Arénában.

 

- Mennyire határozta meg későbbi párkapcsolatát az első szerelem?

 

- Tizenhat éves voltam, amikor először azt éreztem, hogy szerelmes vagyok, most mindjárt húsz leszek. Az első szerelmem nem volt egy hosszan tartó párkapcsolat, de mindenképp sokat tanultam belőle.

 

- Magyarországon kívül hol élne a legszívesebben?

 

-  Barcelonában vagy Los Angelesben.

 

- Mennyire befolyásolta környezete a pályaválasztásban, volt olyan híresség, vagy példakép, aki motiválta? 

 

-  Nemrég a családommal nézegettünk régi felvételeket, és arra lettem figyelmes, hogy mennyire meghatározó volt az a sok zene, amit anno hallgattunk. Európa Kiadó, Takáts Tamás, Quimby, Belga - én ezeken nevelkedtem. A szüleim sosem kényszerítettek, erőltettek rám semmit, de a zenei ízlésük biztosan motivált arra, hogy nyitott legyek a művészetekre. Példaképem nem volt, de imádtam a Lindsay Lohan filmeket, és színésznő szerettem volna lenni

 

- Melyik a kedvenc könyve és miért?

 

- Nagyon szeretem az Agatha Christie krimiket, de a kedvenc könyvem Nicholas Sparks-tól a The Last Song, mert nagyon inspirálóan hat rám a zene terén, illetve mert ráébreszt arra, hogy a család mindennél fontosabb.

 

- Mit gondol a személyiségéről, milyennek tartja magát?

 

 - Lelkes, vidám, szórakoztató, sokszor önelemző, érzékeny.

 

- Mi az, amitől a legjobban retteg?

 

-  A pókoktól, és gyerekkorom óta félek Hook kapitánytól.

 

- Mennyire teljesültek be gyermekkori álmai?

 

- Nagyon sok dolog valóra vált, de úgy érzem, hogy még az utam elején vagyok. Az, hogy legyen egy nagylemezem, ami saját szerzeményeket tartalmaz mindenképp rajta volt a bakancslistámon, és közeleg, hogy valóra váljon, hiszen április elején megjelenik. 

 

- Mi a véleménye az adományvonalakról és azok hatékonyságáról, lépett már fel jótékonysági eseményen?

 

-  A Lurkó alapítvány és a Máltai Szeretetszolgálat rendezvényein már többször részt vettem, illetve kórházban lévő gyerekeknél is voltam énekelni. Igyekeztem nekik rengeteg energiát adni, de én talán még többet kaptam tőlük.

 

- Ön szerint a hiúság pozitív vagy negatív tulajdonság, mennyire tartja magát hiú embernek? 

 

-  Attól függ, hogy mit nevezünk hiúságnak. Egészséges mértékig az vagyok. Adok a külsőmre, igyekszem a munkámban a maximumra törekedni, de nem vagyok ego központú, nem nézegetem magam másodpercenként a tükörben, nem vagyok ideges, ha készül rólam egy-egy rossz kép, és nagyon szívesen sétálgatok smink nélkül, melegítőben.

 

- Mi az, amire a legbüszkébb?

 

- Büszke vagyok a szüleimre, a családomra, a barátomra, a barátaimra, arra, amit idáig elértem, a 7kornálam! c. youtube talkshowra, és büszke vagyok arra, ha írok egy jó dalt.

 

- Mi volt élete legnagyobb csalódása?

 

-  Nem tudok legnagyobbat kiemelni. Sokszor csalódtam olyan emberekben, akikben megbíztam, a zene terén is értek csalódások, de azt gondolom, hogy mindez fontos, mert motivációt ad, hogy néha újra tervezzünk.

 

- Mit gondol a most oly divatos diétákról, ön hogyan étkezik?

 

- Nekem a családom sporttal és egészséges életmóddal foglalkozik, szóval ebben nőttem fel. Szerencsére elég jó genetikát örököltem. Nem követek semmilyen diétát, bár évente tartok egy-egy tisztítókúrát. Igyekszem egészségesen étkezni, sok gyümölcs, sok víz, de néha bűnözök is. Szerintem a mértékletesség mindenben a legfontosabb!

Előző

Megosztom… Palya Bea, énekesnő...

Következő

Megosztom… Lábas Viki, énekesnő...

Kövess minket!