2021. Január 21. | Ágnes
Előző

Minden, amit tudni érdemes a szájfelt...

Következő

Mesterséges intelligencia...

Ünnepeljük a férfiakat

Az uraknál is egyre fontosabb az ápolt és az igényes megjelenés, így természetes, hogy egy külön napot is szentelnek neki. Akár lezser vagy hipszter szakállal, akár jól szabott öltönyben és frissen borotváltan szereti magát látni a tükörben, az ápolt külső mindig stílusos lesz. Íme, néhány „must-have” termék, amivel mindez könnyedén elérhető!

 

Startoljunk frissen!

Hajnalban, mielőtt éled a város már futócipőben rója a köröket, vagy akárcsak Batman, ön is éjszaka él igazán? Bármely napszak is jelentse a reggelt, indítás a HYMM™ Energetizáló arctisztító géllel. A ginzeng, kamilla és aloe vera kivonat frissíti és hidratálja arcod, és nem szárítja ki bőrt. Használja bátran este is, mielőtt hódító körutadra indul, hiszen a gél tökéletesen eltávolítja a mindennapi szennyeződéseket és tisztítja, ápolja az arcszőrzetet is.

Ár: 3600 Ft

 

Izzasztó a városi dzsungel?

A bőség zavarában könnyen elveszhetünk, amikor a dezodorok széles kínálatából válogatunk. Spray, golyós, stift, illatos, illatmentes lesz a megfelelő? Segítünk: keressen olyan terméket, amely nem tartalmaz alumíniumsót. Csináljon helyet a polcon a zsályalevél kivonatot tartalmazó HYMMTM golyós dezodornak, ami nem tartalmaz alumíniumszármazékokat, így nem gátolja a bőr lélegzését, ugyanakkor hatékonyan frissít természetes összetevőinek köszönhetően. Bónusz pont, hogy a ruhán sem hagy nyomot!

Ár: 3800 Ft

 

Legyen a parfüm az ismertetőjegy

Ha még nem találta meg a „védjegy” illatot, ami tökéletesen illik önhöz, akkor próbálja ki a HYMMTM Aqua Kölni Spray-t! A citrusos jegyek, tengervíz és levendula modern illatkompozíciója minden alkalomra tökéletes: bátran bevethető randira, tárgyalásra, vagy egy laza társasági eseményre is. Nem tolakodó vagy hivalkodó, mégis kellemes és évszaktól vagy napszaktól függetlenül alkalmazható.

Ár: 12.600 Ft

 

Trendi szakáll vagy 3 napos borosta?

Ugyanúgy, mint a frizura, a szakáll is lehet egyéniséget, hangulatot kifejező eszköz. Egy jól eltalált, az arcformához illő fazonnal még többet kihozhatunk külsőnkből. Ha olyan stílust választunk, amit magabiztosan kordában tudunk tartani otthon is, vagy a klasszikus, simára borotvált arcnál tettük le a voksot, szerezzünk be olyan termékeket, amelyek megkönnyítik a dolgot! A HYMMTM Ötpengés borotvája és Borotválkozó habkrémje tökéletes párosítás, hogy a lehető legkönnyebb legyen a napi rutin. A borotva ötpengés kialakításának köszönhetően precízen siklik a bőrön, míg a dús hab véd a vágásoktól és hidratál. Örökké vitatott kérdés, hogy a szőrnövekedéssel egyező vagy ellentétes irányba húzzuk a borotvát? Bizonyos részeken az arcszőr több irányba is nőhet, így a válasz az, hogy mindkét irány lehet jó, illetve, ahogy önnek kényelmes

Ötpengés borotvakészülék ár: 5300 Ft

Borotválkozó habgél ár: 4600 Ft

 

Előző

Minden, amit tudni érdemes a szájfelt...

Következő

Mesterséges intelligencia...

Kövess minket!