2021. Szeptember 28. | Vencel
Előző

TOP nyári hatóanyagok...

Következő

A nyár legtutibb kiegészítője...

Természetes hatású műszempilla

A műszempillák képesek kiemelni a hölgyek természetes szépségét, ugyanakkor alkalmasak arra is, hogy rossz anyagválasztással a végeredmény sokkal inkább meghökkentő legyen, mintsem látványosan igéző. Janik Zsófia szempilla stylist segít eligazodni a műszempillák útvesztőjében.

 

Egyre nagyobb divat a műszempilla, ezért nem árt tájékozódni, hogy milyen típusút helyeztessünk fel. Ha szépen és kellő körültekintéssel helyezzük fel a műszempillát, a hölgyek szeme szabályosan kinyílik, nagyobbá, igézőbbé válik, a pillantásuk pedig lehengerlő lesz. A végeredményt azonban nagyban befolyásolja az, hogy milyen anyagú műszempillát használnak a szempilla stylistok, hiszen míg a megfelelő anyagválasztás és technológia pozitívan alakítja a hölgyek megjelenését, addig az eltúlzott, nehéz, seprűszerű műszempillákkal ellenkező hatást érhetünk el – magyarázza a Hungarian Open Europe Cup 2018 győztes szempilla stylistja.

 

A szakértő szerint minden egyes hölgy egyedi megoldásokat igényel, hiszen mindannyian eltérő szemformával, szempilla ívvel, pillahosszal rendelkezünk és a szemünk színe, nagysága is más és más. Ráadásul az sem mindegy, hogy a műszempilla milyen anyagból készül, hiszen bár funkcióját tekintve mindegyik hasonlóra képes, eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek.

 

– Alapvetően megkülönböztetünk selyemből és műanyagból készült szempillákat, de a piacon fellelhetők egészen különleges változatok is, melyeket tollból, állati szőrből, emberi hajból, vagy éppen papírból illetve csipkéből készítenek – magyarázza Janik Zsófia. Hozzáteszi, hogy ő maga a legújabb, innovatív, prémium minőségű műanyag műszempillákat használja a legszívesebben, hiszen azok vékonyságuk és súlytalanságuk miatt egyáltalán nem zavarják a viselőjüket. Ezek előnye azonban nem csak a pillekönnyedségükben rejlik, hanem abban is, hogy rendkívül egyszerűen lehet ápolni őket a mindennapokban. Jól ellenállnak a víznek, a könnynek és a nagy melegben az izzadtságnak is, így a hölgyeknek semmiben sem kell változtatniuk életvitelükön pusztán azért, mert műszempillát viselnek.

 

– A szempilla stylistok munkáját is megkönnyítik ezek az innovatív anyagok, hiszen sokkal egyszerűbben, gyorsabban applikálhatjuk azokat, megfelelő minőségű ragasztó használatával kiegészítve pedig akár három-négy hétig is megőrizhetjük igéző tekintetünket – teszi hozzá a Stúdió Szalon szakértője.

Előző

TOP nyári hatóanyagok...

Következő

A nyár legtutibb kiegészítője...

Kövess minket!