2021. Július 25. | Kristóf, Jakab
Előző

A nyár legtutibb kiegészítője...

Következő

A nélkülözhetetlen C-vitamin...

Sienna Miller tündöklése

A Max Factor ezúttal a világ legnagyobb divat- és szépségeseményén, a new york-i MET Gálán kapott sztárszerepet – a ragyogó tehetségéről és szépségéről egyaránt ismert színésznő, Sienna Miller számára ugyanis Wendy Rowe a márka nemzetközi sminkmestere álmodta meg a tökéletes megjelenést a vörös szőnyegre.

 

Rowe a márka ikonikus termékeit segítségül hívva készítette el a színésznő sminkjét. Sienna tündökléséről olyan világszerte kedvelt sminktermékek gondoskodtak, mint a márka  – legtermészetesebb – alapozója, a nemrég megújult Miracle Touch alapozó, főszerepet kapott a tekintet ragyogását is fokozó Radiant Lift korrektor, valamint a 2019 őszén debütáló sminkszenzáció, a Facefinity korrektor is.

 

Sienna magával ragadó tekintetének kiemeléséhez alapkellék volt a márka emblematikus szempillaspirálja, a Max Factor 2000 Calorie, valamint a Masterpiece Nude szemhéjfesték paletta. A végeredmény nem csak a világhírű sminkmárka magas minőségű termékeinek, és a sztár természetes szépségének köszönhetően lett felejthetetlen: Sienna Miller és Wendy Rowe ugyanis már afféle összeszokott páros. Sienna egyik kedvenc ügyfele és egyben jó barátnője a Max Factor neves sminkmesterének, aki mostanra szinte valódi szakértővé „nevelte ki” a sminkelésben is tehetséges színésznőt.

Előző

A nyár legtutibb kiegészítője...

Következő

A nélkülözhetetlen C-vitamin...

Kövess minket!