Melegség kívül-belül

A3 különböző technológiával, köztük a hőterápiával ellátott Foreo UFO 2 kevesebb, mint 2 perc alatt tesz csodát arcbőröddel.

 

Bőröd a zord fagyos hidegben a vészharangot kongatja, hogy itt az idő a kényeztetésre és a megfelelő ápolásra. „Ha nem a te stílusod, hogy egy nedves fátyol maszkot pakolj az arcodra, míg kint a hideg tombol, akkor inkább válaszd az UFO 2 luxus élményt nyújtó, melegítést adó maszkolás élményét, ami 2 perc alatt feltölti és ragyogóvá varázsolja a bőröd. A hideg időjárás nemcsak esztétikailag roncsolhatja a bőröd, de irritációt és kipirosodást is okozhat, ezért megnyugtató megoldást szeretnénk nyújtani vásárlóinknak télen is, mind lelkük, mind testük számára” – magyarázza Anika Sekhri, a Foreo termékmarketing-menedzsere.

 

Négy emberből három szenved télen száraz bőrtől, és akár 60%-uk is egészségtelennek tartja bőrét hideg téli időben. Az adatok szerint a hidegebb hónapokban a szárazság (69%), a viszketés (51%) és a bőrpír (24%) a leggyakrabban előforduló bőrproblémák. A bőr kiszáradását a hőmérséklet és a páratartalom változása, valamint a túlzásba vitt tisztálkodás is okozhatja. Ezek maradandó károsodásokhoz és idő előtti öregedéshez vezethetnek.

 

De itt a jó hír: többé nem kell vagyonokat költened a spa- vagy szépségszalonokban az UFO 2 komplex arckezelő készüléke a téli megmentőd, amely ragyogóan és frissen tartja bőrödet a borongós időben is, miközben termo funkciója kellemes meleget ad a fagyos téli napokon. A készülékben található innovatív Hyper-infúziós technológia a bőr természetes hőreakcióit aknázza ki - ami melegebb és sokkal kellemesebb alternatíva a téli hónapokban, mint egy hideg, hagyományos fátyol maszk alatt kucorodva a hideg, borongós napokon. 

 

A márka védjegye, a T-Sonic pulzálás a termoterápiás funkcióval kiegészülve segíti a maszkok aktív összetevőinek még mélyebbre jutni, azonnali eredményt biztosítva a szárazabb téli bőrnek. A melegségre és hidratáltságra vágyók ideális megoldása lehet tehát az UFO 2, amely segítségével még ezekben a kemény hónapokban is gyönyörű bőr érhető el, használata 126%-kal növeli a bőr nedvességszintjét, már 90 másodperc után, és mivel semmi sem megy kárba a felületen, a hatás akár 6 órán keresztül is tart, miközben a készülék klinikailag bizonyítottan csökkenti a ráncok kialakulását, mindössze hét nap alatt.

 

Az eszköznek bérelt helye van a színfalak mögött, például Victoria Beckham divatbemutatóin. A készülék használatával a bőr 2 perc alatt láthatóan megfiatalodik. És bár a természet rendjében nem avatkozhatunk be, azért a megfelelő bőrápolási rutinnal tehetünk érte, hogy bőrünk egész évben ragyogjon.

 

Melegség kívül-belül Kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik A3 különböző technológiával, köztük a hőterápiával ellátott Foreo UFO 2 kevesebb, mint 2 perc alatt tesz csodát arcbőröddel. Bőröd a zord fagyos hidegben a vészharangot kongatja, hogy itt az idő a kényeztetésre és a megfelelő ápolásra. „Ha nem a te stílusod, hogy egy nedves fátyol maszkot pakolj az arcodra, míg kint a hideg tombol, akkor inkább válaszd az UFO 2 luxus élményt nyújtó, melegítést adó maszkolás élményét, ami 2 perc alatt feltölti és ragyogóvá varázs