2021. Január 18. | Piroska
Előző

Bonjour Párizs!...

Következő

A japán nők titkai (3)...

Frissítő szépségtippek

„Hosszú napom volt, nincs kedvem készülődni, a hajam is szörnyen áll!”– akár a férfi, akár a nő, ha rohanós életet él, nagyon sok érv szólhat amellett, hogy maradjon el a betervezett randi.. Mi azt mondjuk, mégse hagyja ki! Szükség van arra a kikapcsolódásra. Vegyen egy frissítő fürdőt, öltsön magára egy elegáns ruhát, és irány egy hangulatos étterem! Íme két frissítő tipp az Amway-től.

 

Gyors segítség a frizurádnak

Ez is egy olyan nap, amikor annyira kuszák és gyengék a tincseink, hogy azon gondolkodunk, melyik az a sapkafajta, amit reggeltől estig hordhatnánk? Ideje, hogy új életet leheljünk a fáradt hajkoronánkba! Használjuk a SATINIQUE™ Revitalizáló hajpakolást, ami segít a napi igénybevétel, különösen a szárítás és festés káros hatásaitól megszabadulni. E-vitamint, szőlőmagolaj-kivonatot és kukui mag olajat tartalmaz, melynek köszönhetően hajunk egészséges megjelenésű és megfelelően hidratált lesz.

Ár: 9000 Ft (240 ml)

 

Rapid frissesség tetőtől talpig

Már csak egy gyors zuhanyra van idő az indulásig? Bár jó lenne elrévedezni a nap eseményein, ez nem a legjobb alkalom arra, hogy a zuhany alatt felejtsük magunkat. Pörgessük fel a készülődést és tegyük magunkat randi késszé percek alatt! Íme, egy gyors és élénkítő megoldás férfiaknak: a HYMM™ tusfürdő és sampon alaposan tisztít, és frissítő illata segít, hogy levegyük a lábáról kedvesünket. Vízi menta kivonat és tengeri ásvány tartalmával nem csak a bőr lesz tiszta, de összetevői enyhén kondicionálják a hajat is. Minden bőrtípusra alkalmas, bátran használható akkor is, ha a bőrünk érzékeny.

Ár: 2700 Ft (250 ml)

Előző

Bonjour Párizs!...

Következő

A japán nők titkai (3)...

Kövess minket!